Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

nyari_szexhoroszkop

Nagy nyári szexhoroszkóp

Dátum: 16.07.2014

KOS: A Kos egy tüzes, temperamentumos természet. Nagyon aktív, kezdeményező típus. Néha túlzottan rámenős, akaratos, agresszív is lehet. Ezek a tulajdonságok a szerelmi életében is előtérbe kerülhetnek. Fontos neki a szex. Egy Kos jó szerető, bár az előjátékhoz nem biztos hogy elég türelme van, gyors „menetekre” lehet nála számítani. Kezdeményező típus a szerelemben, szexben is. Ezen a nyáron kedveznek neki a csillagok, és sok hódítása lehet, ha nem él tartós kapcsolatban. Hajlamos lehet az egyéjszakás kalandokra is.

 

BIKA: A Bika egy kitartó, hűséges, türelmes ember, sokkal lassabb, nyugodtabb, megfontoltabb, mint a Kos. A szexben sem egy kifejezetten kapkodós típus. Nagyon szeret élni, élvezi az életet. Szeret jókat enni, inni, aludni, szeretkezni. A Bikának is fontos a szex, de neki nem annyira kedvezőek a csillagok állása, mint pl. a Kosnak. Csökkenhet a szexuális vágyuk, ingerlékenyebbek, türelmetlenebbek lehetnek a partnerükkel, ami tőlük elég szokatlan.

Lunczer Judit, 935 kód, asztrológus, legjobb jós, jósnő

IKREK: Az Ikrek nem egy érzelmes, sokkal inkább egy intellektuális, „agyalós” típus. Nem éppen egy szerelmes, romantikus alkat, de most önmagához képest sokkal romantikusabb lesz, és szexuális vágya is felerősödik. Érdemes kihasználnia ezt a nyarat, ha új partnert keres. Most sokkal jobb szerető lehet, mint általában szokott lenni. Ha tartós kapcsolatban él, akkor el fogja kápráztatni a partnerét, sokkal aktívabb, és érzelmesebb lesz, mint máskor.

 

RÁK: Ellentétben az intellektuális Ikrekkel a Rák egy nagyon romantikus, érzelmes, érzékeny, álmodozó típus. Ez a nyár folyamán csak fokozódni fog. Szexuális élete is felélénkül, sokkal többet fogja kívánni a partnerét, mint általában, így kellemes meglepetéseket tartogat a társa számára. Ha éppen szingli, akkor teljes erőbedobással koncentráljon új kapcsolat kialakítására.

 

OROSZLÁN: A Koshoz hasonlóan ő is egy tüzes, temperamentumos ember. Nagyon fontos neki, hogy elismerjék, dicsérjék, kifejezetten egy uralkodó típus, ahogy az oroszlán is az állatok királya, ez az állatövi jegy nem véletlenül kapta róla a nevét. Hűséges, jó szerető, Fontos számára a szex, heves vérmérsékletű, komoly teljesítményekre képes az ágyban, és a nyáron pláne nem lesz panasza az Oroszlánok partnereinek. Ha még fokozható, hogy milyen jó szerető, és mennyire szereti a szexet, akkor ez fokozódni fog.

 Bettina, 494 kód, jósnő, jóslás, ezotéria, számmisztika

SZŰZ: A Szűz homlok egyenest más típus, mint az előző heves, életet élvező Oroszlán. Nem véletlenül kapta a nevét….. Nem kifejezetten szex-mániás, és ezen a nyáron sem fog kibújni a bőréből. A csillagok állása ugyan kedvezőbb lesz számára, és önmagához képest komoly szexuális teljesítményekre lesz képes, de azokhoz a csillagjegyekhez képest, akiknek fontosabb a szex, még mindig labdába sem rúghat. Mindenesetre, érdemes kihasználni ezt a nyarat, le fogja nyűgözni a partnerét.

