Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szerelemhoroszkop

Nagy nyári szerelemhoroszkóp

Dátum: 07.06.2015

Tudd meg, hogy milyen kalandokat hoz Neked a nyár, és hogy a meleggel együtt a szerelmed  is elmúlik, vagy tartós lesz a kapcsolatod? Ha személyre szabottan szeretnéd tudni, meddig tart a kapcsolatod, hogy érdemes-e várnod, vagy inkább lépj tovább, keresd fel tanácsadóinkat, sokan közülük régóta foglalkoznak ezotériával, elkészítik szerelmi horoszkópodat. A szerelmi jóslat fontos lehet számodra, amennyiben nem tudod, hogyan is dönts.

 

Kos

szerelemhoroszkóp, szerelmi jóslás, nyári szerelem, online jóslás, párkapcsolat, kos

 

Harangoznak ezen a nyáron is, de ismét nem a Te esküvődre. Ha meghívnak egy lakodalomra, akkor mindenképpen menj el, még akkor is, ha nincs párod, akivel megjelenhetnél, mert a nagy Ő-vel lehet, hogy pont ott fogsz találkozni.

Ha már van párod, de még nem szánta el magát a házasságra, akkor ideje megleckéztetned, és féltékennyé tenned Őt. Figyelj a mértékre, ne vidd túlzásba, nehogy rosszul süljön el, és egyedül maradj. Tudni szeretnéd, hogy Neked személyre szabottan hogyan alakulnak a szerelmi ügyeid a nyáron? Akkor kattints IDE!

 

Bika

szerelemhoroszkóp, szerelmi jóslás, nyári szerelem, online jóslás, párkapcsolat, bika

 

A nyár jelszava: Kaland. Nagyon mozgalmas nyarad lesz, ha még nincs párod, akkor több lehetőség közül választhatsz, de minek választani? Érezd jól magad és amit a sors kínál, fogadd el, ez egy szívdobogtató, szerelmes nyár lesz, amiről majd sokat mesélhetsz az unokáidnak. Ha stabil párkapcsolatban élsz, akkor csak óvatosan a kalandokkal, nehogy elveszítsd azt, akit igazán szeretsz! Tudni szeretnéd, hogy Neked személyre szabottan hogyan alakulnak a szerelmi ügyeid a nyáron? Akkor kattints IDE!

 

Ikrek

szerelemhoroszkóp, szerelmi jóslás, nyári szerelem, online jóslás, párkapcsolat, ikrek

 

Sok hűhó semmiért, értelmetlen civakodás és dráma várható a szerelmi életedben a következő három hónapban. Állj ellen a csábításnak, ha nem akarod elveszíteni a párod. Valaki megpróbál levenni a lábadról, Te döntesz, de az új szerelem elmúlik a nyárral, a régi meg már nem biztos, hogy elérhető lesz szeptemberben is. Tudni szeretnéd, hogy Neked személyre szabottan hogyan alakulnak a szerelmi ügyeid a nyáron? Akkor kattints IDE!

Az igazi szerelmet ÍGY  vonzhatod be.

 ezo, jós, jóslás, ezotéria, szerelem, szerelem bevonzása, csillagjegyek, csillagjegy, szerelmi jóslás, szerelmi horoszkóp, asztrológia, aszcendens

 

Rák

szerelemhoroszkóp, szerelmi jóslás, nyári szerelem, online jóslás, párkapcsolat, rák

 

Újítsd fel a ruhatárad, mert szükséged van a bókokra és arra, hogy csinosnak, szépnek érezd magad. Ha szingli vagy, akkor augusztusban légy nagyon résen, a hónap közepe táján érkezik a szerelem, de könnyen elszalaszthatod! Ha jó párkapcsolatban élsz, akkor augusztusban gyűrűt kaphatsz a szerelmedtől, ha a kapcsolatod nem túl jó, akkor szakítanod kell nyár végéig, ahhoz, hogy még az idén eljöjjön az Igazi. Tudni szeretnéd, hogy Neked személyre szabottan hogyan alakulnak a szerelmi ügyeid a nyáron? Akkor kattints IDE!

