Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nagy iskolai horoszkóp

Nagy iskolai horoszkóp

Dátum: 11.09.2015

Kos

A Kos gyerek örül annak, hogy végre újra iskolába mehet. Számára az iskola nem csak kényszer, ő örömmel jár oda, főleg akkor, ha kedveli az osztálytársait. Ha a tanítónőt és tanárnőket is szereti, akkor kitűnő tanuló is lehet, mert motiválja a felnőttek elismerése és állandóan meg szeretne felelni azoknak, akiket szeret. De ha nem szereti a tanárait, akkor arra is képes, hogy dacból rosszul teljesítsen, mert úgy érzi, a tanár nem érdemli meg az ő figyelmét és ezért inkább nem tanul. Ha vannak az iskolában konfliktusai és segíteni szeretnél neki, akkor kérj egy konfliktuskezelő rituálét és egy tisztítást!

Bika

Szorgalmas, de nem mindig megy jókedvvel iskolába. Gyakran kitalálja, hogy beteg, csak hogy ne kelljen mennie, mert neki nagyobb szabadságra lenne szüksége, rövidebb tanórákra és arra, hogy hagyják megélni a kreativitását. Ha erre lehetősége van az iskolában, akkor szívesen jár oda. Ha nehezen talál barátokat, akkor nem vele van a baj, mert a Bika gyerek könnyen köt barátságokat. Érdemes ellenőriztetni az auráját, mert ha negatív energia tapadt az aurájához, akkor ez a szociális készségén vevődik észre a leghamarabb!

Ikrek

A fiú gyerek gyakran keveredik bunyókba, verekedésekbe és nem mindig kerül ki győztesként ezekből. A lány is sokat civakodik, de ugyanakkor rengeteg barátja is van, akik átsegítik a nehezebb időszakain. Sajnos ezek a civakodások és verekedések színtere általában az iskola, ezért gyakran jön haza intővel a gyerek. Nem kell ezeket komolyan venni, az ő személyiségének szüksége van ezekre a balhékra ahhoz, hogy egészségesen fejlődjön. Akkor kell odafigyelni, ha hetente többször is előfordul egy-egy nagyobb botrány az iskolában. Kérj egy általános elemzést és az alapján kiderül, hogy van-e okod aggodalomra, és hogy hogyan kezeld a problémát!

Rák

Általában többet foglalkozik a külsejével, mint a tankönyvek lapozgatásával. Ez ebben a tanévben is így lesz. Nem biztos, hogy ez a kárára van, de valahogy úgy kell megközelíteni a tanulást, hogy érdeke fűződjön hozzá, mert ha motiválva van, akkor csodákra képes és színjeles is lehetne a bizonyítványa. Ha a divat érdekli és az öltözködés, akkor ígérj neki egy modell iskolát vagy egy olyan bevásárló-túrát, amiről régóta ábrándozik. Ígérd meg, hogy elviszed a manikűrösödhöz és máris sokkal jobb szívvel forgatja a könyveket. Ha fiad van, akkor is motiválhatod az őt érdeklő dolgokkal és ezáltal jobb eredményeket ér majd el az iskolában. Mindenképpen kérj egy auravizsgálatot, nehogy valami negatív energia akadályozza a gyereket az előrejutásban!

jós, jóslás, jósnő, asztrológia, horoszkóp, csillagjegy, aszcendens, iskola, iskolai horoszkó, havi horoszkóp, napi horoszkóp, gyerek

Oroszlán

Az oroszlán gyerek szereti, ha felnéznek rá és valamilyen vezetőszerepet tölthet be egy adott közösségben, ezért bármire képes, még tanulni is. Szívesen jár iskolába, ha valamilyen iskola utáni tevékenységben kiveheti a részét. Például iskolai színjátszókörben vagy az iskola újság szerkesztésében. Neked csak akkor kell a aggódnod ha az iskola utáni tevékenységek a tanulás róvására mennek, mert az azt jelenti hogy dekoncentrált s nem tud egyszerre több mindenre figyelni. Ez nem jellemző az Oroszlán gyerekre, úgyhogy kérj egy energiaszint vizsgálatot, amely során kiderül, hogy kell-e növelni az energiaszintjét és hogy van -e rajta negatív energia.

Szűz

Az sem jó ha túl sokat tanul és keveset játszik a gyerek. A szűz gyereknek folyamatosan teljesítmény kényszere van és állandóan meg akar felelni, nem csak a környezetnének hanem saját magának is. Ő sokkal magasabbra teszi a mércét mint mások és mindent megtesz, hogy elérje a kitűzött célját. Gyakran kitűnő tanuló, de legtöbbször az első három legjobb tanuló között méltatják év végén. Most ismét beleveti magát a tanulásba, és arra kell figyelned hogy ennek ellenére töltsön elég időt a szabad levegőn és legyen valami hobbija is a tanuláson kívül. Egy energiaszint vizsgálatot és egy aura elemzést mindenképpen kérj, mert ilyenkor ősszel mindenkire jobban tapadnak a negatív energiák.

