Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

mituzen a tarot

Mit üzen a tarot novemberre?

Dátum: 01.11.2014

Mit üzen a tarot novemberre?

Mért hívják az emberek az Őszt az  elmúlás évszakának?! Hiszen nyáron vagy éppen tavasszal is pont úgy bekövetkezhet  az elmúlás bárhol, bárkinek… Minden  évszaknak megvan a maga pozitív és negatív  oldala.

Ez az egyik legszebb évszak, a másik a  Tél, a Tavasz meg a Nyár! Ha jobban  megnézzük, minden hónapban van miért  örülni a természetnek, egy picit jobban  mint úgy általában.  Az elmúlás mindig itt van! Folyamatosan megszűnik, elmúlik valaki vagy valami.

Mindezt csak akkor vesszük észre ha már megtörtént, ha már nincs. Mindig a hibákat keressük, azok a fontosabbak nem a szép emlékek. Ahelyett, hogy leülnénk gondolkodni.

A hónap elején az emlékezés napjai következnek, amikor gyújtsunk gyertyát azért, aki már eltávozott az élők sorából. Gondoljunk rá intenzíven, idézzük magunk elé az arcát, és egy nagyon szép emléket vele kapcsolatban. Az élőkkel pedig, akikkel akár a rokoni, akár a baráti szálak kötnek össze, legyünk elnézőbbek és megbocsátóbbak. Ha lehet, ezen a két napon ne kerüljön szóba a pénz, és ne is legyen ez a téma.

gyertya, gyertyák, gyertyamágia

A novemberi hónapra húzott lap a Tarot kártyában az V. lap, vagyis a Főpap lapja.  A Főpap lételeme a kiszámíthatatlanság, a titkolózás, a sejtelmesség. A döntések most lassan születhetnek meg, már ha egyáltalán meri valaki kimondani az igent vagy a nemet.

Az anyagi helyzetünkben változások indulnak el. Ezeknek a változásoknak a kimenetelét a november  még homály fogja fedni. Emiatt a bizonytalanság miatt, a munkahelyünkön is úgy érezhetjük, hogy lassan kicsúszik a lábunk alól a talaj. Ezeket a negatív képzeteket bátran tegyük félre, és ne engedjük, hogy ezek gátoljanak minket. Próbáljuk meg alkalmazni a pozitív gondolatok erejét. Ha csak a jót, a számunkra kedvezőt vizualizáljuk és látjuk magunk előtt nap, mint nap, akkor előbb, vagy utóbb de meg is fogjuk tapasztalni ezeket a dolgokat. A kulcsszó most a hozzáállás. Ha mindenben csak a rosszat látjuk, és már ássuk meglévő munkahelyünk sírját, akkor ne csodálkozzunk, ha rövidesen valóban egy olyan levelet találunk az asztalunkon, amiben megköszönik eddigi munkánkat és könnyes – vagy talán nem is annyira könnyes – búcsút vesznek tőlünk.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Higgyünk saját magunkba, vegyük észre a bennünk rejlő erőt, amivel kezünkbe vehetjük sorsunk irányítását, és úgy alakíthatjuk életünket, ahogyan azt mi szeretnénk. Amennyiben jelenleg munkát keresünk, úgy túl sok változásra nem számíthatunk. Lehetőségekkel ugyan találkozhatunk, és már láthatjuk magunk előtt, hogy milyen területen szeretnénk dolgozni, de még a valódi aratás nem következik be.

A magánéletünkben szintén mindent egy köd borít majd. Ne vádaskodjunk párunk felett, ugyanis semmi sem az, aminek látszik. Ha érezzük, hogy nem őszinte velünk, akkor ne kezdjünk egyből pálcát törni felette. Üljünk le, és beszéljük meg vele ezt a kínos szituációt, ami lehet, hogy igazából egy teljes félreértésen alapult. Ha tiszta vizet öntünk a pohárba, akkor sokkal könnyebben tudjuk folytatni közös utunkat, ugyanis szinte biztosra vehetjük, hogy a héten semmi sem az, aminek látszik.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Ha jelenleg párkeresésben vagyunk, akkor legyünk óvatosak. Úgy érezhetjük, hogy megérkezett fehér lovon maga a szőke herceg vagy hercegnő, de mint már korábban írtam, ebben a hónapban semmi sem az, aminek látszik. Két lépés távolsággal kezeljünk mindent, és ne ugorjunk fejest az ismeretlenbe, mert megüthetjük a bokánkat.

 

Kíváncsi arra, hogy Önnek pontosan mit tartogat a novemberi hónap?

Keressen bizalommal, vagy az Ön számára legmegfelelőbb Tanácsadót, aki minden kérdésére pontos és megbízható választ ad! Hívjon a 06 90 633 991-es számon (485/p)

Hagyj hozzászólást

*