Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Átok levétel angyalokkal

Napi angyali üzenet

Dátum: 20.05.2016

Jutalmazd meg magad, szánj időt és energiát arra, hogy kényeztesd magadat, csinálj olyan dolgot, ami a múltban örömöt okozott neked, és szívesen foglalkoztál vele, ez ma a legfontosabb angyali üzenet és erre kérnek legfőképpen az angyalok!

 

Kattints IDE és tudd meg, mi a Te angyalszámod!

angyali üzenet

Ma ne csak másokkal törődj, és ne csak másoknak akarj megfelelni, örömet okozni. Itt az idő, hogy Te légy felszabadult, boldog.
Az angyalok jól tudják, hogy milyen sokat adsz másoknak, és milyen sokat teszel a családodért.

Ez helyes, és jutalmadat elnyered, de hallgasd meg az angyalok napi üzenetét, és fogadd meg jó tanácsukat, nem véletlen kérnek ma téged erre.

 

Tudod, melyik arkangyal vigyáz rád? Ha nem, akkor kattints IDE!

Válaszold meg ezeket a kérdéseket, őszintén:

Mikor költöttél utoljára önmagadra? Miért mindig magadat teszed az utolsó helyre? Miért nem marad idő arra, amit te szeretnél?

Tudod, ahhoz hogy a bőség és a pénz be tudjon költözni, helyet is kell nekik csinálni! Ahhoz költeni kell, hogy legyen több. A pénznek áramolnia kell. Áramoltasd magadtól, hogy vissza is tudjon jönni, és jönni fog még több. Az angyali üzenet lényege, hogy ma kapj ajándékot önmagadtól.

angyali üzenet

Kérdeznél valamit az angyaloktól? További útmutatásra van szükséged? Tedd fel bátran nekik a kérdésed, mert ma már megfogták a kezed, és vezetni akarnak téged!

Kérd meg Eugéniát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy közvetítse az angyalok figyelmeztető jelét, kérd el a személyre szabott angyali üzenetedet, ő angyalkommunikációval foglalkozik! Eléred külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*