Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

fák

Mit üzen a Tarot őszre?

Dátum: 27.08.2014

Az ősz kezdetben melegnek ígérkezik, ami jót tesz majd a szüretnek. A Tarot Remetéje büszkén kóstolja majd a mustot, illetve töri meg magányát valamelyik ilyenkor szokásos szüreti bálban. A lehulló levelekkel együtt, mi magunk is kicsit le fogunk lombozódni, hiszen a Papnő, mindig is fájó nosztalgiával tekint vissza a szép nyárra, miközben a Bolonddal mulatozó Remetét inti Mértékletességre. Az ősz valósága lassan öleli majd körül jelenünket, időként még engedni fogja, hogy a nyár egy kicsit visszatáncoljon, bár az enyhe idővel nem olyan bőkezű, mint tavaly, hiszen október végére akár már havas is lehet a Főpap szakálla.

Marcus Mágus, kód 993, kártyajós, sorselemzés

Bőséges ősz lesz, talán ilyen bőséges még sosem volt. Az idén préselt bor, sokáig emlékezetes évad lesz, méltó nektárja lesz a nyárnak, amelyben még az Uralkodó is levetette palástját és habzsolta egy kicsit a szabadságot. A bőséges szeptember nem csak a termésben mutatja meg magát, hanem az anyagiakban és szerelemben is bőkezű lesz azokkal, akiket egy kis szerencse is kísér útjukon. A Szerelmesek kártyája már az ősz első felében uralkodni fog, kéz a kézben járatva ezzel a frissen sarjadt párokat, miközben Ön lehet szerelem helyett, éppen új munkahelyén ismerkedik a környezettel, a magasabb fizetéssel.

A Világ, a hétköznapi események eközben ismét felgyorsulnak, szomszédos országunkban bizony, ott dúl a Halál, messze a kárpátok vonalától harcol az orosz medve és az egykori hun, kozák. A kígyó a saját farkába harap, miközben Európa vakon tapogat, spekulál, de nem cselekszik, hiszen az Igazság lapja, messze van mindenkitől. Csak az Ön szívéhez van közel az Igazság, amely mérlegre tesz minden őszi eseményt, szélvihart, árvizet és boldog pillanatokat, amelyeket ebben az évszakban megél majd a világ.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Minden őszi hónap követeli majd a bőség rítusát, követeli, hogy áldozzunk a tél előtt, hogy számoljuk a napokat, mint egykor a hegyi pásztorok, hiszen közelgett az utolsó nap, amit kint töltöttek, eljön hamarosan az idő, mikor minden jószágnak karámban lesz a helye. Az őszi ünnepeket ragadja meg, mert a Tarot azt mondja, bőséges időben, csak a szerencséje fog hiányozni, hogy gondjai javulhassanak. Minden őszi Hold, minden misztikus pillanat, alkalmas lesz arra, hogy Ön kovácsa legyen saját sorsának és szerencséjének. Tegyen majd azért, hogy a bőség évszakja változást hozzon, hogy szeszélyesen közelgő télre készen álljon, legyen legalább tüzelője és pénze kosztra. 

A Bolond lapja van legközelebb a télhez, Ő az, aki szakadék szélén táncol, Ő az, aki már novemberben telet kiált, miközben még napozni fog. Egyik napról a másikra, hirtelen változik majd minden. Észre sem veszi és itt a hideg idő. Arra azért már felfigyelhet, hogy szeptember végén, már füstöt fog árasztani néhány kémény, miközben Önnek reggelente, egyre inkább jól esik majd egy forró tea.

 Szép ősz lesz, csodás rozsdabarna fákkal, színes falevél tengerrel, amelyben ha minden jól alakul személyes sorsunkban, gondtalan sétálhatunk majd. A jövő jó is és rossz is, lesz mindig születés és lesz mindig halál is, a nagyarkánum lapjai nem változnak, az évszakok jönnek, majd mennek, miközben mi mindig a soron következőt várjuk, mert sosem vagyunk megelégedve a jelennel. November lesz a legmisztikusabb időszak, ilyenkor a szellemek már haza fognak járni, ilyenkor már az éj, ötkor elkezdődik és szinte véget sem akar majd érni.

Happy, 354 kód, jósnő, cigánykártya, rontásvizsgálat

 Novemberben a tűz rituáléja segíthet leginkább, mutat rá az Ördög lapja, aki hol szerencsét, hol pedig szerencsétlenséget hoz. Gondoljunk csak a népmeséinkre, ahol az Ördög nem negatív, de nem is pozitív szereplő, viszont igazságos, mert szavát a maga módján tartja, miközben a szegény legény túl jár az Ő eszén. Járjon Ön is túl ördöge eszén, nézesse meg milyen energia hat a sorsára, használja ki a november misztikáját, míg a Bolond el nem kezdi téli táncát járni. Novemberben minden rontás és szellem látható lesz, érdemes ez ügyben lépnie, hogy élete változhasson.

Így fog eltelni az ősz, amely sokáig fog táncot járni a téllel, miközben mi már a tavaszt fogjuk várni, ahelyett, hogy szánkóznánk gondtalanul, ahogy azt gyermekként tettük, valamikor…

 

Ne hagyja, hogy meglepjék az őszi események! Nagyobb kiadás, betegség, vagy őszinte, boldog szerelem és nyeremény várja? Kérdezze a kártyát vagy a csillagokat a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy már most a megfelelő irányba haladhasson!

 

asztro show, chat jóslás, asztrológus, csevegés

A felhasználók hozzászólásai (2)

katalin a 14.01.2015

1958 12 16 szeretném tudni munka pénz rontás

    Asztro Show a 23.01.2015

    Kedves Katalin!
    Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Rontásvizsgálattal és pénzenergia küldéssel is foglalkozik.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*