Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot Júniusra?

Dátum: 01.06.2016

A tarot kártya jóslás a legprecízebb jövendölési mód. Ha konkrét tényeket szeretnél megtudni a közeli és távoli jövődről, a sorsfeladatodról, akkor mindenképpen a tarot kártya jóslást válaszd.

ITT elolvashatod, hogyan végezhető sorselemzés a segítségével.

 

Ebben a hónapban a megtévesztés, átverés veszélyét jövendöli a tarot kártya. Vigyázz, mit írsz alá és arra is, hogy mikor. A tarot szerint a szerződések aláírására a legalkalmasabb időpont június 5. és 22. közé esik. Ha teheted, és a hivatalos ügyeid halaszthatóak, akkor a lapok által jelzett időpontban intézd ezeket az ügyeket. Ha nem tudod eltolni a hivatalos ügy intézését, akkor kérj kollégáinktól egy személyre szabott időpontot!

 

Az éves tarot kártya jóslás során is érdekes dolgokra derült fény. Tudd meg a jóslatodat ITT!

tarot kártya jóslás

Kerüld a konfliktusokat ebben a hónapban, mert ha most valakit megbántasz, az általad okozott sértésnek a tízszeresét kaphatod vissza a sorstól. Légy megértőbb és ne ragaszkodj ahhoz, hogy a tiéd legyen az utolsó szó. Aki ebben a hónapban jótékonykodik, és ez az adakozás nem öncélú, hanem igazán szívből jövő jó cselekedet, annak a nyár második felében busásan megtérül az a pénz, amit most jó célra fordított.

 

A szerelmi életed inkább egy állóvízre emlékeztet ebben a hónapban. Ha már kapcsolatban élsz, sem veszekedésre, sem pedig nagy érzelmi hullámokra nem kell számítanod. Ha szingli vagy, nem valószínű, hogy ebben a hónapban ismerkedsz meg a társaddal.

Tudd meg, mikor jön el a nagy szerelem az életedben, IDE kattintva!

 

Ebben a hónapban akár kétszer is elvihetik a főnyereményt a lottón. Nagyon erősek a nyerési lehetőségek, minden azon múlik, hogy az a személy, akinek meg van írva a nagy nyeremény, megveszi-e a szelvényt vagy inkább elhalasztja. Kattints IDE és tudd meg szakembereinktől, hogy a tarot kártya jóslata szerint ki az a személy akinek nagy nyereménye lehet!

tarot kártya jóslás

Ha a munkahelyeddel nem vagy elégedett, a tarot kártya azt jelzi, hogy most kell kilépned, különben még hosszú évekig ezen a munkahelyen ragadsz. Keress egy másik helyet, mert a hónap utolsó napjai a legalkalmasabbak egy jó munkalehetőség feltárására.

 

Ebben a hónapban negatív energia viharra lehet számítani, ami azt jelenti, hogy annyira erősen cikáznak az energiák, hogy olykor elektromos kisüléseket is tapasztalhatsz.

Mindenképpen védd le magad vagy kérj védelmet kollégáinktól, hogy ebből a démonok közötti energiaháborúból semmilyen negativitás ne tapadjon rád! A megérzések hónapja a június, figyeld a bensőd sugallatait és próbálj aszerint cselekedni és akár napokon belül megváltozhat az életed!

 

Ha túl általánosnak érzed ezt a havi tarot kártya jóslást, és személyre szabottabb, konkrétabb információkra lenne szükséged, akkor kérdezd jósainkat, akik elkészítik a személyes tarot kártya jóslatodat még ma!

 

Olyan döntés előtt állsz, ami nagy hatással lehet az egész életedre? Nem tudod, hogy mi tévő légy? Kérj egy tarot kártya jóslást mielőbb, hogy a legjobb döntést hozhasd meg! Hívd Ágnes vagy Xalen jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*