Mérleg

Vidám iskolakezdés és pozitív hangulat jellemző az első félévre. A Mérlegnek nem lesznek gondjai ebben az évben sem a tanulással. Ha van kedve jó osztályzatokat szerez, ha nincs hozzá kedve akkor nem tanul és gyengébben teljesít. Szerencsére ez őt egyáltalán nem zavarja szívesen jár iskolába, mert ott rengeteg barátja van s nagyon népszerű a gyerekek között. Kérj egy negatív energia vizsgálatot, mert ebben az időszakban a legártatlanabb lelkű embereket támadják, főleg a szellemek és egyéb entitások.

Skorpió

A szerelem most elvonja a figyelmét a tanulásról, az ellenkező nem iránti érdeklődés jóval erősebb lesz mint eddig, ezért nem a házi feladatok megírása köti majd le hanem a szerelmes levelek és üzenetek küldése. Ha tovább tart egy hónapnál akkor már érdemes közbeavatkoznod, egyébként hagyd őt megélni a szerelmet. Kérj egy aura vizsgálatot és ellenőrizd hogy van -e rajta negatív energia, egy őszi tisztítás mindenképpen ajánlott és kérj védelmet is, hogy ne kelljen attól tartanod, hogy bármikor rákerülhet valamilyen rontás, átok vagy szellem. A szerelmes lelkek kiszolgáltatottabbak, könnyebben megtámadják őket.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Nyilas

Inkább bulizna mint tanulna a Nyilas gyerek, de ebben az évben is belerázódik. Október közepére már megszokja, hogy iskolába kell járni és talán reggel is könnyebben felkel az ébresztő órára. Ha több probléma van a reggeli keléssel mint az előző évben, akkor mindenképpen kérj egy energiaszint vizsgálatot, mert negatív energiák jelenlétére utal az, ha valaki nehezen tud felkelni és az ébresztőóra többszöri átállítása után sem bír magához térni. A tanulmányi eredményei lehet, hogy nem lesznek kiemelkedőek, de őt ez nem érdekli. Ha egy számára érdekes tantárgyról a tanár érdekesen beszél, akkor arra odafigyel és azt megtanulja.

Vízöntő

Szerencsés időszaka következik a Vízöntő gyereknek. Szívesen megy iskolába és valamilyen iskolai rendezvényen nyerhet is valamit. Érdemes odafigyelni rá, mert sok minden érdekli ezért sok mindenbe belefog és végül semmit nem fejez be. Ha van valaki, aki irányítsa ezeket a tevékenységeket, akkor nem vesztődik el a sok minden között és eredményes lehet valamilyen tevékenységben. Ha az iskolai eredményei rosszabbak az előző évekhez képest, akkor kérj egy szellemvizsgálatot, mert a gyerekhez tapadt szellem elszívja az energiáját így kedvtelenné válik és nem lesz ereje és kedve tanulni sem.

Bak

Idén is szorgalmas, precíz és rendszerető. Ha valamiből alacsony osztályzatot kap akkor Neked kell őt megvigasztalnod, hogy ez nem azt jelenti hogy ő csak annyit ér, hanem, hogy abban a pillanatban egy tanár miként ítélte meg az ő tudását. Nehezen viseli a kudarcokat, de ugyanakkor ezek meg is erősítik őt. Ha kevésbé szorgalmas, nem szívesen tanul és kedvetlennek tűnik, ez esetben kérj egy auravizsgálatot, az auraszínéből kiderül, hogy hozzátapadt-e valamilyen negatív energia. Ha igen akkor azt haladéktalanul el kell róla távolítani.

Halak

 

Ősszel sokkal jobban a szívére vesz minden megjegyzést a Halak gyerek. Vigyázz ne mondj semmi olyat amivel a lelkébe taposol, mert évekig magában hordozza majd a fájdalmat. Folyamatosan kérdezd a tanárait, hogy az órákon mennyire aktív és mennyire figyel. Ha egyáltalán nem érdekli az iskola a tanulás akkor valamilyen negatív hatás érhette.Kérj egy őszi tisztító rituálét és védelmet, hogy tiszta energiákkal kezdje az iskolát.

Tudd meg mi a gyereked holdjegye és az aszcendense, mert mindkét tényező nagyon befolyásolja az életét , és az sem mindegy, hogy melyik nap milyen színűbe öltözik.
Ha személyre szabottan szeretnéd tudni, hogy mi vár a gyermekedre az iskolában, vagy ha szeretnél neki pozitív energiákkal segíteni, akkor hívd jósainkat! Ágnes és Machita legjobb jósnőink, siker energiát is tudnak küldeni a számára. hogy kitűnő tanuló lehessen.

Külföldről is eléred őket és elsajátíthatod a transzcendentális meditációt az önfejlesztés, az életed jobbá tételének érdekében: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*