Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Márciusra?

Dátum: 08.03.2018

Légy márciusban a hónap legnagyobb nyertese! Figyelj arra, mit is üzen a tarot kártya erre a hónapra. Ez az üzenet szól neked és mindenkinek, de csak azon kevés emberek tudnak vele élni, akik képesek olvasni a sorok között.

 

ITT azt is megtudhatod, mi mindent jövendöl a tarot kártya egész évre!

 

 

A márciusi hónap első lapja a Világ kártyája. Ebben a hónapban bizony azok lehetnek szerencsések, akik képesek nyitottak lenni minden új dologra. Amennyiben maradi vagy, nem vagy képes észrevenni az új dolgokat, sok szerencsére ne számítsz. Más esetben viszont, ez a kártya azt jelzi, hogy lehetőséged adódhat valami új dologban. Minél nyitottabb és elfogadóbb vagy, annál inkább veled lesz a szerencse márciusban, hacsak nincs rajtad rontás! Amennyiben úgy érzed, van, ne csüggedj, hívd Zeuszt a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot és levételt!  

tarot_rtl

Szerencse által szeretnél több pénzt? Akkor kattints IDE a szerencseszámaidért!

 

 

A hónap második lapja a Végítélet kártyája, ami a várható negatív események bekövetkeztét jelzi előre. Tehát csakis azokra érvényes ez a kártya, akik felett valamilyen baljós esemény lebeg. Mondjuk, rossz vizsga lehetősége vagy éppen sokaknál a bank pénzbehajtói jelenthetik ezt. Mindenképpen, ha van olyan dolog az életedben, amiből bajod származhat, akkor még most tegyél megelőző lépéseket! Erre jó például a sorsfordítás, amit szintén kérhetsz vonalunkon, hívd Virágot a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc)! Bizonyos mágiák segítségével lehet semlegesíteni a negatív jóslatokat, a sorsfordítás is ezek közé tartozik.

 

Mindenki visszakapja egyszer, amit mások ellen elkövet! Tudj meg ITT bővebb információkat a karma törvényéről!

as_virag_389

 

A harmadik lap bizony az Ördög lapja. Sokaknak ez lehet nagyon jó hír, hiszen az „ördögi szerencse” kifejezés nem véletlenül terjedt el. Igen, ez a kártya egyeseknek komoly szerencsét jelez. Másoknak egy függőség vagy egy értelmetlen harc újrakezdését, míg megint mások most döbbennek rá, hogy éveken át fölöslegesen dolgoztak. Ez a lap éppen olyan jó, mint amennyire rossz. Sajnos legtöbbször láncokat és korlátokat jelez, de lehet, te éppen azon kevesek egyike vagy, akinek a március ördögi szerencsével jár együtt, éppen ezért érdemes tárcsáznod!

 

Változtatni szeretnél az életeden, de nem tudod, hogyan? Ebben lesz a segítségedre a márciusi tarot üzeneted! Tudd meg mihamarabb személyre szóló üzeneted, hívd Leopold vagy Gabi jósainkat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Béláné a 18.03.2018

Szeretnék nagyon–kérni -az Angyalkáimat….Segitsetek,,Sajnos sokszor ki hagy az elékezetem,,Köszönöm..a Segitséget,,Vigyázatok..ránk,,kiket–Szeretetek és Tudom..Hogy most is Segitetek !!Hálásan köszönöm,,és Egészséget kérek..Ne hadjatok,,szemvedni,,Edinácskát,, isSzandikámat is nagyon meghitot IDEG ALAPON,,Segitsetek,,szeretném BOLDOGNAK LÁTNI,,ÉS UTÁNA ÉN ELL SZERETNÉK,HOZZÁTOK..JÖNI,,Pusz mindenkinek,,ÁMEN,,,Angyalkáim..!!!

    Asztro Show a 22.03.2018

    Kedves Béláné! Szólítsa gyakran az angyalokat, viszont érdemes lenne személyes anyali üzenetét is elkérnie, hogy tudja, mire hívják fel a figyelmét az angyalok, vagy min lenne érdemes változtatnia! Bármikor elkérheti a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Üdvözlettel: Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*