Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot Októberre?

Dátum: 12.10.2016

A tarot kártya üzenete erre a hónapra, hogy minden életterületen szélsőségekre kell számítanunk. A szélsőséges események miatt fokozottan figyelnünk kell a megfelelő energiaszint fenntartására, és hogy sikeresen távol tartsuk magunktól a negatív energiákat. Fokozottan veszélyben vannak azok, akik egyébként is érzékenyek a támadásokkal szemben, vagy energetikai rendszerük nincs teljes egységben.

 

Még nem tudod a pálmalevél jóslatodat? Elképesztő dolgokra fog fény derülni, kattints IDE!

 

Ebben a hónapban a félelmeid leküzdését is tanácsolja a tarot kártya. Az üzenet szerint önvizsgálatot kell tartanod, hogy valós képet kapj a vélt és valós félelmeidről. Nagyon fontos, hogy mélyreható és őszinte legyen a vizsgálatod, mert így tudsz igazán hatékonyan túljutni a gátlásaidon. Ha megrekedtél, bátran kérj tarot kártya jóslást szakembereinktől, hogy még a rejtett félelmeidről is tudomást szerezz!

tarot kártya

Nem hiszel a megérzéseidben? Rosszul teszed! Most megmondjuk miért, kattints IDE!

 

 

Ne feledd, hogy ez az a feladat, amit senki más nem tud helyetted megtenni. Itt neked kell cselekedned, neked kell az irányítást a kezedbe venni. Nagyon sokat tanulhatsz, fejlődhetsz abból, ha képes leszel felismerni a saját korlátaidat. Azokat a korlátokat, amelyeknek köszönhetően az élet más területén sem tudsz hatékonyan kiteljesedni, és elérni céljaidat. Egy hatékony önvizsgálat során olyan felismerésekre juthatsz, amelyek tudatában sokkal eredményesebbé és sikeresebbé válhatsz.

 

Kevés a pénzed? Hihetetlen, de megsokszorozhatod! Kattints IDE!

 

tarot kártya

Szükséged lesz egy nagy adag akaraterőre, hogy túllépj a fájdalmakon és kudarcokon, de a sikeres munka után vár a megérdemelt új élet.

Újult erővel, új ötletekkel csodás dolgokat vihetsz véghez. A tarot kártya üzenete szerint erre a maradéktalan átalakulásra ebben a hónapban kapsz a legnagyobb segítséget a környezetedtől és az Univerzumtól egyaránt. Ne feledd, hogy az út végén eléred a Felsőbb Éned kiteljesedését. Olyan érzés ez, amit nagyon kevesen tapasztalhatnak meg, a teljes megvilágosodás érzéséhez hasonló. Ebben az állapotban a tarot kártya szerint a létezésed értelmet nyer és világossá válik, hogy mi a feladatod az életben, itt a Földön. Légy erős és kitartó, ezt nem szabad elszalasztanod!

 

Sokan hisznek a tarot kártya igazmondó mivoltában! Fontos kérdésekben nyújthat segítségét, hogy a lehető legjobb döntéseket hozzuk meg az adott kérdésben! Xalen vagy Ágnes jósnők a tarot kártya kiváló mesterei, akik bármely kérdésedre válaszolnak a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

A legjobb kártya jósok elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*