Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Novemberre?

Dátum: 30.10.2018

A Tarot jóslás pénzügyekben óvatosságra int a novemberi hónap folyamán. Nem szabad túlköltekezned magad, illetve nem minden kedvező ajánlat ténylegesen kedvező.

A Tarot kártya lapjai bizony sok megtévesztésre hívják fel a figyelmed, azaz minden jó ajánlat mögött van valami rossz. Inkább a munkában is a szerencsében érdemes bíznod, ha kedvező anyagiakat akarsz kialakítani. Viszont, ha nagyobb összeget adsz ki ebben a hónapban bármire is, akkor az blokkolni fogja a szerencséd!

A Mágus lapja is igen gyakran jön fel, jellemző lehet a novemberi hónapodra is. Olvasd el ITT, mit is jelent számodra!

Minden vásárlást érdemes a decemberi hónapra ütemezned, már ami nagy értéket képvisel. A legszerencsésebb szám a Tarot lap szerint a hármas, míg akik tanulmányaikat végzik, a Papnő adománya miatt, komoly sikerekre számíthatnak novemberben.

Úgy érzed, blokkolva van a szerencséd? Nem működnek a szerencseszámaid, a pozitív jóslat sem válik valóra?

Most egy jós segíthet rajtad, hívd Xalent a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc)!

rtl_tarot

Kattints IDE, segítünk, hogy Te magad is értelmezni tudd a Tarot kártya lapjait!

 

A Tarot jóslás szerelemben inkább egy csendes időszakot jelez előre, ami igen ritka így karácsony előtt. Élvezzétek pároddal az ősz szépségét, a napot, de még az összebújós borongós napokat is, hiszen minden nap ajándék lehet számotokra. Amennyiben nem vagy kapcsolatban, leginkább a pubokban, társaságban találhatod meg az igazit. Most a szerelemért menned kell, meg kell találnod, valahol egy vidám estén, egy boldog őszi éjszakában.

 

A Tarot jóslás egészségeddel kapcsolatban sok figyelmeztetést hordoz magában. Nem tiltások ezek, nem mindenkire vonatkoznak, hiszen az ingyenes jóslás legtöbbször csak általánosságban tud nyilatkozni.

Neked van esélyed elébe menni a betegségeknek! Olvasd el ITT, van-e mitől tartanod novemberben az egészség horoszkópod szerint!

 

védelmi mágia

 

Sajnos novemberben a szív és érrendszeri betegségben szenvedőknek jobban kell figyelniük magukra. A közlekedésben megemelkedhet a balesetek száma, így neked is jobban kell figyelned, ha mindig épségben szeretnél célba érni. A Hold kifejezetten rosszul hathat a depresszióban szenvedőkre, így ha érint a gond, akkor jobban kell majd magadra vagy éppen valaki másra figyelned!

 

Itt az év vége és még semmi újat nem tudsz felmutatni? Nem vagy elégedett? Kérj személyre szabott Tarot jóslást és máris kiderül, hogyan érhet szerencse pont azon az életterületen, ahol kell! Még ebben a hónapban! Keresd Tündér Lilit vagy Eugéniát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*