Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot Novemberre?

Dátum: 04.11.2016

A tarot kártya első és legfontosabb üzenete, hogy spórolj és ne költekezz, fogd vissza a költségeket, amennyire csak tudod, mert egy nem várt kiadásod lehet a hónap végén, amely valami javítás, javíttatás miatt sok pénzt kihúz a zsebedből. Ahhoz, hogy ezt tudd finanszírozni, takarékoskodnod kell már a hónap első napjától.
Ha meg szeretnéd előzni a bajt, akkor kérj egy védelmet szakembereinktől az értékeidre, hogy semmiben ne essen kár a hónap végéig, mert ha ez megtörténik, borsós árat kell fizetned érte!

A tarot kártya továbbá arra biztat, hogy hallgass a megérzéseidre, a belső sugallatokra, mert főleg a hónap második felében nagyon jók lesznek ezek a belső impulzusok.

IDE kattintva megtudhatod, mely megérezésekre kell odafigyelned!

tarot kártya

A tarot kártya még arra is felhívja a figyelmed, hogy kerüld a vitákat a párkapcsolatban, inkább hagyj rá mindent a párodra, még akkor is, ha úgy érzed, nincs igaza, mert az apró vitákból veszekedések és a veszekedésből szakítás is kerekedhet. Ha a párod hazugságra hajlamos, akkor figyelj, mert ebben a hónapban megvezethet.

IDE kattintva megtudhatod, mennyire valószínű, hogy párod hazudik neked!

Ha gépkocsit vezetsz, közlekedj óvatosan, mert önhibádon kívüli balesetre számíthatsz és ne feledd, az elsőbbség csak akkor jó, ha meg is adják. Inkább mondj le az elsőbbségedről, mert ha már megtörtént a baj, akkor hiába áll az igazság a te oldaladon, az autód akkor is összetörött, és rengeteg idő és bosszúság a rendbehozatala.

A tarot kártya a különleges küldetésed teljesítésére is felhívja a figyelmed.

Ez a hónap alkalmas arra, hogy teljesítsd a küldetésed, IDE kattintva megtudhatod, hogy mi is ez!

tarot kártya

A tarot kártya szerint ez az időszak alkalmas arra, hogy elkezdj tanulni valamit. Lehet ez bármi, egy nyelv, tánc, új szakma. Az égiek támogatják a tanulmányi törekvéseidet és a szükséges anyagi keret is meg lesz hozzá.

Engedd el a félelmeidet, mert a tarot kártya szerint sok esetben az egyetlen akadály, ami közted és a sok pénz, vagyon, gazdagság között áll, az csak a képzeletedben van. Mintha előtted állna egy nagy láda tele pénzzel, de te úgy látnád, hogy üvegfal mögött van a láda, ezért nem nyújtod ki a kezed és nem veszel belőle. Ez az üvegfal pedig nincs ott, csak te képzeled oda.

Ehhez hasonló helyzetben vagy. Ha elengeded a félelmeidet és a felszabadulsz az önbizalomhiány szabta korlátaid alól, akkor rengeteg pénzed lehet már ebben a hónapban!

Foglalkoztat, hogy mit hoznak az ünnepek a számodra? Több olyan dolog is van, amit szeretnél megvalósítani, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, vagy szeretnél egy jobb életet élni? Imola vagy Marcus Mágus segíthetnek a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), minden kérdésedre választ kapsz!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*