Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot Júniusra?

Dátum: 07.06.2017

Ez a hónap a nagy nyeremények és a váratlan szerelem hónapja lesz a tarot kártya szerint. Ez nem azt jelenti, hogy nekünk ezért semmit nem kell tennünk, sőt! Több erőt és mágiát is alkalmazhatunk a nyeremény és a szerencse bevonzására. Ebben jósaink nagy segítségedre tudnak lenni. Ha már régóta várod a nagy összeget, ami kihúz az anyagi gondok közül, de még nem érkezett meg, hívd bizalommal Mattet a 06 90 633 991-es számon(485 Ft/perc), megnézi, mi akadályoz!

 

Furcsa jeleket tapasztalsz magad körül? Tudd meg ITT, van-e mitől tartanod!

tarot kártya

Ha a szerelmet keresed, erre a hónap első fele a legalkalmasabb a tarot kártya jóslás alapján. Itt nem az eszünkre, hanem az érzéseinkre kell hallgatnunk! Ha valaha csalódás ért a szerelem terén, esetleg megbántott egy olyan személy, aki közel állt a szívedhez, kérj tanácsot Xalentől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), mert lehet, hogy ez megakadályoz abban, hogy bevonzd a nagy szerelmet az életedbe!

Minden csillagjegynek meg van a saját életútja, és ha tudni akarod, hogy neked benne van-e a NAGY PÉNZ lehetősége a horoszkópodban, kattints IDE!

 

A hónap közepén, a szerencsejátékon és a pénzen legyen a hangsúly. Gyakrabban próbáld bevonzani a nyereményt és ne félj kockáztatni! Azért ügyelj arra, hogy ne legyen rajtad szerencse blokk. Tanácsadóink hatásos módszerekkel eltávolítják rólad a blokkot, és tanácsot adnak, hogyan tudod könnyedén bevonzani a nyereményt!

 

A pénz bevonzásához az ANGYALNEVED is nagy segítségedre lehet. Részletekért kattints IDE!

tarot kártya

A hónap utolsó szakaszát használd ki a céljaid megvalósítására. Ha munkahely váltás van kilátásban, esetleg nagyobb projektbe kezdenél, ez az időszak tökéletes arra a tarot kártya szerint, hogy belevágj! A változás pozitív kihatással lehet Rád, de nagyon ügyelj arra, hogy a rosszakaróid ne tudjanak neked ártani! Jósaink nagyon erős védelmet tudnak felállítani neked ezek a személyek ellen, nem kell mást tenned, csak felkeresni őket!

 

Szeretnéd megtudni, hogy mit tartogat számodra a jövő? Több pénzre lenne szükséged, vagy egy jobb munkahelyre? Kincső vagy Gabó jósnőket keresd a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik tisztánlátásukkal és a tarot kártya segítségével miden kérdésedre választ adhatnak, és mágiával jobb anyagi lehetőséget, munkahelyet is bevonzhatnak számodra!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*