Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot MÁRCIUSRA?

Dátum: 27.02.2016

A hirtelen időjárás változások és hőmérséklet ingadozások még az egészséges szervezetet is megviselik. Ha valamilyen problémád van, főleg szív és érrendszeri panaszod, akkor a lapok szerint érdemes még hónap elején elmenned egy kivizsgálásra.

A hullámhegyek és völgyek hónapja lesz a március. Az, aminek hónap elején nagyon örülsz, hónap végére a legtöbb bosszúságot okozza. A tarot azt mutatja, hogy légy nagyon figyelmes, mert ha nem így teszel, apró tárgyak keresgélésére megy el a fél hónapod. Nem találod majd a kulcsodat, a telefonod és szinte semmit, amit éppen keresel.

 

Az étkezésre is oda kell figyelned, mert ez az az időszak, amikor könnyen felszalad rád néhány kiló, de annál nehezebben szabadulsz majd meg tőle. Csökkentsd a szénhidrát bevitelt és egyél több fehérjét. Húst, tojást bármilyen mennyiségben fogyaszthatsz. Ha súlyproblémáid vannak és már az összes fogyókúrát kipróbáltad, de semmi nem vált be, akkor kérd szakembereink segítségét, hogy gyorsan és könnyen elérd az általad kitűzött célt!

Anyagiakban sem egy stabil hónap a március. Ne játssz olyan játékokon, ahol pénzt veszíthetsz, mert ahol csak lehet, ott veszíteni fogsz. Ne adj kölcsön senkinek, és minél kevesebbet költs, mert bármit veszel ebben a hónapban, csak további költekezéseket generál a jövőben.

Például, ha most veszel háztartási gépet, akkor az szinte biztosan elromlik és szerelőt kell hívni hozzá. Az ennél nagyobb befektetésekkel, mint a lakás- vagy autó vásárlás, várd meg a májusi hónapot. A tarot szerint addig nincs esélyed jó üzletet kötni.

 

Ha szerencse útján szeretnél pénzhez jutni, akkor csak a hónap utolsó hetében próbálkozz, mert addig nem valószínű, hogy nyerni fogsz. Olyan pénzre, amiért nem dolgoztál meg, nem igen számíthatsz ebben a hónapban. Ha odafigyelsz, mire költesz, akkor talán nem maradsz hó végére teljesen pénz nélkül.

 

A szerelemnek sem kedvez ez a hónap. Meglévő kapcsolatokban gyakoriak lesznek a veszekedések, az új, kibontakozóban lévő kapcsolatok pedig nem lesznek tartósak. Ha márciusban ismertél meg valakit, akkor kérd szakembereink tanácsát, hogy mikor menj randira! Lesznek szerencsés napok márciusban, de sokkal kevesebb, mint más hónapokban, ezért jó, ha tudod, pontosan melyek ezek, jósainktól ezt is megkérdezheted!

 

Kíváncsi vagy, vajon ki lesz számodra a nagy Ő, ha még nincs társad? A tarot elárulja Neked ITT! Csak a hivatalos ügyeknek kedvez a márciusi hónap. Ha ilyen ügyed van, akkor kedvező elbírálásra számíthatsz, vagy az ügy tovább halasztódik.

Mozogj többet ebben a hónapban. Írd össze a  kifogásaidat, hogy miért nem jársz tornázni, szaladni vagy miért nem sportolsz. Ezt a listát égesd el teliholdkor, így megszabadulsz a visszahúzó negatív blokkoktól.

Ha úgy érzed, nem szabadultál meg a negatív erőktől és még erőteljesebb tisztításra van szükséged, akkor kérd kollégáink segítségét! Te is próbálkozhatsz jóslással, alábbi cikkeink pontos útmutatást adnak ITT és ITT, de ha szakember véleményére vagy kíváncsi, akkor telefonálj és kérdezz bátran!

 

Tudd meg, mi a tarot kártya személyes üzenete a Te számodra, így kedvezően alakulhatnak dolgaid. Megtudhatod, mikor mibe érdemes belefognod vagy mikor kell a szerencsével próbálkoznod! Hívd most Ágnes vagy Xalen jósnőinket, akik ezt elmondják Neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), de eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*