Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tarot kártya

Mit üzen a tarot Novemberben?

Dátum: 30.10.2015

Sikeres vizsgák, régóta halogatott feladatok sikeres teljesítése és lezárása várható novemberben. Ha féltél valamilyen megmérettetéstől, akkor most légy bátor, mert nyerni fogsz!

Munkahelyi konfliktusok a hónap közepe felé várhatóak. Szívesen kifejtenéd, hogy miért nem értesz egyet a főnökeid, esetleg a munkatársaid nézeteivel, de ne tedd, mert nem alkalmas az időszak a vitatkozásra, a tarot ezt üzeni, és akár az állásodat is elveszítheted egy rosszul időzített véleménynyilvánítás miatt. Hallgass a megérzéseidre, illetve egy idősebb, bölcs nő tanácsaira figyelj!

Párkapcsolati téren a tisztázás és a tisztánlátás hónapja lesz a november. Fény derül a harmadik személy létezésére, ha van ilyen. Akkor is, ha téged csalnak és akkor is, ha te léptél félre. Más jellegű csalafintaságok is kiderülhetnek, ami a kapcsolatodat illeti. Ha nem szeretnéd elveszíteni a párod, akkor kerüld a vitákat, de a legjobb, ha kérsz egy párkapcsolati mágiát, mert akkor biztosan nem veszíted őt el az ünnepek előtt!

A párkeresőknek nem éppen kedvező a november, de azért ne add fel, és ne zárkózz be. Lehet, hogy ez a hónap meghozza a nagy szerelmet. Ha mindenképpen most szeretnéd megismerni a nagy Őt, akkor kérj egy szerelem bevonzó mágiát, hogy ne töltsd egyedül az ünnepeket!

Alkalmi szexre csábítás többször is előfordulhat ebben a hónapban. Ha úgy érzed, szükséged van egy kis változatosságra, akkor ne utasítsd el, de ha kapcsolatban élsz, akkor légy óvatos, mert könnyen fény derülhet a görbe éjszakádra! Valaki rossz híredet keltheti, ezért tartózkodj a pletykafészkektől ebben a hónapban.

Valamilyen társasági esemény is mutatkozik a lapokban. Ha meghívót kapsz, semmiképpen ne hagyd ki, mert szerencsés találkozásokra számíthatsz!

jós, jóslás, jósnő, telihold, telihold naptár, hold, telihold ereje, számmisztika, számmisztika kalkulátor, telefonos jóslás

Ha utazni szeretnél, akkor ezt mindenképpen a hónap második felében tedd, ugyanis akkor a legkisebb a balesetveszély és a legnagyobb az esély arra, hogy jól is érzed magad.


Az év legszerencsésebb hónapja lesz a november a tarot kártya szerint. Lehet kisebb, sőt nagyobb nyereményed is, ha a megfelelő időben, a megfelelő számokkal játszol. Tudd meg a szerencsenapjaidat és a szerencseszámaidat szakembereinktől most, hogy te is pénzhez juthass rövid időn belül!


Szeretnéd tudni, hogy mi a tarot üzenete számodra? Akkor hívd jósainkat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik bármikor meg tudják mondani, hogy anyagiakban vagy bármely életterületen hozhat-e változást a közeljövő! Tehát kérj egy személyre szabott kártya jóslást Ágnestől vagy Norberttől, akik a tarot mesterei, így csak neked fog szólni a figyelmeztető üzenet, hogy biztosan el tudd kerülni a bajt!

Jósainkat eléred külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*