Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot Májusra?

Dátum: 04.05.2016

A tarot kártya legalább annyi pozitív, mint negatív dologra hívja fel a figyelmet ebben a hónapban. Kezdjük a jó dolgokkal, azokkal az eseményekkel, amelyek akár egyik napról a másikra megváltoztatják az életed!

 

A hónap második hetében nagy nyereményt mutatnak a lapok. Ezt a nyereményt sorsszerűen egy olyan személy nyeri, akinek már megjósolták, hogy nyereménye lesz és ő maga is érezte, hogy egyszer bekövetkezik a csoda. Tudd meg a te személyes tarot kártya jóslatod még ma, hogy ne maradj le a pozitív változásokról!

Ha érdekel, hogyan alakul az éved a tarot kártya szerint, ITT megtudhatod.

 

Ha a munkahelyeden szeretnél elérni valamit, akkor most csak furfanggal tudsz előre jutni. Ha nyílt lapokkal játszol, biztosan konfrontálódni fogsz, a konfliktusok pedig kerülendőek ebben a hónapban.

tarot kártya

A tarot kártya lapjai utazást mutatnak, lehet ez munkahelyi vagy szabadidős kiruccanás, de mindenképpen figyelj arra, hogy úti okmányaid rendben legyenek, és biztos helyre tedd őket, mert hivatalos papírok miatti bosszankodást jelez a tarot kártya, amelyek egy utazással kapcsolatosak. Ha mostanában adtál be vízumkérelmet, akkor kedvezőtlen elbírálásra számíthatsz, de valamilyen hiánypótlással meg tudod menteni a helyzetet.

Te magad is próbálkozhatsz a tarot kártya értelmezésével, olvasd el vonatkozó cikkünket ide kattintva.

Egy nagyon ígéretes üzleti ajánlattal kereshetnek meg már a hónap elején, de mielőtt bármit aláírnál, járj utána, hogy mi van a hátterében, és ha nem vagy biztos benne, kérdezd jósainkat, ők elmondják, hogy érdemes-e ezzel az üzlettel foglalkoznod!

 

Szerelmi téren akkor kell résen lenned, ha szingli vagy, ugyanis a nagy szerelem ebben a hónapban beköszönthet az életedbe. Viszont, ha nem figyelsz, megint elmész a nagy Ő mellett. Tudd meg, ki ő, és mikor jön el számodra az igazi szerelem, ide kattintva.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ebben a hónapban kerüld a konfliktusokat, mert a tarot kártya szerint elég nagy a veszélye egy túl őszinte megjegyzésből fakadó vitának, és ha nem tudod megfelelőképpen kezelni a helyzetet, a vitának akár szakítás is lehet a vége. Hogy megelőzd a bajt, mindenképpen kérj jósainktól egy szerelmi jóslást tarot kártyából!

tarot kártya

A tarot kártya lapjai azt tanácsolják, hogy keresd fel egy olyan barátodat, akivel már évek óta nem beszélgettél, érdekes hírt és ajánlatot kaphatsz, ha így teszel. Ha nem tudod, ki lehet ez a titokzatos személy, aki segíteni fog neked, kérdezd meg kollégáinkat!

 

Szeretnéd tudni, hogy mi vár rád a jövőben? Vagy egy fontos dologba kezdenél, de nem tudod, hogy mi tévő légy? Kérdezd meg a tarot kártyát még ma, Eszter és Tündér Lili segítségével válaszokat kaphatsz a kérdéseidre a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*