Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tarot kártya

Mit üzen a tarot Januárban?

Dátum: 02.01.2016

Érzelmek területén hirtelen, meglepetésszerű változásokra és fordulatokra lehet számítani. Meglévő kapcsolat új alapokra helyezését vagy egy teljesen új szerelem kezdetét jelölik a lapok. Ha párkapcsolatban élsz, akkor figyelj, légy óvatos, mert a párod tesztel Téged ebben az időszakban. A hűséged és a lojalitásod a tét. A hónap vége és az eleje teljesen ellentétesen alakul. Ha január elején kellemes, örömteli pillanatokat éltetek meg a pároddal, akkor a hónap végére egy kis elhidegülést és a kommunikáció hiányát tapasztaljátok majd. Ez fordítva is igaz: ha az első héten kicsit eltávolodtatok egymástól, akkor a hónapot boldog egymásra találással zárjátok.

 

A tarot pénzügyi problémák okozta feszültséget mutat, és azt tanácsolják a lapok, hogy ne veszekedj a pároddal az anyagiak miatt. Ha most kevesebb maradt a családi kasszában, mert többet költöttetek a karácsonyi ajándékokra, akkor gondolj arra, hogy a szeretettel vásárolt ajándékba fektetett pénz mindig busásan megtérül és az Univerzum visszaforgatja a pénztárcátokba. Kérj egy pénzmágiát szakembereinktől még ma, hogy ne legyenek anyagi gondjaid 2016-ban!

Az anyagi helyzeted eléggé ingatag, főként azért, mert sok érzelmi döntést hozol a hónap elején, ami az üzleti életben felér egy harakirivel. Jó, ha hallgatsz a megérzéseidre, de üzleti partnereidet ne az alapján válaszd ki, hogy kinek passzol a nyakkendője a cipőjéhez! És bár az őszinteség nagy erény, és az is szép dolog, ha észreveszed mások hibáit, ne a munkahelyeden és ne a főnökeid fejére olvasd ezeket! Lehet, hogy nem ez az álmaid munkahelye, de ne húzd ki a gyufát januárban, mert, ha elküldenek, márciusig nehéz lesz új helyet találnod. Ha változtatni szeretnél, kérj egy 2016-os karrier horoszkópot asztrológusainktól, hogy megtudd, mikor és mire érdemes váltanod ebben az évben!

Hónap végén munkahelyi összejövetelt, valamilyen ünneplést, munkatársakkal való vidám együttlétet mutatnak a lapok. Vigyázz, csak vizet igyál, mert a munkahelyi kapcsolatok fölött a Kardok Tízese lebeg, ami sok jót nem ígér ezen a területen. Jobb elkerülni a bajt.

És ha már szóba került a baj, akkor az, ugye, sosem jár egyedül, és a lapok szerint a hónap második felében számíthatsz egy-két negatív fordulatra, főleg, ami közúti- és a légi közlekedést illeti. Tehát, ha nem muszáj, ne ülj repülőre, mert valamilyen bosszúságot, sőt balesetveszélyt is mutatnak a lapok!

A hónap közepe táján számíthatsz egy komolyabb beszélgetésre egy nálad idősebb nővel, aki olyan dolgokat helyez más megvilágításba, ami egy teljes pszichikai felszabadulást eredményez, ezáltal az esetleges testi elváltozások és betegségek is eltűnhetnek az életedből!

Ha nagyon fáradékony vagy, nehezen alszol el, akkor azt ne fogd a téli időszakra, inkább nyomozz tovább és derítsd ki, hogy mi lehet az igazi oka. Ha egy hozzád tapadt kóbor lélek vagy az otthonodban vibráló negatív energiamező okozza a bajt, akkor azon könnyen lehet segíteni.

Fontos  a problémák gyors és pontos felismerése. Ha ezt szeretnéd, akkor hívd a szakembereinket és ők elmondják, hol és milyen területen vannak blokkok az életedben és segítenek a feloldásukban!

 

A szerencse és a pénz energiája kiapadhatatlan forrásból érkezik és mindenkinek jut belőle. Te is csatlakozhatsz ezekhez az energiákhoz, csak kérned kell bármelyik energia közvetítőnk segítségét!

 

Ha még nem találtad meg a párodat, akkor tudd meg a cikkünkből ITT, hogy mikor érkezik a nagy Ő a Te életedbe. Próbálkozhatsz kártyavetéssel is, ha kedvet érzel hozzá, használd ehhez az útmutatóinkat ide és ide kattintva!

 

Ha nem vagy biztos a tarot kártya üzenetében, és segítségre van szükséged az értelmezéséhez, akkor kérd jósainkat, hogy nézzék meg és adják át Neked a tarot személyre szabott üzenetét januárra és 2016-ra! Kérhetsz egy szerelmi jóslást is, ha ez foglalkoztat a leginkább, de pénzügyi, tanulmányi vagy akár egészségügyi problémákra vonatkozó kérdéseidre is van egy pontos válasz, csak kérned kell. Ágnes jósnő vagy Happy segítenek megfejteni a kártyák üzenetét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) és elárulják a 2016-os szerencsés napjaidat és számaidat is!

Hívd őket bizalommal külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*