Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot Októberre?

Dátum: 04.10.2015

Az októberi hónapra rengeteg figyelmeztetést mutat a tarot. A Kardok Hetes arra int, hogy valaki meg szeretne károsítani, és az átverést annyira agyafúrt módon hajtja végre, hogy ha nem vagy résen, akkor többet veszíthetsz, mint eddig bármikor!

Ne add ki jóhiszeműen senkinek a bankkártya adataidat, és ne hidd el, ha telefonon valaki azt ígéri, pénzt utal Neked! Becsaphatnak a boltban is, úgy, hogy kevesebb lesz a visszajáró, és úgy is, hogy hamis pénzt kapsz valahol, amit aztán nem tudsz felhasználni. A pénzzel kapcsolatos hamisság végig kíséri a hónapot, minden nap figyelmesnek kell lenned, hogy ne károsítsanak meg. Vigyázz az értékeidre, a telefonodra, a laptopodra és az ékszereidre!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Ha személyre szabottan szeretnéd tudni, hogy mely napokon vagy a legnagyobb veszélynek kitéve, akkor nézd meg a tarot kártyában, vagy kérdezd a szakembereinket, akiktől kaphatsz egy pénzügyi jóslást tarot kártyából, és így elkerülheted a bajt!

 

Október utolsó hetében már hátradőlhetsz, mert, ha addig elkerülted a gondokat, akkor már csak jó dolgok történhetnek Veled. Szerencséd is lehet, ha a megfelelő számokkal játszol valamilyen szerencsejátékon, és a szerelmi életed is pozitívan alakulhat. A lapok szerint október vége az az időszak, amikor kiengedheted a gőzt és elutazhatsz egy pihentető hétvégére.

 

Ha van olyan személy az életedben, akit nem tudtál elengedni – vagy azért, mert a szakítás túl fájdalmas volt, vagy mert Ő már nincs közöttünk -, akkor október 27-én végezz el egy elengedő rituálét. Írd fel egy papírra a szeretett személy nevét, és azt a tulajdonságát, amiért a legjobban szeretted Őt. Égesd el a papírt a telihold fényénél, a hamut pedig szórd ki az Univerzumba, engedd szélnek.

Így megkönnyebbül a lelked, és kérhetsz a kollégáinktól egy új szerelmet hozó mágiát, hogy az ünnepeket már azzal a személlyel töltsd, akit Neked szántak az Égiek.
A tarot szerint még az idén megismerheted ezt az embert, ha nyitott szemmel jársz, és megfogadod az idősebb emberek tanácsát! Ha kérsz egy szerelmi jóslást, biztosan nem fogsz elmenni a nagy lehetőség mellett!

 jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Tudd meg, melyek a legszerencsésebb napjaid ebben a hónapban, és hogy mikor kell vigyáznod az értékeidre! Kérhetsz egy pénzügyi vagy szerelmi jóslatot is, így a lehető legjobban alakíthatod ezt a hónapot, jobbik esetben az év egész hátralevő részét! Nem utolsó sorban megtudhatod, hogy mi a Te személyes tarot üzeneted októberre! Ágnes és Happy segítenek Neked mindebben a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akiket külföldről is elérsz: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*