Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot Szeptemberre?

Dátum: 27.08.2015

Az őszi depressziódat ráérsz elkezdeni októberben, mert a szeptember még a nyár hangulatában zajlik. Ha valami újat szeretnél tanulni, akkor most érdemes nekifognod, mert a bolygóállások támogatják a tanulni vágyókat.

 

A tarot kártya azt üzeni, kerüld a baráti civakodásokat a hónapban, mert a vitából veszekedés, a veszekedésből akár évekig tartó harag is származhat. A legjobb, ha mindenkire mindent ráhagysz ebben a hónapban.

Az ügynökök és árusok szinte mindenhol megtalálnak, de ne vásárolj tőlük, mert bármit vennél, 2 héten belül elromlik és csak bosszankodni fogsz, mert a garancia az ügynökkel együtt kisétál az ajtón.

ezo, jós, jóslás, jósnő, ezotéria, tarot, tarot jóslás, kártya jóslás, szerelmi jóslás, szerelmi jóslat, pénzügyi jóslás, pénzügyi jóslat, tarot kártya jóslás, ingyen jóslás,napi tarot jóslás, ezo tarot,

Takarítsd ki a negatív embereket az életedből, mert nem csak visszahúznak, de elszívják az energiádat és így sokkal fáradékonyabb leszel, mint általában. Mellőzz mindenkit, aki kritizál, panaszkodik és provokál. Nem lesz könnyű megszabadulnod tőlük, mert ők jól érzik magukat a társaságodban. Ilyen emberekkel vagy körülvéve és nem tudod, hogyan szabadulj meg tőlük? Egy tarot kártya jóslás segítségedre lesz abban, hogyan kerülheted el őket, hogy sokkal jobban érezd magad.

 

Szeptember közepétől érdemes munkahelyet változtatnod, és ha valami új ajánlatot kapsz, mindenképpen fogadd el, mert ha így teszel, szerencsés, hosszútávú szerződés, könnyű munkavégzés és magasabb bér lesz a jutalmad.

Ha nem szoktál rendszeresen edzeni, akkor most jött el az idő, hogy elkezdd. Az első edzéssel várd meg a teliholdat, és minden nap mozogj legalább 30 percet, hogy megelőzd a téli zsírpárnák lerakódását. A szervezeted most kezd el tartalékolni a téli időszakra, és ha a kalória raktározás mértékével megegyező plusz mozgást iktatsz be a napirendedbe, akkor komoly költséget takarítasz meg, hiszen nem kell lecserélned a ruhatáradat méret problémák miatt.

ezo, jós, jóslás, jósnő, ezotéria, tarot, tarot jóslás, kártya jóslás, szerelmi jóslás, szerelmi jóslat, pénzügyi jóslás, pénzügyi jóslat, tarot kártya jóslás, ingyen jóslás,napi tarot jóslás, ezo tarot,

Végezz őszi nagytakarítást az otthonodban és a ruhásszekrényedben. A tarot szerint elég szép összeget kereshetsz, ha a már nem használt dolgokat meghirdeted valamilyen aukciós oldalon és megszabadulsz tőlük. Ami neked kacat, másnak kincs lehet.

Ha családalapításon töröd a fejed, akkor a hónap második fele kedvez az elhatározásodnak. Ha még nem szeretnél gyerekeket, akkor vigyázz, mert októberben kiderülhet, hogy szülői örömök elé nézel, akkor is, ha szeretnéd, és akkor is ha nem!

Ha még nem találtad meg az igazit, akkor egy kártya jóslás segíteni fog, azon belül is egy szerelmi jóslat, mert lehet, hogy folyamatosan elkerülitek egymást néhány négyzetkilométeren belül.

Régen kölcsönadott pénzt vagy értéktárgyat kaphatsz vissza ebben a hónapban. Keresd fel azokat, akik tartoznak neked, szeptember 15. és 28. között, meg fogsz lepődni az eredményen. Egy pénzügyi jóslat segíteni fog abban, hogy biztos visszakapd azt, amit már egy ideje vársz.

