Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Napéjegyenlőség erejével egy Új anyagi korszakot teremthetsz az életedbe!

Dátum: 22.09.2017

Három jeles nap. A nyár utolsó napja, a napéjegyenlőség és az ősz első napja. Szeptember 22., 23., és 24. a napok, amikor a legerősebb pénzmágia, pénzhozó mágia végezhető el. Nem csak a pénzmágiák ideje ez, hanem védelmi mágiák időszaka is, hiszen innentől rövidebbek lesznek a nappalok, hosszabbak az éjszakák, elkezdődik a fekete mágusok egyre aktívabb időszaka.

 

Több pénzre, BŐSÉGRE vágysz? Most az angyaloktól kapsz segítséget, ITT!

pénzmágia

Éppen ezért kell új korszakba lépned, egy új anyagi korszakba, amelyben már nem okozhat neked gondot egy kis balszerencse, hiszen tartalékod van bőven. Éppen erről szól az ősz, a betakarításról, amikor feltöltjük az éléskamrákat és begyűjtjük a szükséges tüzelőt. Az ősz éppen ezért a bőség időszakának kezdete. Amennyiben neked így van, nincs szükséged semmilyen mágiára. De ha eddig féltél a hideg idő miatti megemelkedett rezsitől, a téli áraktól, akkor most itt az ideje, hogy az ősi pásztorok tudásával, a mágusok tudásával, elkezdj egy új korszakot!

 

Vajon a GAZDAGSÁG benne van a sorsodban? Tudd meg ITT!

 

A pénz bevonzása gyertyával a legegyszerűbb módja az őszi pénzvonzásnak. Nem kell mást tenned, csak tárcsáznod Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), aki csatlakoztat a Fénykörhöz, amelyre mind három napon lehetőséged van. A Fénykör elhozhatja a nagy szerencsét, amely megváltoztatja az életed! Az évszakváltások hatalmas energiákkal hatnak ránk, különösen a napéjegyenlőség, amely az égiek és köztünk minden falat elbont egy nap erejéig!

 

ITT kiderítheted, tartózkodik-e az otthonodban SZELLEM!

 pénzmágia

Egyéb pénzhozó mágia is szóba jöhet ezen a napon. Ilyenkor mindenki gőzerővel dolgozik nálunk, hogy mindenki segítsen saját ügyfeleinek. Érdemes egy tanácsadóval felvenned a kapcsolatot vonalunkon, aki beavat téged a titkos pénzmágiába, amelyet ezen a napon csak is mi végzünk el! Ennek hatékonyságáról leginkább a tavalyi napéjegyenlőség nyertesei tudnának mesélni. Ne habozz, használd ki a nyár utolsó napját, a napéjegyenlőség napját és az ősz első teljes napját, most!

 

A napéjegyenlőség sok ember életébe negatív energiákat hozhat! Rossz erők által uralt dimenziókapu nyílik meg most, és a világunkat sötét erők lephetik el. Kérj védelmet Eliza vagy Lulugyi jósnőktől 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), mert nem csak az anyagi helyzeted, de az egészséged és a párkapcsolatod is kereszttűzbe kerülhet!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*