Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szerelmi horoszkóp

Nagy nyári szerelmi horoszkóp!

Dátum: 06.07.2016

Most megtudhatod, számodra mit tartogat a nyári szerelmi horoszkóp, mit ígér az idei nyári évszak a kapcsolatok és a szerelem terén!

 

Kos

Kos jegy

Már az évszak első felében ráérzel arra, mit kell tenned annak érdekében, hogy a párkapcsolatodban minden a lehető legjobban alakuljon. Az ebben az évben létesített kapcsolatok jó eséllyel lehetnek hosszú távúak, sőt, akár egy életen át is kitarthatnak.

Akkor sem szabad szomorkodnod, ha még nem találkoztál az igazival, ez a nyár rengeteg meglepetést, és kalandot tartogat számodra. Ha mégsem úgy történne, ahogyan a nyári szerelmi horoszkóp ígérte számodra, nézesd meg jósainkkal, nincs-e rajtad szerelmi kötés!

ITT megtudhatod, hogyan vonzd be a szerelmet még az idén!

 

Bika

Bika jegy

Fontos, hogy magabiztos és elszánt légy, nem szabad az árral sodródnod. Ha nem állsz két lábbal a földön, akkor súlyos csalódásokban lehet részed.

Törekedj arra, hogy a legtöbbet hozd ki a mindennapokból. Amennyiben már van partnered, törekedj rá, hogy az is maradjon! Legyél mindig odaadó és kedves, ne engedd, hogy a kapcsolatotok ellaposodjon. Ha még nincs, akkor ezen a nyáron ne kezdj bele komoly ismerkedésbe, csak élvezd az életet.

 

Ikrek

Ikrek jegy

A nyári szerelmi horoszkóp alapján idén az Ikrek lesz a legszerencsésebb a párkapcsolatban. Mindent áthat a romantika, és a rózsaszín köd sem marad ki a nyári meleg napok forgatagából. De légy óvatos, mert ha vakon közlekedsz, könnyen megbotlasz!

Nem árt, ha néha megpróbálsz kicsit kijózanodni a boldogság mámorából, hogy a nem odaillő dolgokat is észrevedd. Ha ki szeretnéd kerülni az akadályokat, hívd jósainkat!

 

Rák

Rák jegy

Szerelmi téren ez a csillagjegy sem panaszkodhat az idei nyárra. A bolygók most neked kedveznek. Ha nincs partnered, akkor a jelentkezők közül még válogathatsz is. Valószínű, hogy megtalálod azt a személyt, akire már régóta vágytál. Amennyiben a szerelem már rád talált, akkor a feladatod az lesz, hogy magasabb szintre emeljétek a kapcsolatotokat. Az idő alkalmas a változásra, csak akarnod kell.

nyári szerelmi horoszkóp

Oroszlán

Oroszlán jegy

Úgy tűnik, már régóta a közeledben tartózkodik az a személy, aki az igazi lehet számodra. Járj nyitott szemmel, mert a jelek nyilvánvalóak. Az is elképzelhető, hogy már régóta barátok vagytok, és eközben észre sem vettétek, hogy már máshogy néztek a másikra.

Nem árt tisztázni a kettőtök viszonyát, hogy továbblépjetek, vagy megmaradjatok barátnak. Ha biztosra akarsz menni ebben a kérdésben, hívd jósainkat!

 

Olvasd el Karola jósnő szerelmi üzenetét ITT!

 

Szűz

Szűz jegy

A nyári szerelmi horoszkóp szerint az idei nyárra az ábrándozás és hezitálás lesz jellemző. Szeretsz álomvilágban élni. Jó lenne néha megragadni a lehetőségeket, és nem arra várni, hogy minden az ölünkbe hulljon, mert ez nem fog megtörténni!

Próbálj változtatni a hozzáállásodon, és akár már ezen a nyáron is rád találhat a szerelem. Ne feledd, kettőn áll a vásár!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Számodra nem az idei nyár lesz a legmegfelelőbb egy tartós kapcsolat kialakítására, és a meglévő párkapcsolatodban is számtalan nehézségben és konfliktusban lehet részed. Lehet, ez lesz a szétválás időszaka is, de ne feledd, minden okkal történik. A kapcsolat megszűnése nem valaminek a végét jelenti, hanem új lehetőségek tárházát nyitja meg előtted. Ne feledd, hogy a mágia hatalmas erővel bír. Ha úgy érzed, hogy már ezen a nyáron szeretnéd megtapasztalni a párkapcsolati boldogságot, akkor kérj gyertyamágiát a szerelemért szakembereinktől!

