Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

angyali üzenet

Napi angyali üzenet

Dátum: 13.07.2016

Védőangyalod folyamatosan ott van a közeledben, még akkor is, ha nem érzed, vagy tapasztalod a jelenlétét. Minden nap védenek és oltalmaznak bennünket a rossztól. A mai napra is érkezett angyali üzenet a őrangyalodtól.

 

Szeretnéd pontosan megtudni, melyik angyal vigyáz rád és mi az angyali üzenete számodra? Akkor kattints IDE!

 

 

A mai napon Haniel angyali üzenete nagyon fontos.

Hibázz és aztán tanulj belőle! Ha soha nem követsz el hibákat az életedben, azzal nem a tökéletességet és hibátlanság képét erősíted, hanem azt, hogy soha nem próbálsz ki semmi újat, ismeretlent.

 

Szeretnél többet olvasni valós, angyali találkozásokról? Kattints IDE!
angyali üzenet

 

Így vajon mikor léped túl a határaidat? Mikor nézel szembe egy új kihívással? Ha a hibázást egy végzetes tragédiaként képzeled el, akkor elvesztél. Ha hallgatsz az angyali üzenetre, és úgy tekintesz rá, mint a kezdetre, akkor csodálatos dolgokat fogsz megtapasztalni, és rengeteg új dolgot tanulhatsz. Meríteni tudsz a tapasztalataidból, és egyre tökéletesebb dolgokat tudsz életre hozni. Hibáid által fogsz egyre közelebb kerülni a teljes önismerethez és következő sikeredhez. Talán néha át kell írnod a forgatókönyvet, de megéri!

 

Születési dátumod magában rejti a őrangyalod nevét. Tudd meg, ki a te segítő angyalod! Kattints IDE!

 

Merj hibázni, és merj tanulni a hibáidból. Tudnod kell, hogy védőangyalod ott van melletted, és segít a bajban. Azonban azt is meg kell tanulnod, hogyan kérj segítséget az angyaloktól. Kérd jósaink segítségét, hogy adják át számodra a megfelelő tudást, és kérheted az angyalkártya, vagy az angyali számok segítő erejét is, valamint a személyes angyali üzenetedet!

 

angyali üzenet

Tudd meg, az angyalod mit üzen és miben szeretne Neked segíteni! Anyagiakban, családi dolgokban, munkahellyel kapcsolatban? Vagy megóvni téged valamilyen negatív eseménytől? Fortuna és Eugénia segíthetnek közvetíteni a személyre szabott angyali üzenetedet, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Eléred szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*