Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot Szeptemberre?

Dátum: 07.09.2016

Az életben nincsenek véletlenek. Ebben a hónapban a bolygóállásnak köszönhetően azt érezheted, hogy az igazságnak ki kell derülnie, és szembesülnöd kell önmagaddal. Erre a hónapra a Tarot kártya lapjai is hasonló üzenetet közvetítenek számodra. Nagyon sok nehézségen, megpróbáltatáson mentél keresztül a múltban, de ez a bánatcsomag nem cipelhető tovább. Ahogy a diákok is tiszta lappal kezdik az iskolaévet, neked is újult erővel és tiszta energiákkal kell nekivágnod a szeptembernek.

Nem fecsérelheted el tovább az energiádat, sem az idődet. Nem engedheted, hogy a fény helyett a sötétség öleljen át.

Amennyiben többet szeretnél tudni a sorsodról, kattints IDE!

tarot kártya

Lehetsz akármennyire jószívű és tiszta lelkű, benned is munkálkodik a negatív én, aki megpróbál visszahúzni, nem enged változtatni és új útra lépni. Ebben a hónapban végre le kell győznöd a benned lévő rossz tanácsadót, és meghozni a helyes döntést. Azt a döntést, amelynek köszönhetően végre te is megtapasztalod az önfeledt boldogság érzését. Azt az érzést, amikor az aggodalom helyett a gondtalanság és a nyugalom érzése járja át a tested.

Hátat kell fordítani a szomorú múltnak, mert mindig van előre! Mindig van új kapu, új lehetőség. Nem kell jóslásba bocsátkozni ahhoz, hogy megtudd, lehet szebb az életed.

Azonban, ha kíváncsi vagy egy különleges, rólad szóló ősi információra, akkor kattints IDE!

Viszont, ha Te magad nem akarsz változtatni a nem megfelelő életeden, akkor ki tegye meg helyetted?

Senki!

Ez a Te életed, Te alakítod, Te tudsz rajta változtatni. A Tarot kártya legfőbb üzenete, hogy nem szabad mástól várni a megoldást!

 

Ha szeretnél egy részletes sorselemzést a tarot kártya segítségével, akkor kattints IDE!

tarot kártya

A világod olyan lesz, amilyenné alakítod. Segítséget lehet, és kell is kérni, de az első lépést akkor is neked kell megtenni.

Az élet kegyetlen csapásokat mérhet rád és próbára tehet. Hidd el, hogy az Univerzumban mindennek megvan az oka. Semmi sem történik véletlenül.

Ha pozitívan, józan ésszel szemléled a világot, akkor tudnod kell, hogy mindig lehet egy kicsit jobb, szebb, boldogabb. A szerencse forgandó, és most nálad a döntés joga, hogy megfordítod-e.

 

Tudd meg, hogy mit üzen számodra a tarot kártya, és milyen változások kopogtathatnak az életedbe szeptember havában! Tamara vagy Eta jósnők elmondják neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy mit hoz a jövőd, ők a tarot kártya kiváló mesterei!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*