 

MÉRLEG: Nagyon fontosak számára az érzelmek, romantikus alkat, egyéjszakás kalandokba nem megy bele. A nyár folyamán mégis lehet hogy kísértésbe esik, és nem tud ellenállni szexuális vágyainak. Ha kapcsolatban él, akkor társát fogja még gyakrabban, és még jobban kényeztetni, ha éppen nincs kapcsolata, akkor érdemes kihasználni a kellemes nyári estéket, remek alkalom nyílik az udvarlásra, és ha megtalálta partnerét, a romantikus szexuális együttlétekre is kedvező lesz ez az időszak.

 

SKORPIÓ: A Skorpió nagyon jó szerető, kiváló a szexben, nagy a szexuális étvágya, éppen ezért elég érzékenyen érintheti, hogy az idei nyáron nem fog annyira remekelni. Kitartó, hűséges, jó szerető, alapvetően hosszú szexuális együttlétek jellemzik, de most gond lehet a teljesítőképességével. Szexuális vágya meglehetősen visszafogott lehet a nyári időszakban, nem érdemes erőltetni, hajszolni a megszokott teljesítményét. Törődjön bele, hogy most egy visszafogottabb időszakát éli.

 

NYILAS: A Nyilas a Koshoz, és az Oroszlánhoz hasonlóan egy tüzes, temperamentumos típus. Nagyon fontos számára a szexualitás, ugyanúgy, mint a Kosnak, és az Oroszlánnak is, és szintén jó szerető. Rengeteg energiája van, és hajlamos a szexben kiélni energiáit. Ezen a nyáron sem lesz rá panasz. Komoly teljesítményekre lesz képes az ágyban. Általában is remek szerető, és nyáron még jobban felfokozódnak a szexuális energiái.

Veronika jósnő, jóslás, mágiák, műsorvezető, asztro show

BAK: A Bak meglehetősen zárkózott, hűvös, rideg, nem kifejezetten egy romantikus alkat, sokszor kifejezetten érzéketlennek tűnik. A legfontosabb számára a karrier, egzisztencia, minden más háttérbe szorul, a szex is. Ezen a nyáron sem lesz ez másképp. A csillagok állása nem különösebben segítik őt a romantikus, szexuális együttlétekben. Sokkal inkább a sikert fogja kergetni, mintsem a partnerét. Meg kellene próbálnia kikapcsolni, lazítani, és akkor nagyobb teljesítményekre lenne képes az ágyban is.

 

VÍZÖNTŐ: A Vízöntő egy nagyon különc, extrém ember, aki minden szempontból kilóg a sorból, nem akar beletartozni a nagy átlagba. Ez a nem szokványos, meglehetősen szabados viselkedés a szexuális életére is jellemző.  A nyáron kissé visszafogottabb lesz, ami előnyére válik. Szexuális élete kiegyensúlyozott, harmonikus lesz, nem lesznek olyan szélsőséges, extrém igényei, megnyilvánulásai, ami máskor gyakrabban előfordulhat.

 

HALAK: A Halak tele van érzelemmel, nagyon érzékeny, nagyon nagy a szeretetigénye, és ő maga is nagyon tud szeretni. Romantikus típus, könnyen szerelmes lesz, de sokszor magába a szerelembe szerelmes. A testiség nem igazán fontos számára, könnyen le tud mondani a szexről. Ehhez képest a nyáron fokozott szexuális igény jellemzi őt. Igaz, nem annyira, mint az eleve szexuálisan túlfűtött jegyeknek, de most a Halaknak is sok szerelemi, szexuális kalandban lehet része.

 

A weboldalon megjelent cikkek közül az alábbi kapcsolódik ehhez a témához:

https://www.asztro-show.hu/milyen-ferj-valik-a-ferfibol-a-horoszkopja-szerint

https://www.asztro-show.hu/kinai-jegyek-a-szerelemben

 

Ha részletesebben szeretné tudni, mi vár Önre a nyáron, milyen lesz a szexuális élete, párkapcsolata, hívja asztrológus tanácsadóinkat, akik részletesen, akár hetekre, hónapokra lebontva is elmondják, mire számíthat szerelmi életében.

asztrológia, chat jóslás, asztrológus, csevegés

 

 

Hagyj hozzászólást

*