A szerencsejátékot se hanyagold, de kérd el a szeptemberi szerencseszámaidat, amelyek meghozhatják neked a várva várt nagy nyereményt!

ezo, jós, jóslás, jósnő, ezotéria, tarot, tarot jóslás, kártya jóslás, szerelmi jóslás, szerelmi jóslat, pénzügyi jóslás, pénzügyi jóslat, tarot kártya jóslás, ingyen jóslás,napi tarot jóslás, ezo tarot,

Ha érdekel az ezotéria, foglalkozz többet a témával, és hívd jósainkat, akik segítsenek kinyitni a harmadik szemed, hogy a hétköznapi döntéshelyzetekben az intuíciód méginkább a segítségedre legyen!

Ne bízz a vak szerencsében! Vedd a kezedbe a sorsod irányítását és kérj ehhez szakmai segítséget! Ágnes és Virág jósnő állnak a rendelkezésedre a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) és megváltoztatják az életed! Ők a tarot jóslás mesterei, és ha szeretnéd, elvégeznek neked egy pénzügyi jóslást annak érdekében, hogy anyagi helyzeted minél jobban alakuljon az ősz folyamán, vagy egy szerelmi jóslást, ha még nem találtad meg az igazit és szeretnéd tudni, hol és hogyan találod meg Őt.

Ne habozz, alakítsd a lehető legjobban az életed! Külföldről is tárcsázhatsz: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

A felhasználók hozzászólásai (10)

Terézia a 08.09.2015

Kaptam számokat! Biztos hogy 7 héten belül nyerni fogok?

  Asztro Show a 08.09.2015

  Kedves Terézia! Amennyiben az anyagi területet megtisztították és feloldották a blokkokat (ha ez szükséges volt), akkor semmi sem állhat a nyerménye útjába. Ha szeretne ráerősítést, vagy szerencse-mágiát kérni, hívja Ágnest a 313-as kódon, 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

irénke a 02.09.2015

Tisztelt astro show!!!szeretném tudni hogy anyagi helyzetem hamarossan pozitiv irányba fog e változni??és kb mikor!!!!Az egészségemben lessz e negativ változás???!!!!Kőszőnettel.IRÉNKE.1961.10.7.

  Asztro Show a 03.09.2015

  Kedves Irénke! Ha biztos válaszokat szeretne kérdéseire, keresse fel Babi jósnőt a 390-es kódon, 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), megnézi, van-e önön bármiféle negatív energia, ha van, eltávolítja, és arra is válaszol Önnek, hogyan és mikor lesz jobb az anyagi helyzete!
  Kérdezhet tőle SMS-ben is: 06 90 642 426 (330 ft/sms).

István a 02.09.2015

Én személyesen szeretnék találkozni egy jóssal..

  Asztro Show a 03.09.2015

  Kedves István! Nálunk az ország legjobb jósait érheti el várakozás nélkül a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Akkor, amikor Önnek megfelel, nem kell utaznia, és Ön szabja meg, mennyit áldoz rá! Keresse őket bizalommal és kérdései nem maradnak megválaszolatlanul!

Éva a 28.08.2015

Lehet nekem a közel jövőben anyagi fellendülésem???

  Asztro Show a 29.08.2015

  Kedves Éva! Mindenkinek lehet jobb, amennyiben kezébe veszi az irányítást! Ha nem boldogul egyedül, mindig van, aki segít, szakembereink ezért várják azokat, akiknek megoldásra várnak problémáik! Keresse fel Tündér Lilit a 954-es kódon, a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) és anyagi gondjai megoldódnak!

Lida a 27.08.2015

TGEN NEKEM MEG SOHASEM VOLT SZERENCSEM

  Asztro Show a 28.08.2015

  Kedves Lida! Ha felkeresi jósainkat a 06 90 633 991-es számon 485 Ft/perc), várakozás nélkül elvégeznek Önnek egy szerencse-rituálét!

Hagyj hozzászólást

*