Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a Tarot Júliusra

Dátum: 01.07.2016

Elérkeztünk az év feléhez, amikor érdemes visszatekintened az elmúlt időszakra. Számot kell vetned az eddigi sikerekről és kudarcokról, egyszóval számot kell vetned az elmúlt periódus negatív és pozitív történéseiről egyaránt. Melyik hónap vagy időszak volt az, amikor a legeredményesebben alakítottad az életedet.

 

Ha szeretnél egy részletes sorselemzést a tarot kártya jóslás segítségével, akkor kattints IDE

 

Ha el tudod végezni az őszinte és objektív önelemzést, akkor felismered azt, hogy mindig kicsit bolonddá kellett válnod ahhoz, hogy új ösvényre lépj, belevágj az ismeretlenbe- igaz?

Akkor ezt kell tenned most is! Ebben a hónapban is új dolgokba kell belekezdened. Tedd ezt bátran, mert a Tarot kártya szerint ez a hónap alkalmas a kísérletezésre.

tarot kártya

Amennyiben az év többi hónapjára is szeretnél általános útmutatást kapni a Tarot kártyától, ezt a cikket neked ajánljuk, kattints IDE!

 

Tisztában kell lenned azonban a képességeiddel és a korlátaiddal is. Meg fogod találni a legjobb utat a célod elérésre, mert használni fogod a tapasztalataidat, képességeidet és ezoterikus tudásodat.

Az Univerzum most megadja neked a lehetőséget arra, hogy szeresd önmagadat, becsüld az eddigi elért eredményeidet, és további erőben részesít az új célok elérésében.

Megmagyarázhatatlan erők és érzések fognak arra biztatni, hogy ismeretlen tájakat fedezz fel. A jelek folyamatosan érkezni fognak: személyektől, a természettől, és a Teremtőtől egyaránt. Érezni fogod, hogy gondolkodásra és cselekvésre ösztönöznek. Amennyiben társas kapcsolataidban vannak elvarratlan szálak, azokat ebben a hónapban meg kell oldanod.

 

Még nem találtad meg az Igazit? Akkor kattints IDE, a Tarot kártya ebben is segít!

tarot kártya

Ha egyedül nem megy, kérj segítséget egy számodra fontos személytől. A probléma megoldásakor együtt eltöltött idő még közelebb hoz benneteket egymáshoz. Tanuld meg, hogy az életben nincsenek véletlenek, minden okkal történik. Ha vannak további területen is elakadásaid, azokat sikeresen megoldhatod, csak nem szabad várni a csodára, cselekedni kell! Vess be új fortélyokat, tanulj új praktikákat, használd a tudásodat és a tapasztalataidat. Ne félj a kudarcoktól, a sikertelenség oka kizárólag a félelem és a borúlátó gondolatok lehetnek. Ha ezeket sikeresen kizárod az életedből, akkor nem marad más, csak élvezni a munkád gyümölcsét.

 

A józan ész már csődöt mondott? Nem tudod, mihez kezdj az anyagi, egészségügyi, lelki problémák tömkelegével? Xalen vagy Lunczer Judit segíthetnek eligazodnod és megoldanod a problémákat, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), ők a Tarot kártya mesterei!
Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*