Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Szeptemberre?

Dátum: 06.09.2018

A szeptemberi tarot kártya jóslás csupa jót ígér a szerelmeseknek. Nagyon sok szerelmet jelölő lap jött ki a szeptemberi hónapra. Persze, a szerelem sokféle lehet, és mindenkinek egyénileg kell értelmeznie egyes lapok jelölését.

 

Viszont a lényeg, hogy általánosságban a szerelem energiái fognak uralkodni. Ezek pozitív energiák, és a tarot kártya lapok ezzel arra is utalnak, hogy a harmónia, a szeretet és a család ereje erősödhet fel a szeptemberi hónapban.

 

  • Olvasd el 2018-as ingyenes tarot kártya jóslatunkat ITT!

 tarot_rtl

Egy-egy jóslás alkalmával érdemes elgondolkodnunk azon, hogy hová, merre is szeretne engem vezetni a kártya. Miért mutatja nekem ezeket a lapokat? Foglalkoznod kell most azzal, hogy neked miért mutatja ezeket a tarot.

Vajon helyre kell hoznod, amit elrontottál? Vagy egy teljesen új utat akar mutatni a tarot kártya?

Szerintem te már tudod a választ!

Ha tanácsra van szükséged, keresd bátran Xalen jósnőt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki sokak párkapcsolatát segített már helyrehozni, de az igaz szerelmet is megtalálni!

  • Szeretnél jósolni? Tanuld meg ITT, hogyan jósolhatsz tarot kártyával!

 

Ebben a hónapban a szerelem mellett a munka is főszerepet kap. Felkészülés az őszre, utolsó munkálatok befejezése, és sokaknak váltásra is lehetőségük lesz.

A pénzre vigyázzunk! Nagyon okosan osszuk be, mert 3 figyelmeztető lap jött ki az anyagiakra, amikor a tarot kártyát kérdeztem a szeptemberi pénz, anyagi viszonyokról.

 

  • Még egy módszert találsz ITT, hogy magadnak jósolj tarot kártyával!

betegségek lelki okai

NAGYON fontos, hogy az egészségre is ügyeljünk, és kezdjük meg már most, időben a vitaminpótlást.

Kíméljük magunkat azokon a napokon, amikor a hőmérséklet túl ingadozó.

 

Kártyajósaink segíthetnek, ha fontos döntés előtt állsz, hogy a helyes és számodra leginkább pozitív döntést hozd meg! Keresd bizalommal Jós Katit vagy Eugéniát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*