Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

apró szentek

Napi angyali üzenet

Dátum: 17.06.2016

Angyali üzenet a mai napra: Próbálj meg lazítani, és járj nyitott szemmel!

Az angyalok segíteni próbálnak, de ha nem vagy körültekintő és nem látod, nem érzékeled az angyali jeleket, az angyali üzeneteket, akkor könnyen belefuthatsz elkerülhető konfliktusokba, és könnyen bonyodalmat okozol, feleslegesen.

Számold ki az angyal számod ITT, nyerhetsz vele!

 

Az angyalok a mai napon és a hétvégéig arra kérnek, hogy fontold meg azokat az élethelyzeteket, amikor két választásod van. Amikor egy olyan szituációba kerülsz, hogy megkérdezik, melyiket kéred, merre szeretnél menni stb., akkor ne hirtelen dönts. Vedd észre az, úgymond, apró betűs részt, mert a részleteket nem ismered.

angyali üzenet

EZEKEN A KÉPEKEN IGAZI ANGYAL VAN!

 

Angyali üzenet még, hogy ideje van egy kis pihenésnek. Mindenképpen tölts időt a szabadban, vedd át a természet nyugodt energiáit, a város zaját próbált kiszűrni, hallgasd a madarakat, és a szellő hangját.

 

ITT MEGTUDHATOD, MELYIK ANGYAL VAN MELLETTED.

angyali üzenet

Ha úgy gondolod, nem tudsz eléggé koncentrálni, kérhetsz jóslást is angyalokkal szakembereinktől, hogy a közeljövőről sokkal bővebb üzenetet küldjenek neked, ha pedig már belecseppentél a bonyodalmak középpontjába, akkor mindenképpen angyali energiákat hívj segítségül, hogy nyugodtabban tudd kezelni a helyzetet, és sikerüljön minél hamarabb megállítani a lavinát!

 

Ha szeretnéd tudni a személyre szabott angyali üzented, pontosabban, hogy az angyalod mit üzen Neked anyagiak, munka, párkapcsolat, egészség területén, akkor hívd Eugénia vagy Ágnes jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik tolmácsolni fogják az angyali üzenetet számodra!

Elérheted őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*