Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tarot

Mit üzen a tarot márciusra?

Dátum: 28.02.2015

Elérkeztünk az év harmadik hónapjához a márciushoz, ez a hónapot a 3-as szám uralja, ha számmisztikailag is nézzük, mivel a Tarot kártya összefüggésben van a számmisztikával is. A 3-as szám a Jupiter száma, erről még annyit fontos és érdemes tudni, hogy 2015-ös év uralkodója is. A Jupiter a szerencse bolygója. Jelentése:  A legszebb és legnagyobb bolygó ,a Jupiter szimbolizálja a hitet a jóban és mutatja meg az élet értelmét. Tehát duplán is a szerencse hónapja lehet mindenki számára, ha tesz is érte. Fontos megtisztultan és blokkoktól mentesen kezdeni ezt az új hónapot, amiben kollégáim nagy segítségükre lehet, hogy az életterületek megtisztuljanak, hiszen csak ekkor nagy az esély arra, hogy ez a hónap valóban szerencsés lehet minden életterületen mindenki számára.

A hónap eleje mindjárt az év első tízmilliószoros napjával kezdődik március 5.-én, amire érdemes előre felkészülni, ezen a napon pontosan megfogalmazni, hogy mit is szeretnénk, amiben kollégáim készséggel állnak mindenki rendelkezésére. Érdemes ezen a napon tudatosan felkészülni a Jupiter hónapjára a márciusra.

Nézzük, hogy pontosan milyen lapok is jöttek ki erre a hónapra, három részre osztottam fel ezt az időszakot. A hónap eleje a következőképpen alakulhat:

Kardok hármas, Szerencsekerék, Mértékletesség:

Figyeljünk a szemeinkre, ne erőltessük meg őket, ezért mérsékeljük a számítógépnél töltött időt. Érdemes egy szemvédőcseppet cseppenteni szemünkbe. Jelezheti, hogy a tél vége felé kimerültek a tartalékaink és bizony ideje feltöltődni, méregteleníteni. Párkapcsolatunk és magánéletünk különösképpen jól alakulhat a hónap első felében, kedvező időszak a tavaszi nagytakarításra, akar otthonunkról, akár rólunk van szó. Válogassuk meg, hogy mire adunk ki pénzt, ne költsünk feleslegesen. Gondoljuk át újra a pénzügyeinket, hol tudunk egy kicsit lefaragni a kiadásokból.

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Botok hetes, Érmék kettes, Remete:

A hónap közepén negatív energia vehet körül minket, és ez nagyon hamar meglátszik egészségükön és kedvünkön. A  női energiák dominálnak a magánélet területén, így, ha tudjuk, akkor a férfiak figyeljék a nők kívánságait. Amennyiben valamilyen összeg megérkezését reméljük, sajnos nem várható, hogy megérkezik. A Remete lapja egy kis visszahúzódásra, befelé fordulásra hívja fel a figyelmet. Érdemes újra átgondolni és megtervezni a céljainkat, javítani az életvitelünkön. Érdemes egy kicsit magunkba nézni. Kicsit a magány időszaka is, lehet a párkapcsolatban is magányosnak érezzük magunkat, akinek van párja az is. A párkeresők pedig gondolják végig, hogy milyen kapcsolatot szeretnének.

tarot kártya lapok, jóslás, ezotéria, tarot

Érmék ásza, Botok hatos, Érmék négyes:

A hónap utolsó szakaszában kinyílhat  a pénzes láda, azaz Fortuna ereje a többszörösen hat, így sikerrel járhatunk, ha valamilyen szerencsejátékot játszunk, érdemes már időben kérni a pénzenergia segítségét. Ebben nagy segítségre lehet a hónap elején lévő tízmilliószoros nap. Ha kellően felkészültünk erre, akkor a siker sem marad el.A hónap utolsó felében az erőnlétünk és kedvünk a magaslatokon lesz. A magánéletünket sikeresen uraljuk, kézben tartjuk, így nincs mitől félnünk.

Az Asztro Centerben dolgozó kollégák készséggel állnak mindenki rendelkezésére, akik a nap 24 órájában elérhetőek. Keressen minket bizalommal, hogy segíteni tudjunk.

Hagyj hozzászólást

*