Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tarot februar

Mit üzen a Tarot februárra?

Dátum: 24.01.2015

Mint, ahogy minden hónapban lenni szokott, most is elkészítettünk egy előrejelzést a februári hónapra, ami az év második hónapja. A hónapot a 2-es szám uralja, amit a Hold ural, tehát a változékonyság, nyugtalanság, képzelőerő felerősödése. A februári hónapban sok változásra számíthatunk és ez minden területen jellemző lehet, amúgy is a 2015-ös év a változások éve. De nézzük, hogy konkrétan mit üzen a Tarot kártya a februári hónapra:

Nézzük először, hogy anyagi területen mit jósol a Tarot kártya:

A Kardok Hetes a Mágus (I) árnyoldalát mutatja, közös bennük az aranyszínű háttér. A felismerés ereje és a világosan gondolkodó éles értelem itt negatív módon jelentkezik: ravaszság, alattomosság, aljasság és csalás képében. Ártatlanabb értelemben agyafúrtságot és rafinériát, az elsompolygást, a “ne nézzünk oda”, “ne vegyük észre”, vagy a “lógjunk meg” szemléletet jelöli a kártya. Mindezek során nem világos, hogy ki csap be kit, hogy a tolvaj vagy a zsákmány szerepét játsszuk-e. Figyeljünk oda, mert valaki könnyen becsaphat a februári hónapban, ha munkahelyet váltunk akkor győződjünk meg róla, hogy biztos minden úgy van, ahogy ezt elmondják, figyeljünk a szerződéskötésekre és különös gonddal kezeljük az anyagiakat, vagyis a pénzt, mert könnyen megkárosíthatnak vagy túl költekezhetünk, egyszóval nem a legjobb anyagi hónap, de ha nem szeretnénk, hogy ez bekövetkezzen, akkor ehhez szakember segítségét kell kérni, aki a pénzenergiával segít elkerülni ezt a változékonyságot és veszteséget.

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

A párkapcsolati téren mondhatjuk a szerelemesek hónapjának is, mert február 14-én Valentin nap van, pont a Szeretők lapja jött ki.

A Szeretők lapja mellett megjelent a Remete lapja is,  Ez a kártyalap nagyon könnyen félreérthető, mert nem elsősorban a szerelemről szól. Sokkal inkább arról, hogy a kérdezőnek 3 hónapon belül döntést kell hoznia. A IX-es lap, a Remete lapja azt tanácsolja, hogy a Kérdező ne kérjen tanácsot. Ez a lap viszont azt javasolja, hogy a Kérdező legyen körültekintő, és kérje ki szakemberek véleményét. A legfontosabb, hogy válassza a nehezebb utat, mert az viszi a céljához! A kártya döntést sürget. Lehet, hogy a Kérdezőnek két jelölt közül kell választania. Ebben az esetben az a javaslat, hogy az egyszerűbb, szerényebb, erkölcsösebb embert válassza társnak! Ha még keresi a párját, akkor 3 hónapon belül megtalálhatja, de valami miatt döntenie kell majd. Legyen egyenes és tiszta, az lesz a legjobb. Így figyeljünk oda döntéseinkre párkapcsolati téren is.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

A harmadik életterület az egészség, amire a Világ lapja jött ki:

A Világ betegség esetén gyógyulást ígér. ehhez csupán a belső egyensúly megtalálása a kérdező feladata. Ez nem könnyű. Hiszen a betegség azért jött, mert elvesztette azt. Első lépésként keresse meg, hogy mitől bizonytalanodott el! Kérjen segítséget szakembertől! Ha egészséges most, akkor nincs mitől tartania. Őrizze meg a belső harmóniát és derűt!

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Az Asztro Center Tanácsadói készséggel állnak mindenki rendelkezésére és segítenek minden életterületen!

A felhasználók hozzászólásai (3)

klari a 06.02.2015

mit höz a jövö mi valtozik az eleteben

  klari a 06.02.2015

  mi valtozik az eleteben

   Asztro Show a 08.02.2015

   Kedves Klári!
   Szegedi Panni jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 830. Nagyon sok technikával foglalkozik: reiki, kártya, numerológija…
   Hívja most és minden kérdésére válaszol! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*