Vénusz, a modern jósnő

Technikák: Asztrológia, Kártyajóslás, Mágia
Specialitások: Család, Egészség, Munka


Sok szeretettel köszöntelek!

Vénusz vagyok, a „modern jósnő”! Leegyszerűsítve jósnő, valójában sokkal több!

Óriási ajándékkal születtem, szerencsecsillag alatt! A tisztánlátás, tisztánérzés gyermekkorom óta az életem része. Dimenziók között tudok utazni, utaztatni! Hipnotizőr is vagyok!

Tizenkét országban elismert referenciákkal rendelkezem. Tizennégy éves korom óta képzem magam és fejlesztem az intuíciómat.

Mára már számtalan politikai, rendőrségi, üzleti területen szerzett referenciákkal rendelkezem, több országból! Nem beszélve a speciális szerelem-mágiáimról. Rendszeresen utazom. A mágiák, amiket elvégzek, kizárólag a saját fejlesztéseim!

Nem tanultam. Fentről kapom és átadom a segítséget!

Előző életekbe utazom és utaztatok, ezért tudom eltörölni a szegénységet. A Teremtő segítségével és áldásával már én is az álmaim életét élhetem. Azért születtem, hogy millióknak tegyem jobbá az életet!

A modern szó magában foglalja a mai kornak megfelelő gyorsaságot. Nálam senkinek nem kellett éveket várnia a jóslat beteljesülésére és a mágiák beteljesülésére sem.

Aki eddig velem találkozott, 72 órán belül kivirágzott a lelke, és azóta is szerencsés és boldog. Látom előre a rosszat is. El kell mondanom mindent! El is mondom!

Szerencséért hozzám úgy lehet fordulni, mint a pékhez a kenyérért. Az kap, aki kér! Aki a kezét nyújtja, azon segítek, modern eszközökkel, mégis ősi erővel, és földi gyorsasággal!

Mágiát és jóslást tanítok, három nyelven beszélek. Európa több országaiban dolgoznak a tanítványaim, hogy millióknak tegyük jobbá az életét! Hogy megtapasztalhassák azt a békét, boldogságot, harmóniát, ami bennem van!

Ha szerencsére vágysz, problémáidra meg oldást akarsz találni, fordulj hozzám bizalommal!