Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Januárra?

Dátum: 03.01.2018

Az újév első hónapjának tarot lapja a Szerencsekerék.

Mindenféle szempontból megérkezett az újesztendő. A januári hónap tarot lapja is segít minket abban, hogy új utakra, megújult erővel lépjünk. A Szerencsekerék a tarot kártyajóslásban is nagy változást jelent, és hozhat. Fontos, hogy most határozzuk el komolyan céljainkat, mit szeretnénk elérni, megvalósítani ebben az esztendőben.

 

A legjobb, ha négy részre bontjuk terveinket. És minden negyedév végén tartunk majd nagy leltárt.

Ajánlott ebben az időszakban a tervezés után a jövőbe tekinteni, és az első félévi tarot üzenetet személyre szabottan elkérni. Ebben segít neked Virág jósnő a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

tarot

Ha hosszabb időre szeretnél jóslást kapni, csillagjegyed alapján ITT ingyenesen megtudod most, mi vár rád akár évek múlva!

 

Céljainkat és terveinket a jóslattal együtt jegyezzük fel. Lehetőleg január első felében, és tartsuk szem előtt, hogy a szerencse kereke hirtelen, váratlanul megfordulhat! Ezért fontos a koncentráció és a teljes tervezés, a legapróbb részletekig.

Sokan nem véletlenül tartják úgy, hogy az újév első napja meghatározza az egész évünket. Ez ugyanúgy igaz az év első hónapjára is. A januári hónap meghatározza az egész évet.

Ezért fontos, hogy a szerencse kereke a jó felé forduljon, és felragyogjon a szerencsecsillagod, a lehető legrövidebb időn belül!

TUTI TIPP: A KARÁCSONYI KIKÖLTEKEZÉS UTÁN, VONZZ MAGADHOZ PÉNZT! ÍGY CSINÁLD, KATTINTS IDE!

Tehát fontos most a tarot támogatásába is kapaszkodnod, és teljes erővel megindulnod a céljaid megvalósításának irányába. A pontos irányt neked kell meglelned, és nem szabad letérned az útról! Kamatoztatnod kell az eddigi tapasztalataidat, és használd ki, hogy a jövő megismerhető!

Többre vágysz? El tudod képzelni az életed multimilliomosként? Kattints IDE, ha mersz, és nem félsz egy nagyobb nyereménytől!

Már itt, az év elején kell tenned azért, hogy ez az éved végre sokkal jobb lehessen, mint az eddigiek! A kihagyhatatlan lehetőségeket mindig megmutatja a tarot kártya! Kérj személyre szabott kártyavetést Happytől vagy Boszi Katától a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy sikerekkel teli lehessen számodra 2018!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*