Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Februárra?

Dátum: 01.02.2019

A februári tarot jóslás is elkészült, legjobb tarot mestereinknek köszönhetően. A februári tarot jóslat arra biztat minket, hogy tanuljuk meg szeretni igazán önmagunkat, és tegyük jobbá magunkat, ez által a környezetünket.

 

A februári hónap tarot lapjai a Torony és az Uralkodó nő. Ez a két lap támogat téged abban, hogy keresd meg az arany középutat, teremts egyensúlyt a környezetedben. Saját gondolataidat fogalmazd meg, lásd letisztultan a helyzetet. Törekedj most a békére, és a belső béke megteremtésére.

Figyelj a környezetedre, mert nem lesz egyszerű végigmenni az úton! A tarot szerint most sok embertől kaphatsz téves információkat.

Vigyázz arra, hogy ezeket a téves, megtévesztő információkat gyorsan szúrd ki, hogy ne raboljanak el tőled sok energiát! A tarot jóslás a szerelemre is kitér. Sok szenvedélyt, mély érzelmeket mutatnak a lapok, és veszélyre figyelmeztetnek.

Egy olyan lapállás jelent meg, ami két végletet mutat. Vagy teljes összeomlás vagy teljes kiteljesedés. Középen pedig az ártó személy. Ilyenkor a legjobb személyre szabottan kérni a tarot jóslást. Azzal elkerülhető és kizárható a rosszakaró az életünkből.

Tarot kártya jósainkat ITT találod!

 

Tanulj, olvass, tájékozódj bővebben a tarot jóslásról:

  • Olvasd el a 2019-es tarot üzeneted ITT!
  • Tanuj meg te is tarot kártyával jósolni! ITT megtudod, hogyan kell!
  • Sorselemzés tarot kártyával ITT!

tarot_rtl

Fontos döntés előtt állsz, és nem tudod, hogy mi tévő légy? Kérj segítséget kártyajósainktól, hogy a lapok szerint mi lenne a helyes döntés! Hívd bizalommal Váradi Évát vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*