Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Júliusra?

Dátum: 11.07.2018

A tarot kártya üzenete szerint júliusban végre nem kell óvatosnak lenned, és nem kell mindenre figyelned. Ez az őrangyalok hónapja lesz. Az őrangyalok egész júliusban vigyáznak rád, így nyugodtan bevállalhatsz olyan dolgokat, amiket eddig nem mertél.

A tarot kártya szerint, ha vonzódsz az extrém sportokhoz, mint például a bungee jumping vagy ejtőernyőzés, akkor nyugodtan próbáld ki ezeket júliusban. Nem kell  semmitől tartanod, ugyanis az angyalok melletted lesznek, és nem eshet bajod.

 

Tudd meg ITT, tiéd lesz-e egy főnyeremény 2018-ban!

 

Ha már régóta szerelmes vagy valakibe, de eddig nem merted neki bevallani, akkor július kitűnő alkalom erre. Simiel és Asmodel atlantiszi angyalok minden szerelmest támogatnak ebben a hónapban. Ők a felelősek azért, hogy Kupidó nyilai minden esetben célt érjenek. Légy bevállalós! A szerelem, amire vágysz, a tiéd lehet. Ha rossz párkapcsolatban élsz, a tarot kártya szerint ezen most javíthatsz.

Várd ki a teliholdat és végezd el Xalen jósnő szerelmi varázslatát. A 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) már most kérheted tőle a 100%-osan működő varázslatot! Ez a varázslat minden olyan kapcsolatot helyrehoz, ami menthető. Ha ez a varázslat nem segít rajtad, akkor lépj ki minél előbb abból a kapcsolatból!

as_aurethiel_530

Ha anyagi gondjaid vannak, a tarot kártya szerint ebben a hónapban kell elkezdened spórolni, ugyanis az őrangyalok a pénzedre is vigyáznak. Minden forint, amit félreteszel, megsokszorozódhat, ha a megfelelő időben, a megfelelő angyalmágiát végzed el.

 

Gyorsan pénzre van szükséged? Kattints IDE!

 

Kérd Aurethiel anyagi-csőd elleni mentő-mágiáját a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Ez a mágia helyrehozhatja az anyagi helyzeted!

.

 

Ezekkel a számokkal játssz a lottón! Kattints IDE értük!

 

Ha tervezed a nyaralásod, merj nagyot álmodni! Ne arra gondolj, hogy te csak a Balatonra juthatsz el. Ha barátokkal mész és összedobjátok az üzemanyag és szállás költségeit, bármilyen tengerpartra eljuthattok. Az őrangyalok vigyáznak rád, de a tarot kártya szerint nem árt az óvatosság, főleg, ha légi járművel indulsz nyaralni. Lesz olyan repülő, ami sajnos nem ér célba.

Ágnes elmondja neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), melyik repülőre nem szabad felszállnod!

tarot_rtl

A karrierek stagnálnak júliusban, és előléptetésre sincs sok esély. Most mindenki a nyaralásra koncentrál, tedd ezt te is, és lazíts többet!

 

A harmadik tízmilliószoros nap változást és anyagi gyarapodást hozhat, ha felkészültél a befogadására! Kértél már tisztítást a negatív energiák ellen? Ha még nem tetted meg, akkor itt az ideje, hogy tárcsázd Tündér Lilit vagy Boszi Katát! Hívd egyiküket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*