Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Szeptemberre?

Dátum: 06.09.2017

A Tarot kártya ősi titkos bölcsességet takar, s a lapok mögöttes tartalma a Kabbala összefüggéseihez vezethető vissza. A Tarot az élet törvényszerűségeit rejtő ősi tudás, amelynek segítségével jelen helyzetünkre világítunk rá, valamint környezetünk mélyebb megértésére is módot ad.

Írásos nyomait Egyiptomban találták meg, majd a középkorban ezt az ezoterikus tudást a Tarot szimbólumai mögé rejtették, melyből a beavatottak számára egy személyes életút részletei tárultak fel.

A Tarot kártyával történő jóslás igen elterjedt és igen objektív tudást rejt! Lehet alkalmazni személyes jóslásra, de a következő időszakra is felfedi a veszélyeket és azokat a szerencsés időszakokat, amelyek az emberek számára hasznosak lehetnek. Nézzük meg, mi vár ránk szeptemberben a Tarot kártya üzenet alapján!

tarot kártya

 A 2017-es évi teljes horoszkópod ITT olvashatod!

A szeptemberi teljes hónapra vonatkozó kártyalapunk a Tarot jóslásban a Torony lapja, amely az összeomlást jelképezi minden életterületen!

A Torony sorsszerű és váratlan változásokat mutat. Ezek villámcsapásként érinthetnek minket, ezért sokszor isteni büntetésnek éljük meg. Valójában a lap szimbólumai azt a jelenetet elevenítik fel, amikor Bábel tornyába belecsap a villám, melyet Isten küldött tanításként, mivel a tornyot az emberek hivalkodásból túl magasra építették.

Nézd meg ITT, melyik őrangyal vigyáz Rád!

Ezek a változások, melyek ebben a Tarot kártya jóslatban figyelmeztetnek, valóban nagy körültekintésre intenek minket. A Tarot kártya egyértelműen mutatta meg, hogy szeptemberben nagyon óvatosan fogjunk bele bármibe is, mert az egészségünk, pénzünk, kapcsolatunk bánhatja!

tarot kártya

Nem tudod, mi az életfeladatod? Csillagjegyed elárulja, ITT!

Ha bizonytalannak érezzük magunkat, bármely, az életünket érintő komolyabb kérdésekben inkább kérjük szakember, Matt segítségét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), mit is javasol, mi az, amibe belekezdhetünk akár szeptemberben is úgy, hogy ne legyen negatív következménye döntésünknek!

 

Szeptemberben több olyan esemény is várható, amely befolyásolhatja az egész évedet! Ne hagyd, hogy a negatív energiák félrevezessenek és tönkre tegyenek! Matt vagy Lunczer Judit jósokat keresd a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik védelemmel és szerencse mágiával segíthetnek!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*