Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot Júliusra?

Dátum: 07.07.2017

A Tarot kártya júliusi üzenete éppen neked szól, és arra figyelmeztet, hogy a szerelemben óvatosnak kell lenned ebben a hónapban, mert a Tarot kártya szerint könnyen fellángolhatnak benned az érzések, de ezek múlandóak, pár hónap múlva már nem is fogsz emlékezni rá. Nem szabad beleélned magad a helyzetedbe, és főleg nehogy arra add a fejed, hogy kilépj a már meglévő kapcsolatodból! Ilyenkor segít a bizonytalanságban a jóslás, kérdezd szerelmi témában bármikor Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

A Tarot kártya az egészségedre is felhívja a figyelmed. A nagy hőségben inkább maradj otthon, ilyenkor érdemes inkább megkérdezni egy kártyajóslás keretében vonalunkon, hogy mely napokat válaszd a hosszabb bevásárlásokra, hivatali ügyintézésre. Azt mondja a Tarot kártya, hogy a legtöbb hivatalban a szabadságolások miatt nem is tartják be az ügyfélfogadást, érdemes érdeklődni előtte és így elkerülni egy felesleges rosszullétet.

 

A Tarot kártya azt üzeni, hogy élj a mágia nyújtotta lehetőségekkel. Az anyagiakban nagy segítséget nyújt a mágia, sokféle úton elindulhatsz, neked választottam ki a legjobbakat.

Kattints IDE a leghatékonyabb szertartásokért!

 

Ha már megvan a mágia, és szeretnél ráerősíteni, akkor itt jönnek képbe az angyalok, a csodálatos entitások, akik lépten-nyomon követnek téged, és csak arra várnak, hogy megszólítsd őket. Sajnos ők nem tudnak segíteni, ha nem kéred. Akkor kapnak engedélyt a teremtőtől a segítségnyújtásra, ha hozzájuk fordulsz, megszólítod őket. A Tarot kártya szerint ilyenkor viszont hathatós segítséget kaphatsz tőlük.

tarot kártya

ITT megtudod, hogyan kérj angyali áldást az anyagi helyzetedre!

 

Figyelmeztető üzenetedet mindenképp meg kell tudnod Matt vagy Lunczer Judit jósoktól a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert a Tarot kártya szerint anyagi helyzetedben rohamos hanyatlás alakulhat ki, ha nem leszel kellően figyelmes és nem hallgatod meg az üzenetet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Ehhez fontos, hogy elmondd nekik, milyen színű a pénztárcád, mert azt mondja a Tarot, hogy lényegi pont ez!

 

ITT pedig megtudhatod, hogy a pénztárcád színe megadja-e számodra az esélyt a GAZDAGSÁGRA vagy sem!

Július az év hetedik hónapja, egyben a szerencséé is. Két hetesünk is van. Rajtad múlik, hogy a láthatáron lévő rohamos hanyatlást megfékezed-e vagy sem. Hiszen, ha ez sikerül, a Tarot segítségével a szerencsétlenségi sorozattól megszabadulhatsz. A Tarot kártya szerint ebben a hónapban úgy fogod érezni, hogy túlköltekeztél. Nyaralás, család, csak úgy fogy a pénzed, és ha a jósok nem figyelmeztetnek, nagy bajba sodorhatod magad!

A Tarot üzenete egyértelmű, kérd szakember segítségét! Mondanom sem kell, hogy hol találod a legjobbakat. Az Asztro Centerben megtalálod azt, aki tarot jóslás terén a legtöbbet tud. Hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

tarot kártya

A Tarot káryta ősi eszmerendszere egy erőteljes kirakás módszerével dolgozik, így segít megtalálni a választ a legfontosabb kérdésekre a pénzügyekről. De legyen szó szerelemről, párkapcsolatról, karrierről, a válasz mindig ott van a lapokban. A jóslás történetében immáron 100 éves múltra tekint vissza a Tarot kártya, amely minden esetben személyre szabottan adja meg a válaszokat.

Nem csupán a kártyák egyéni jelentése határozza meg a jóslás kimenetelét, hiszen a sorrend, a pozíció mind-mind legalább annyira fontosak.

Minden egyes kártyalap egy műalkotás önmagában is, évszázadokra nyúlik vissza a használatuk, jelentésük. A 16. század közepén már javában jósoltak a Tarot kártya segítségével. Királyok, szolgák, cselédek, közbirtokosok, mindenki a Tarot üzenetére támaszkodott, amikor fontos döntés előtt állt, de akkor is, amikor jól mentek dolgai, mert a jóslás során olyan, a jövőben bekövetkező negatív események váltak elkerülhetővé, amelyek akár tragédiákba is torkollhattak volna.

Tragédiáról nálad most nincs szó, de nagyon rossz irányt vehetnek az anyagiak, ha nem kérsz Tarot kártya kirakást egy szakembertől, de az is lehet, hogy egy nagyon jó pénzügyi lehetőségtől fosztod meg magad, amennyiben ezt elmulasztod.

 

Legyen tehát kéznél a pénztárcád, és tudd meg, mit üzen a Tarot kártya neked személyre szabottan júliusra!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*