 

Oroszlán

szerelemhoroszkóp, szerelmi jóslás, nyári szerelem, online jóslás, párkapcsolat, oroszlán

 

Szeretnél valami nagyon különleges és exkluzív helyen nyaralni, ami összejöhet, de ne stresszeld ezzel a párod. Ő is nagyon szeretné biztosítani Neked a luxusnyaralást, de nem biztos, hogy sikerül. Ha azt látja, elégedetlen vagy a tengerparti kempingezéssel, akkor a jövő nyarat máris kezdheted tervezni, de valaki mással. Ha nem vagy biztos benne, hogy Ő az igazi, akkor kérj egy szerelmi jóslást a 0690633991-es telefonszámon (485FT/p)! Tudni szeretnéd, hogy Neked személyre szabottan hogyan alakulnak a szerelmi ügyeid a nyáron? Akkor kattints IDE!

 

Szűz

szerelemhoroszkóp, szerelmi jóslás, nyári szerelem, online jóslás, párkapcsolat, szűz

 

A őrületbe kergeted a párod és a környezeted a folyamatos takarítással. Ha úgy érzed, rendetlenség van otthon és ennek csak és kizárólag a párod az oka, akkor végy egy mély levegőt, hívj fel egy jó barátot és neki panaszkodj, ne a szerelmed  idegesítsd, mert előbb-utóbb nagyon nagy lesz a rend az otthonodban és a csend is, miután  kiköltözik. Ha párkeresésben vagy, akkor takarítás helyett menj bulizni, mert júliusban rád találhat a szerelem. Szeretnéd tudni, hogy ki a hozzád illő partner? Kérj egy párkapcsolati horoszkópot és tudd meg, milyen csillagjegyek illenek hozzád a legjobban. Tudni szeretnéd, hogy Neked személyre szabottan hogyan alakulnak a szerelmi ügyeid a nyáron? Akkor kattints IDE!

 

Mérleg

szerelemhoroszkóp, szerelmi jóslás, nyári szerelem, online jóslás, párkapcsolat, mérleg

 

Ezen a nyáron döntened kell. Ne a virágszirmok döntsék el, hogy “hát én immár kit válasszak”, és ne is logikusan próbáld eldönteni, hanem hallgass a megérzéseidre. Aktiváld a hatodik érzéked és már tudni is fogod, mi a helyes megoldás. A barátok, rokonok nem tudják, hogy mi a jó Neked, ne tőlük várd a megoldást. Ha szingli vagy, akkor legalább két párkapcsolati lehetőséged lesz ezen a nyáron. Gyorsan kell döntened, különben két szék között a szinglik padján maradsz, még legalább három hónapig. Tudni szeretnéd, hogy Neked személyre szabottan hogyan alakulnak a szerelmi ügyeid a nyáron? Akkor kattints IDE!

Skorpió

szerelemhoroszkóp, szerelmi jóslás, nyári szerelem, online jóslás, párkapcsolat, skorpió

 

Vagy Téged csalnak, vagy Te  csalod a párod, de valami csalafintaság mindenképpen ott lappang a háttérben. Ha Te vagy a ludas, akkor most végre lesz erőd kilépni abból a kapcsolatból, amely számodra semmi örömöt nem jelent, ha a párod csal Téged, akkor most visszaszerezheted Őt és a szerelmét, és a harmadik személytől is megszabadulhatsz végleg. Ha nyáron nem teszed meg a megfelelő lépéseket, akkor az ősz nem hoz túl sok jót szerelmi területen a párkapcsolati horoszkóp szerint, és a csalódás elkerülhetetlen lesz! Tudni szeretnéd, hogy Neked személyre szabottan hogyan alakulnak a szerelmi ügyeid a nyáron? Akkor kattints IDE!

 mágia, pénz bevonzás, pénz, szerencse, energia, pénz energia, ezo, jóslás

Nyilas

szerelemhoroszkóp, szerelmi jóslás, nyári szerelem, online jóslás, párkapcsolat, nyilas

