Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

pénzhoroszkóp

Nagy tavaszi pénzhoroszkóp

Dátum: 11.03.2016

Kos

Kos jegy

Minél jobban akarsz valamit, annál távolabb kerül tőled a célod. Ha valaminek nekifutottál és nem sikerült, ne kezdd azonnal újra. Várj, adj időt neki és magadnak is. Ha nagyon szeretnél valamilyen munkahelyi vagy anyagi előlépést, akkor a pénzhoroszkóp szerint a helyes stratégia most a kivárás és a türelem. Azt szokták mondani, ne várd a sült galambot, most a Te esetedben ez nem érvényes. Várd csak, mert jönni fog. Hogy mikor? Kollégáink elmondják Neked!

 

Bika

Bika jegy

Anyagiak miatt konfliktus adódhat a családban. A nézeteltérés lehet egy váratlan kiadás miatt vagy egy családtag költekezési szokásai okoznak gondot. Próbálj tettekkel érvelni, mert azzal, hogy felemeled a hangod, semmilyen eredményt nem érsz el. A konfliktusokat elkerülheted, ha minden költséget előre megbeszélsz a családtagjaiddal. Tudd meg, mire nem szabad költened a tavaszi hónapokban! Kollégáink elmondják.

 

Ikrek

Ikrek jegy

 

Nagyon résen kell lenned, mert becsaphatnak ebben a hónapban és el is lophatják a pénzed. Légy óvatos és ne hordj magadnál a szükségesnél több készpénzt! Szerződéseket pedig, ha teheted ne, írj alá márciusban, halaszd inkább a következő hónapra. Kerüld az anyagiakkal kapcsolatos hivatalos ügyek intézését is, erre figyelmeztet pénzhoroszkóp, mert ez az időszak nem szerencsés a számodra. Hogy mikor lesz szerencsés időszakod, szakembereink elmondják Neked!

ITT megtudhatod, hogyan készíts saját kezűleg pénztalizmánt!

 

Rák

Rák jegy

 

Az adok-kapok egyensúlya felbomlik és az anyagi helyzetedre inkább az lesz a jellemző, hogy adsz és nem kapsz pénzt. Figyelj, hogy kit és milyen mértékben támogatsz anyagilag, mert nem minden befektetés térül meg, és ha most kölcsönadsz valakinek, azt tekintsd hosszú lejáratú kölcsönnek, mert azt a pénzt az idén biztosan nem látod viszont. Lehet váratlan bevételed a pénzhoroszkóp szerint, tudd meg kollégáinktól, hogy mikor és mennyi pénzre számíthatsz!

pénzhoroszkóp

Oroszlán

Oroszlán jegy

Sokan fordulnak hozzád tanácsért és sokan látják benned a mecénást. Nem mindenki őszinte hozzád, úgyhogy légy óvatos, nem mindegy, hogy kinek segítesz és miben! Március közepén egy nagyobb összegre számíthatsz, ez egy olyan összeg lesz, amiért nem kell megdolgozni, de óvatosan kell cselekedned, hogy a pénzt neked adják és ne másnak. Kollégáink elmondják a részleteket!

 

Szűz

Szűz jegy

A befektetett munka és az érte kapott pénz nem arányos. Túl sokat dolgozol, túl kevés pénzért. Ha fizetés emelést szeretnél, azt most tudod kiharcolni magadnak. Mindenképpen beszélj a feletteseiddel, mert ha valamikor, akkor most eredményes lehet ez a beszélgetés! Szakembereink elmondják, hogyan harcold ki magadnak azt a pénzt, ami jár Neked! Ha most nem engedsz a huszonegyből, akkor nagyon jó éved lesz!

 

Mérleg

Mérleg jegy

 

Szerencséd lehet a hónap első felében, de ha nem vagy résen, el is mehetsz a lehetőség mellett. Figyelj minden üzleti ajánlatra, mert több ajánlatot is kaphatsz, de azt kell elfogadnod, ami a legkevésbé nyeri el a tetszésedet. Furcsa, jelentéktelennek tűnő ajánlat lesz, de ez lesz az igazi. A részletekről faggasd kollégáinkat, de semmiképp ne mondj nemet, mert ezzel leblokkolod a szerencsédet a következő néhány hónapra!

 

Skorpió

Skorpió jegy

 

Ne keverd a szerelmet és a pénzt, mert ennek a kettőnek a kombinálásából semmi jó nem sülhet ki. A párkapcsolatodban adódhatnak pénzzel kapcsolatos viták és nézeteltérések. Ha válófélben vagy, akkor most semmit ne írj alá, mert esélyes, hogy kevesebb pénzzel szállsz ki a kapcsolatból, mint amennyi járna. Kérdezd kollégáinkat, hogyan hangold össze életed két fő területét: a szerelmet és az anyagiakat!

pénzhoroszkóp

Nyilas

Nyilas jegy

 

Légy nyitott, és ne utasíts el minden meghívást. Szórakoznod is kell, és ebben a hónapban egy szórakozóhelyen, egy rendezvényen vagy rendezvény által juthatsz nagyobb összeghez a pénzhoroszkóp alapján. Ha nem mész el, akkor a pénz is elmarad, pedig erre nagy szükséged lenne, mert így kiegyenlíthetnél egy régi tartozást. Minden meghívásra tekints úgy, mint egy lehetőségre és fogadd el. Ha tudni szeretnéd, pontosan miről van szó a Te konkrét esetedben, kérdezz rá a kollégáinknál!

 

Szeretnéd tudni, hogyan szerezhetsz pénzt mágia segítségével? Kattints IDE!

 

Bak

Bak jegy

A tavasszal és a meleggel együtt új anyagi lehetőségek és pénz is érkezik az életedbe, ha hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból és megtenni valamit, amit nem szokásod, vagy valamit, amitől eddig féltél. Ne várd, hogy valaki a kosaradba ürítse a világ javait, vidd a kosarad oda, ahol éppen osztanak valamit. Lehet szerencséd a hónap vége felé! Hogy miben és pontosan mikor, kérdezd szakembereinket!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

 

Ez a tavasz inkább szerelmi téren kedvez a csillagjegy szülötteinek, sajnos az anyagiak nem hogy nem gyarapodnak, de elképzelhető, hogy valamilyen váratlan kiadás révén csökkenti a családi kassza tartalmát. Ne aggódj, mert nyárra rendeződhetnek a dolgaid, fogd fel úgy, hogy ez a plusz kiadás befektetés, amely majd megtérül a későbbiekben. Ha mielőbb rendeznéd anyagi helyzeted, kérj tanácsot jósainktól!

 

Halak

Halak jegy

 

Ha nem vagy résen, elmész néhány jó lehetőség mellett és megragadsz valami olyan ajánlatot, ami sok munkával és kevés pénzzel jár. Figyelj a Levegő jegyűekre és velük próbálj együtt dolgozni, ezt mutatja most a pénzhoroszkóp. A Föld jegyűekkel való együttműködés anyagi veszteséget okozhat a tavaszi hónapokban! Március második felében nyereményed lehet, szóval tudd meg a személyes nyerő számaidat szakembereinktől mielőbb!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*