 

Használhatod EZEKET a módszereket is a kapcsolat bevonzására!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Ezen a nyáron sok kalandban és izgalomban lesz részed. Érdemes lesz megtapasztalni a hódítás gyönyörét, de nem komolyan venni a szívtiprók ajánlatait. Inkább a téli időszak lesz megfelelő egy szorosabb kapcsolat kialakítására. Kérj szerelmi jóslást, hogy megtudd, pontosan mikor talál rád a szerelem!

nyári szerelmi horoszkóp

Nyilas

Nyilas jegy

Lassan indul be a július, és az egész hónap ilyen tempóban halad, de augusztusban már más lesz a helyzet. Elsőre fel sem tűnik majd, hogy milyen fordulatokat hoz az életedbe egy apró, talán jelentéktelennek tűnő változás. Érdemes figyelni a jelekre, mert lesz a közeledben egy minden szempontból érdekes személy, akivel akár életre szóló kapcsolatba kerülhetsz. Ennél a kapcsolatnál megfigyelhetőek a karmikus szerelem jelei is.

 

Bak

Bak jegy

Eljött az a nyár, amikor lazítanod kell, és engedni az elveidből. Ha képes leszel ezt megtenni, csodás élményekben lesz részed. Ha nem görcsölsz rá semmire, és kifogások helyett inkább nagykanállal élvezed a nyarat, könnyedén alakíthatsz ki új ismeretségeket, amelyekből a jövőben akár komolyabb kapcsolat is kialakulhat. Úgy érzed, mintha blokkolva lennél? Kérj segítséget szakembereinktől!

Amennyiben kapcsolatban élsz, ez a nyár a boldogságról, közös utazásokról és felejthetetlen élményekről fog szólni.

 

Vízöntő

vizonto

A nyári szerelmi horoszkóp azt mutatja, a bolygók állása számodra az egyedüllét iránti vágyat fogja erősíteni. Ha azt tapasztalod, hogy most jobban esne a magány, mint egy kapcsolat, annak oka van. Elképzelhető, hogy nem engedtél el egy régebbi szerelmet, vagy csak azt érzed, most nincs szükséged egy kapcsolatra. Figyelj a belső éned szavára, és soha ne menj bele egy kapcsolatba, ha kettős érzéseket tapasztalsz. Csak akkor randizz, ha úgy érzed, készen állsz rá.

 

Halak

Halak jegy

Ezen a nyáron a fejedet sokkal könnyebben elcsavarják, mint eddig bármikor. Különösen nagy elánnal veted bele magad egy új kapcsolatba, és ez nem csak a másik fél számára, de számodra is ijesztő lehet. Jellemző lesz a nyárra az elhamarkodott, meggondolatlan döntések sorozata. Ettől függetlenül élj az utadba kerülő lehetőségekkel, mert ha véget ér a nyár, nem lesz ennyi energiád az új megismerésére. Ha a nyár végéig sem sikerül párt találnod, hívd jósainkat és segíteni fognak!

 

Egyedül vagy? Úgy érzed, hogy téged soha nem fog megtalálni a nagy Ő? Ha igen, akkor ne bízd a véletlenre a szerelmi életed, hanem kérj egy szerelmi mágiát, amivel bevonzhatod a társadat az életedbe! Imola és Xalen jósnőket keresd a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), szerelmi mágiában Ők a legjobbak!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Klára a 07.07.2016

Várom Nero mágus válaszát a levelemre.Annyit szeretnék még a levelemhez hozzáfüzni.hogy 2o13 ban mellrákkal mütöttek,Mostmar jól vagyo.k.Van egy kapcsolatom és ezzel kapcsolatban is szeretnék még ha mondana valamit.Kőszőnőm,

    Asztro Show a 07.07.2016

    Kedves Klára! Egy párkapcsolati elemzéshez pontos születési adatok kellenek, és jósaink tudják Önnek elvégezni. Ha az ország egyik legjobb asztrológusával szeretne beszélni, aki nem mellesleg gyógyszerés is, hívja bizalommal Lunczer Juditot a 935-ös kódon, 0690633991-es számon (485 Ft/p). Köszönjük bizalmát!

Hagyj hozzászólást

*