Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Októberbe?

Dátum: 12.10.2017

A tarot kártya üzenete októberre, hogy minden életterületen kiadásra, csalódásra kell számítanunk. Fokozottan veszélyben vannak azok, akik egyébként is érzékenyek a támadásokkal szemben, vagy energetikai rendszerük nincs teljes egységben. Nem muszáj, hogy elszenvedjünk minden negatív hatást, amit az október tartogat, a tarot kártya szerint!

 

A fekete mágia komoly veszélyeket rejteget, hidd el, nem játék! Olvasd el ITT, miért nem szabad alkalmazni!

 

tarot kártya

Teljes októberre az Akasztott Ember tarot lapja lesz jellemző! Az Akasztott Ember a felfüggesztés lapja. Bármilyen ügyön is dolgozol, állj meg egy pillanatra, tarts szünetet, és nézz rá más szemszögből, fordítva is a problémára, mert ez hozhatja a megoldást többek között. Azonban van, amikor sajnos ez nem elég, és negatívabbnál negatívabb események sorozata érkezik!

 

Ismered a szerencseszámaid? Ha nem, nézd meg ITT!

 

 

Védjük ki a tarot kártya üzenetét, ne engedjük, hogy ez a hónapunk ennyire negatív legyen!

Nem tudod, hogyan védd meg magad a negatív erőktől, vagy jósoltatni szeretnél, érdekel a tarot kártya, a tarot jóslás? Virág a segítségedre lesz ebben, és védelmet is felállít neked az októberi hónapra, hívd bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

tarot kártya

Tudod, hogyan végezz hatékonyan pénzbevonzást? Olvasd el ITT!

Ha azt észleled, hogy elakadtál és valami nem stimmel az életedben, akkor komolyabb problémára is utalhat, mint szimplán negatív energia. Nézesd meg magad szakembereink valamelyikével, van-e rajtad rontás vagy átok!

 

A tarot kártya bonyodalmakra hívja fel a figyelmed! Minél előbb oldd meg a múlthónapból áthozott problémákat, mert súlyos anyagi veszteséget is okozhatnak! Kerüld el ezeket Xalen vagy Ágnes jósnők segítségével, a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*