A szerelem nyilasa most szíven talál valakit, aki Neked cseppet sem szimpatikus.  Ostromolni fog a szerelmével és bár eleinte bájosnak tűnik a rajongása, ha nem küldöd el határozottan, akkor sajnos zaklatás is kerekedhet az ügyből. Ha valaki nem tetszik, akkor az elején közöld ezt vele tárgyilagosan, ne legyél kétértelmű és ne fogadj el ajándékokat olyantól, aki neked nem szimpatikus. Ha belemész a játékba, akkor sajnos a következmények elől sem bújhatsz el. Tudni szeretnéd, hogy Neked személyre szabottan hogyan alakulnak a szerelmi ügyeid a nyáron? Akkor kattints IDE!

 

Bak

szerelemhoroszkóp, szerelmi jóslás, nyári szerelem, online jóslás, párkapcsolat, bak

 

Túl sokat dolgozol és keveset törődsz a szerelmi életeddel. Ha párkapcsolatban élsz, a párod jogosan érezheti, hogy elhanyagoltad, ha egyedülálló vagy, akkor ezen ne csodálkozz, hiszen túlórázás közben, amikor az ötödik kávéd iszod és a reggeli szendvicsed maradékát majszolod, nem fog betoppanni a nagy Ő, hogy ellovagoljatok a fehér lován a naplementébe. Ilyen csak a filmeken van, amiből szintén túl keveset néztél mostanában. Mozdulj ki, szervezz valamilyen  programot, különben jó pár magányos hónapnak nézel elébe! Tudni szeretnéd, hogy Neked személyre szabottan hogyan alakulnak a szerelmi ügyeid a nyáron? Akkor kattints IDE!

 

Vízöntő

szerelemhoroszkóp, szerelmi jóslás, nyári szerelem, online jóslás, párkapcsolat, vízöntő

 

A hármas szám csak a mesékben jelent jót, a párkapcsolatban senki sem örül neki.  Ha Te vagy a harmadik a kapcsolatban és Veled csalja valaki a párját, akkor van esélyed felülkerekedni és robbantani a kapcsolatot, így nyár végre már csak kettesben lesztek. Ha Téged csalnak egy harmadikkal, akkor viszont könnyen pórul járhatsz, és ha nem figyelsz oda a párodra, el is veszítheted őt. A július kritikus időszak, lepd meg egy nyaralással valami távoli helyen, hogy ne tudjon találkozni senki mással és töltsetek együtt egy romantikus hetet. De lehet, hogy mégsem Ő az igazi lelkitársad. ITT megtudhatod, hogy ki az. Tudni szeretnéd, hogy Neked személyre szabottan hogyan alakulnak a szerelmi ügyeid a nyáron? Akkor kattints IDE!

Halak

szerelemhoroszkóp, szerelmi jóslás, nyári szerelem, online jóslás, párkapcsolat, halak

 

Túl sokat kombinálsz, a féltékenységed alaptalan, de tönkreteheti a kapcsolatod. Kevesebbet leszel a reflektorfényben, mint szeretnéd, de a sors kompenzál, hiszen egy csodálatos szerelemben lesz részed. Vagy a meglévő párod lep meg egy romantikus nyaralással, vagy olyan valakit ismersz meg, aki a tenyerén hordoz és kényeztet egész nyáron… Sőt akár tovább, is ez csak rajtad múlik! Tudni szeretnéd, hogy Neked személyre szabottan hogyan alakulnak a szerelmi ügyeid a nyáron? Akkor kattints IDE!

 

Ha még keresed a szerelmet, vagy már alakulóban van egy kapcsolat, akkor kérd tanácsadóink segítségét, Bettina és Tündér Lili jósnők segítenek, hogy jól válassz! Válaszolnak, útbaigazítanak és még szerelmi mágiával is szolgálnak, hogy bevonzd a Neked megfelelő társat!

 

Ha párkapcsolati gondokkal küzdesz, de külföldön élsz, 4 országból telefonálhatsz:

 

Romániából a 0903760666 (1,61€/p) számot hívd, Szlovákiából a 0900605906 (1,61€/p) számot, Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számot, Szerbiából pedig a 0901855856 (120din/p) telefonszámot!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*