Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Márciusra?

Dátum: 08.03.2018

Légy márciusban a hónap legnagyobb nyertese! Figyelj arra, mit is üzen a tarot kártya erre a hónapra. Ez az üzenet szól neked és mindenkinek, de csak azon kevés emberek tudnak vele élni, akik képesek olvasni a sorok között.

 

ITT azt is megtudhatod, mi mindent jövendöl a tarot kártya egész évre!

 

 

A márciusi hónap első lapja a Világ kártyája. Ebben a hónapban bizony azok lehetnek szerencsések, akik képesek nyitottak lenni minden új dologra. Amennyiben maradi vagy, nem vagy képes észrevenni az új dolgokat, sok szerencsére ne számítsz. Más esetben viszont, ez a kártya azt jelzi, hogy lehetőséged adódhat valami új dologban. Minél nyitottabb és elfogadóbb vagy, annál inkább veled lesz a szerencse márciusban, hacsak nincs rajtad rontás! Amennyiben úgy érzed, van, ne csüggedj, hívd Zeuszt a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot és levételt!  

tarot_rtl

Szerencse által szeretnél több pénzt? Akkor kattints IDE a szerencseszámaidért!

 

 

A hónap második lapja a Végítélet kártyája, ami a várható negatív események bekövetkeztét jelzi előre. Tehát csakis azokra érvényes ez a kártya, akik felett valamilyen baljós esemény lebeg. Mondjuk, rossz vizsga lehetősége vagy éppen sokaknál a bank pénzbehajtói jelenthetik ezt. Mindenképpen, ha van olyan dolog az életedben, amiből bajod származhat, akkor még most tegyél megelőző lépéseket! Erre jó például a sorsfordítás, amit szintén kérhetsz vonalunkon, hívd Virágot a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc)! Bizonyos mágiák segítségével lehet semlegesíteni a negatív jóslatokat, a sorsfordítás is ezek közé tartozik.

 

Mindenki visszakapja egyszer, amit mások ellen elkövet! Tudj meg ITT bővebb információkat a karma törvényéről!

as_virag_389

 

A harmadik lap bizony az Ördög lapja. Sokaknak ez lehet nagyon jó hír, hiszen az „ördögi szerencse” kifejezés nem véletlenül terjedt el. Igen, ez a kártya egyeseknek komoly szerencsét jelez. Másoknak egy függőség vagy egy értelmetlen harc újrakezdését, míg megint mások most döbbennek rá, hogy éveken át fölöslegesen dolgoztak. Ez a lap éppen olyan jó, mint amennyire rossz. Sajnos legtöbbször láncokat és korlátokat jelez, de lehet, te éppen azon kevesek egyike vagy, akinek a március ördögi szerencsével jár együtt, éppen ezért érdemes tárcsáznod!

 

Változtatni szeretnél az életeden, de nem tudod, hogyan? Ebben lesz a segítségedre a márciusi tarot üzeneted! Tudd meg mihamarabb személyre szóló üzeneted, hívd Leopold vagy Gabi jósainkat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*