Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tarot kártya

Mit üzen a Tarot júliusra?

Dátum: 01.07.2015

Ha soha nem szoktak igazoltatni, ellenőrizni, akkor most jött el az ideje. Ebben a hónapban többször kérik el a személyidet, a jogsidat, vagy éppen a  jegyedet, mint az elmúlt 5 évben összesen.

Figyelj, hogy mindig minden iratod legyen nálad, és ellenőrizd a lejárati dátumot is, mert ha bármi olyasmit találnak, ami nincs rendben, nem úszod meg egy figyelmeztetéssel.

Július a bírságok hónapja, vagy azért büntetek meg, mert rossz helyen parkolsz, vagy teljesen ártatlanul, de valamilyen csekket biztosan kapsz, amelyet, ha nem fizetsz be határidőre, újabb büntetés követ.

tarot, tarot kártya, tarot üzenete, üzenet, kártya, mit üzennek a lapok, jóslás

Kikerülheted ezeket a buktatókat, ha fokozottan figyelsz a szabályok betartására, még az apróságokra is. Például pórázra veszed az ebet, nem dohányzol , csak a kijelölt helyen és este tíz után lehalkítod a zenét a lakásodban . Csak egy hónapig kell kibírnod, hiszen augusztus teljesen más bolygóállással, más dolgokra hívja fel a figyelmed.

Régi kapcsolatok, ismeretségek felelevenítésére alkalmas időszak a július. Olyan emberekkel, helyzetekkel találkozol ebben a hónapban, amelyekre egyáltalán nem számítasz. Figyelj oda, mert felbukkanhat valaki a múltadból, akit talán régen nem kedveltél, de most nagy segítségedre lesz valamiben.

Ha valamilyen háztartási géped tönkremegy, ne próbáld házilag megjavítani, mert szerelés közben jóesetben csak a biztosíték megy ki, de ha nem vigyázol, áramütés is érhet . Jobban jársz, ha veszel egy új készüléket.

Anyagiakban leginkább a stagnálás jellemző erre a hónapra, de ha személyre szabottan szeretnéd tudni, mikor lesz több pénzed, akkor kérj egy pénzügyi jóslatot a kollégáinktól.

Tamara, 513 kód, diplomás asztrológus, kártyajós, mágiák, anyagi segítség

Ha valaki ebben a hónapban felajánlja, hogy kölcsön ad, legyen az magánszemély vagy pénzintézet, nagyon fontold meg, mielőtt belemész, olvasd el az apró betűs részt is, vagy segítségedre lehet az ezotéria, és kérhetsz tanácsot jósainktól, ha teljesen biztosra akarsz menni!

Akár szingli vagy, akár párkapcsolatban élsz, a szerelmi életedben hullámhegyek és hullámvölgyek váltogatják majd egymást, ami egy vidámparkban jó móka, de Neked most éppen nem erre van szükséged. Kérj egy szerelmi jóslást és megtudhatod, hogyan kerüld el a hullámvasút-effektust, és hogy az egyszer lent, egyszer fent kaotikus állapotot miként váltja fel az arany középút stabilitása.

Amennyiben úgy véled, ez a megoldás nem túl megbízható, akkor kérj egy Tarot kártya jóslást, eléred szakembereinket 24 órában a 06 90 633 991-es számon (485 ft/perc), nem mellesleg külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Ha azt szeretnéd, hogy életed egyik napról a másikra megváltozzon, akkor mindenképp kérd a Tarot segítségét! Ha komolyan érdekel a jövőd, és nem éred be felületes, általános információkkal, akkor jósprogram helyett kérd inkább Zeusz vagy Zayra jósnő segítségét. Kérhetsz pénzügyi jóslást, szerelmi jóslást, de még az egészség terén is segítségedre lesznek, ha legnagyobb problémád most ezen a területen van. Egy kártya jóslás keretén belül, vagy bármely más jóseszközzel elmondják, mit kell tenned ahhoz, hogy szerencséd legyen az élet minden területén!

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

A felhasználók hozzászólásai (4)

Kata a 17.07.2015

Mit hoz nekem a jövő szerelmi téren?

    Asztro Show a 10.09.2015

    Kedves Kata! Szerelmi téren jósaink pontos választ adnak Önnek, kérem, hívja az Asztro Centert a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon, és kérje Boszi Katát a 340-es kódról.

maria a 03.07.2015

mitt hoz nekem ez a honap

    Asztro Show a 10.09.2015

    Kedves Mária! Kérdésével forduljon bizalommal Tamara jósnőhöz és mindenre pontos választ fog adni, kérem, hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon, 513 kódon.

Hagyj hozzászólást

*