Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Februárra?

Dátum: 07.02.2018

Február a szerelmesek hónapja, ilyenkor lehetőséged lehet javítani párkapcsolatodon, vagy még átgondolhatod a tavaszi terveid. Ebben a hónapban még a tél uralkodik, ilyenkor még megengedett egy kis lassúság, de március végén, már tavaszról kezdünk beszélni, amikor sorsodban is teret kaphat az a bizonyos új kezdet…

 

Nincs pénzed? Kérd a felsőbb erők segítségét IDE kattintva!

 

 

A Hold lapja

Légy óvatos azon ismerőseiddel, akiket kétszínűnek gondolsz, kerüld ebben a hónapban a társaságukat! A Hold uralkodása nagyon erős, a lap erőt adhat az ellened összeesküvő erőknek. Ebben az időszakban sok rontás foganhat meg, igaz mindennek meg van a maga oldala.

Amennyiben nőnek születtél, a Hold erőt adhat neked és szerencsét hozhat. Érdemes figyelned a holdtöltére. Vonalunkon, a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), segítséget kérhetsz, hogy milyen viszonyban is van asztrológiai képed a Holddal, ezáltal hogyan és mikor lehet szerencséd!

tarot

Érdekel, hogy mi vár rád évek múlva? ITT most mindenre fény derül!

 

 

Ez a kártya a romantika kártyája, amikor az ember sötétből szereti szemlélni a fényt. A Hold Nappal nem ragyoghat, a Nap arany fénye elnyomja őt. Az ezüst gyengébb az aranynál, mégis számunkra, embereknek, könnyebben elfogadható, hiszen a Hold fénye nem olyan  vakító, mint a Nap fénye. A Hold olyan, mint egy angyal, köztük is vannak jók és rosszak is, egy viszont közös bennünk, az Isteni feladat.

Éppen ezért, ebben a hónapban kirajzolódnak számodra a látható célok és távlatok. Megismerheted karmád, ráláthatsz létezésed apró titkaira! Ilyenkor érdemes jóslást kérned Tündér Lilitől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hiszen most nem olyan homályos a jövő, mint máskor, megtudhatod valódi küldetésed, hogy mi hozhat neked békét és harmóniát, BŐSÉGET!

Gondolj csak a Hold-Nap kapcsolatra. A Hold teszi lehetővé, hogy éjjel a Nap fényébe nézhessünk, a Hold nem más, mint a Isteni üzenet tolmácsolója. Egy beavatott szakember ilyenkor jobban a sorsodba lát, ilyenkor több dolgot árulhat el neked, segít abban, hogy tudd, merre kell tartanod!

 

Neked is van fontos küldetésed, melynek teljesítése után SZERENCSE várhat! Tudd meg ITT, hogy mi!

 

 

A Hold szerencse üzenete

Most látható a szerencse útja! Éppen ezért, érdemes hallgatnod a jóslatokra, a tarot kártya üzenetére! Most nem szabad félvállról venned a tarot jóslást! A szerencse kerek, ahogy a Hold is kerek. Éppen ezért, teljes játékokkal kell játszanod, azaz Joker-t is érdemes kérned a  lottóra! Figyeld a Hold ciklusait, mert a fogyó Hold fogyó szerencsét is is jelent, újhold után viszont növekednek majd a szerencsére az esélyeid. Akkor érdemes lépned ebben a hónapban, ha az asztrológiai képedben komoly szerepet tölt be a Hold. Ezzel kapcsolatban is tájékoztatást kaphatsz vonalunkon, leginkább Lunczer Judittól a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

tarot

A Hold egészség üzenet   

Egészségedben ez a méregtelenítés hónapja lehet. Vigyázz, mert a felfázásos női betegségek a Hold fennhatósága alá tartoznak, így erre fogékonyabb lehetsz ebben a hónapban. Teltséget is okozhat, fogékonyabb lehetsz a elhízásra, különösen akkor, ha a napjegyed Rák! Érdemes megnézni, mit eszel, ha nem szeretnél magadra plusz kilókat! A Hold az álmokkal is különös kapcsolatban van, ami miatt lelkileg időnként magad alatt lehetsz.

 

A Hold szerelem üzenete

Ez a hónap a hölgyeké a tarot kártya szerint. Ebben a hónapban bizony célt érhetsz, képes lehetsz párod megpuhítani vagy éppen megkapni azt a társat, akire már egy jó ideje vágysz. Baj akkor van, ha a te társadra vetett szemet egy másik nő, akkor sajnos meg kell védened szerelmed minden áron, hiszen a Hold a férfiakat gyengíti a csábítással szemben, míg a hölgyeket nagyon is felerősíti. Légy résen, ha úgy érzed, kapcsolatodban van egy harmadik fél! Februárban védened kell párod, szerelmed, tudnod kell új életet vinned kapcsolatotokba!

 

Munkát keresel vagy karriered szeretnéd építeni? Akkor ez a legalkalmasabb hónap arra, hogy meghallgasd a tarot személyre szabott üzenetét, mert hatalmas lehetőség mellett mehetsz el, ha nem teszed! Hívd Xalen jósnőt vagy Virágot a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), MOST!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*