Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot februárra?

Dátum: 29.01.2016

Mindenképpen szerezz egy pakli tarot kártyát, vagy próbálkozz online kirakással, mert a tarot ebben a hónapban sokaknak mesél a jövő titkairól! Utasításokat a kirakáshoz ITT találsz.

 

Lehet, hogy most jössz rá, hogy látnoki képességeid vannak, hiszen a tarot szerint februárban bővül a kártyát értő és értelmezők köre, olyan újoncok kezdenek el kártyavetéssel foglalkozni, akik eddig nevettek az egészen és nem hittek a jóslásban.

Ha Te is így vagy ezzel, akkor érdemes kipróbálnod a képességeidet. Tegyél fel egy kérdést – ITT megtudhatod, hogyan -, a legjobb, ha leírod a kérésed egy papírra, majd rakj ki 3 lapot. Először az intuíciódra hallgatva, majd könyv segítségével értelmezd, és meglátod, a kártyák pontosan megválaszolják a kérdésed. Ha mégis értelmezési nehézségeid adódnak, bármikor hívhatod a kollégáinkat, akik segítenek megfejteni a kártya üzenetét.

Azt üzeni a tarot februárra, hogy ne félj az újtól és a változástól. Néha drasztikus változtatásra van szükség az életünkben ahhoz, hogy beinduljanak a dolgaink. Ne arra koncentrálj, amit pillanatnyilag nem tudsz megváltoztatni, hanem arra, amit igen.

Például, ha van egy rossz állásod és már mindent megtettél, de nem sikerült jobbat találnod, akkor engedd el a problémát egy időre, ne koncentrálj rá, egyáltalán ne gondolj erre. Ehelyett eszközölj drasztikus változást az életed egy másik területén, ahol megteheted ezt. Például változtass az étrendeden. Tűzd ki célként, hogy februárban nem eszel cukrot, és rengeteg zöldséget fogyasztasz. Ha eddig az étrended sok cukrot tartalmazott, és alig ettél zöldséget, akkor ez egy olyan drasztikus változás lesz, amire nem csak a tested, de a lelked is azonnal reagálni fog.

 

A tarot szerint egy hatalmas változást kell előidézned az életedben ahhoz, hogy beinduljon a pozitív változások sorozata és minden olyan dolog, amit nem szeretsz, jóra forduljon.

Jó munkahely, több pénz, több szabadidő  és pozitív emberek érkeznek majd az életedbe. Bármi lehet a változás, az életed bármely területén.

A hónap jelszava: Változtass, hogy változhass! Ez a változás elindítja a pozitív események lavináját az életedben!

Ha félsz a változástól és egyedül nem tudod eldönteni, milyen változtatást eszközölhetnél a jelenlegi állapotodban, akkor kérj segítséget! Kollégáink elmondják, mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy elinduljon a pozitív események sorozata az életedben!

A tarot szerint február végén vigyáznod kell a hatóságokkal, ugyanis előfordulhat, hogy megbüntetnek valamilyen szabálysértés miatt. A szabálysértés lehet egy egyszerű BKV ellenőrzés, egy lejárt parkolójegy, de figyelned kell a szomszédaidra is, mert valaki feljelenthet, és akár hamis vádakkal rád szabadíthatja a hatóság embereit.

Figyeld a barátaidat, mert ha van köztük egy áruló, akkor az ebben a hónapban lelepleződik. Sok kerékkötő, rosszakaró álbarátról lehull a lepel ebben a hónapban.  Rengeteg csalódástól kímélheted meg magad, ha kideríted, ki az, aki keresztbe tesz neked, és ki az, aki igazán szeret Téged. Ha nem jössz rá, ki lehet ez a személy, aki ártani akar Neked, akkor kérdezd meg szakembereinktől most!

 

Ebben a hónapban érdemes szerencsejátékon játszanod, de igazán kártyában, pókerben vagy ruletten lehet nagy szerencséd. Ha nem tudsz pókerezni, itt az ideje, hogy megtanuld majd a vele járó pókerarc technikát is. Kifejlesztheted, és vesd bele magad a sűrűjébe!

Először baráti mérkőzésen vegyél részt, majd próbáld ki a játékot élesben is. Sok pénzt nyerhetsz, ha ügyesen csinálod, és a megérzéseidre hallgatsz!

Kaparós sorsjegyeken is sok nyeremény lehet februárban, az ország több pontján is.

Hogy pontosan megtudd, Neked melyik típusú sorsjeggyel kell játszanod, és balról vagy jobbról hányadikat kell elvenned, kérd jósaink segítségét és tanácsát!

 

A hónap vége alkalmas a méregtelenítésre, és egy fogyókúra elkezdésére. Ha már régóta forgatod a fejedben egy ilyen kúra elkezdését, akkor február utolsó hetében kezdd el. Az Égeiktől minden támogatást megkapsz és célodat könnyen és gyorsan elérheted!

 

Ha még nem találtad meg a nagy Ő-t, akkor ebben a hónapban érdemes az angyalok segítségét kérned, ugyanis ők most támogatják a szerelmesek egymásra találását! Február 14-e körül a szerelmi energiák elérik a maximumot. Ha szeretnéd tudni, pontosan milyen mágiát kel elvégezned a szerelemért, és hogyan vonzhatod be a pénzt februárban, akkor Ágnes és Happy még ma segítenek ebben, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*