Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Novemberre?

Dátum: 02.11.2017

A novemberi hónap, a tarot kártya szerint, könnyebb hónapnak ígérkezik az eddigieknél. A tarot kártya jóslás alkalmával a Diadalszekér tarot kártyalap érkezett meg üzenetként, amely az egész november hónapot jellemezni fogja a tarot kártya szerint.

 

Nézd meg ITT, neked mi a karmikus életfeladatod, a csillagjegyed alapján!

tarot kártya

A Diadalszekér tarot kártyalap jelentése a következő:

A Diadalszekér nagy ugrást jelent előre. Azt mutatja, hogy megválunk megszokott környezetünktől és saját utunkat járjuk. Ehhez a szabadság utáni vágy, az elveszett paradicsom keresése, vagy egyszerűen érvényesülési törekvésünk szolgáltatja a hajtóerőt.

 

Tudd meg ITT, hogy a legszerencsésebb csillagjegyek közé tartozol-e!

A Diadalszekér az egyetlen tarot kártya, mely bizakodónak és örömtelinek ábrázolja ezt az útra kelést. Minden más esetben nehéz szívvel és félelemmel búcsúzunk. Itt azonban hetyke, csüggedést nem ismerő előretörésről, vállalkozó kedvről és kockázatvállalásról van szó.

 

Nézd meg ITT, mi a legideálisabb karrier a számodra, csillagjegyed alapján!

tarot kártya

A kártya nagy ügyességet mutat a kocsi irányításában, azonban tükrözi tapasztalatlanságunkat is az ismeretlen világban. Ezért figyelmeztetésként is kell értelmeznünk, hogy ne értékeljük túl saját erőinket, ne legyünk euforikusak.

 

Amennyiben a saját életedre vonatkozóan kéred a tarot kártya segítségét, Kamilla jósnő vezetésével megtudhatod a részleteket, keresd őt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

A tarot kártya jelentése novemberre arra utal a számunkra, hogy legyünk merészebbek. Olyan dolgokban is sikeresek lehetünk, amelybe eddig féltünk belevágni. A Diadalszekér tarot lap arra is buzdít novemberben, hogy nincs helye a félelemnek, de ez nem azt jelenti, hogy ne legyünk körültekintőek a hónapban, hanem, hogy kissé engedjük el a félelmeinket!

 

Találd meg az egyensúly az életedben! Nagyon fontos, hogy két lábbal állj a földön, és reálisan lásd a dolgokat! Ha ez nem megy, akkor kérj segítséget Zeusz vagy Xalen jósoktól a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*