Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Júniusra?

Dátum: 04.06.2019

Nem csak a júniusi időjárás szeszélyes és viharos, de a júniusi tarot jóslás is viharokat jelez. A lapok szerint a konfliktus és a problémák kiéleződnek. A tarot veszélyekre, agresszióra, vitákra és veszekedésekre figyelmeztet.

 

tarot_rtl

 

Olvasd el a 2019-es ingyenes tarot üzeneted is ITT!

 

 

A helyzet az, hogy a változás és a viták elkerülhetetlenek. Felszínre fognak törni a rég elhallgatott sérelmek. Ne vedd magadra, nem te idézted elő a konfliktust, már régóta a levegőben van! Egyszerűen csak megtörténik az, ami már elkerülhetetlen. A te feladatod, hogy megoldd, és a lehető legtöbbet hozd ki belőle.

 

Így kezdd el a tarot jóslást! Megmutatjuk ITT, hogyan csináld!

 

 

A tarot jóslás szerint a helyzet először nem lesz túl fényes, sem biztató. Meg kell őrizned a nyugalmad, és hideg fejjel kell átgondolnod mindent, mielőtt megszólalnál. Ezt nem szabad elfelejtened!

A saját tarot lapjaid megmutatják a konfliktus forrását, a lelki sebeket, és azt is, hogy ki mit hallgat el előled. A tarot mester megmutatja neked az időpontot és a helyet is, ahol a veszély leselkedik rád. Úgy sokkal felkészültebb leszel, és pontosan tudni fogod, hogy mit nem szabad kimondanod, és mit kell megoldanod.

 

Tudd meg ITT, hogyan kérdezd a tarot kártyát!

 

 

amarita banner

 

Ne feledd, hogy nem tudod tovább magad előtt tolni a problémát! Most van itt az ideje megoldani, azért, hogy két hét múlva már tiszta lappal kezdhess.

A tarot jóslás szerint egy váratlan pozitív fordulat következhet be június 24-én. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, ki kell takarítanod, el kell távolítanod a rossz dolgokat. Készülj erre fel, mert nincs sok időd, meg kell teremtened a helyet!

 

Régóta kintlévőséged van, amit eddig nem kaptál vissza? Kérd Boszi Kata vagy Amarita segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc), akik meg tudják nézni, hogy milyen módon tudsz a leggyorsabban a pénzedhez hozzájutni! Vagy akár éppen egy főnyereményhez!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*