Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tarot

Mit üzen a Tarot júniusra?

Dátum: 05.06.2015

Volt már olyan, amikor minden kütyü meghibásodott körülötted? Ha nem volt még ilyenben részed, akkor most júniusban Te is megtapasztalhatod.  Nagyon erős energiák munkálkodnak körülötted ebben a hónapban, pozitív és negatív energiák egyaránt. A kettő találkozása felér egy elektromos kisüléssel, ilyenkor megy ki a biztosíték, romlik el a mosógép, a vasaló, és nem tudod bekapcsolni a laptopodat sem.
Ugyancsak az „energiák háborúja” miatt oda kell figyelned minden apró részletre, mert balesetre figyelmeztet a kártya, és nem elsősorban közúti balesetre, hanem háztartási és munkahelyi balesetre hívja fel a figyelmet. Ezek mind elkerülhetők egy kis odafigyeléssel és óvatossággal.

mágia, pénz bevonzás, pénz, szerencse, energia, pénz energia, ezo, jóslás

Fogadd meg egy idős személy tanácsát, mert olyan információhoz juthatsz általa, ami arra késztet, hogy átgondold és átértékeld eddigi életed. Lehet, hogy nem az utadat járod? Lehet, hogy másvalaki terheit cipeled? Ebben a hónapban többször keresztezi az utad az ezotéria, és az ezzel kapcsolatos elemzések, mint például egy szerelmi jóslat, vagy egy pénzügyi jóslat. Fény derülhet arra is, hogy mi az életfeladatod, miért születtél éppen ebben a cseppet sem unalmas 21. században. ITT tippeket is találsz az életfeladat jósláshoz.

 

Ne hozz hirtelen döntéseket a pároddal és családdal kapcsolatban. Bármilyen döntéshelyzetbe kerülsz, mielőtt kimondanád a végső szót, beszéld meg egy kívülállóval, aki teljesen más szemszögből látja a helyzeted, ezért egy vadiúj megvilágításban tárhatja eléd a megoldás kulcsát. Kérdezd bármelyik jós kollégánkat erről.
Ha ebben a hónapban nyaralni mész, készülj fel egy váratlan eseményre, ami megváltoztathatja akár az indulási időpontot is. Ha nem ebben a hónapban tervezted a nyaralásod, akkor megúsztad az átszervezést.
A Tarot jó tanácsa júniusra, hogy fordíts több időt a megjelenésedre, öltözz csinosan, még akkor is, ha csak a sarki boltba ugrasz le tejet venni, mert ebben a hónapban találkozhatsz a nagy Ő-vel, főleg akkor, ha levegő jegyű vagy. Persze a többi csillagjegy számára is eljön az a boldog pillanat, amikor rátalál a szerelem, de azt majd a jósaink kifejtik bővebben és személyre szabottan, egy szerelmi jóslás keretén belül, ha felhívod őket a 0690633991-es telefonszámon (485 Ft/perc).

tarot, tarot lapok, tarot jóslás, tarot üzenete, jóslás

Megtudhatod azt is, hogy lesz-e pénzed ebben a hónapban, ha kérsz egy személyes pénzügyi jóslást. A Bak, Bika, Szűz jegyűek készüljenek egy kisebb nyereményre, amely a megfelelő mágia segítségével akkora összegre is rúghat, ami kiemeli őket  a jelenlegi hullámvölgyből és teljesen megváltoztatja az életüket! Ha szeretnéd, hogy az életed egyik napról a másikra megváltozzon, akkor most hívd tanácsadóinkat. Virág és Machita jósnő segítenek ebben! A mágiák mellett a kártya jóslás, azon belül is a Tarot jóslás az erősségük, aminek segítségével kiderül, mikor jön el pontosan a nagy változás az életedbe! Hívd őket bátran, és lehetőleg minél előbb a 0690633991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!
Ha külföldről szeretnéd kérni, akkor is megteheted, 4 országból is:
Romániából:  0903760666(1,61 €/p)
Szlovákiából: 0900605906(1,61 €/p)
Szerbiából: 0901855856(120din/p)
és Ausztriából: 0900470622 (1,81€/p)

Próbálj elengedni mindent, ami negatív, és ami visszahúz. Tarts egy nagytakarítást a szekrényedben és az életedben is. Seperj ki minden olyat, legyen az barát, használati tárgy vagy tevékenység, ami  kellemetlen, haszontalan a számodra. Tarts meg mindent, ami szép, kedves a szívednek és végezz minél több olyan tevékenységet, ami boldoggá tesz. Így lesz a június pompás kezdete valami újnak, és előszele egy igazán forró eseménydús, napfényes nyárnak!

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

Hagyj hozzászólást

*