Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

angyali üzenet

Napi angyali üzenet

Dátum: 10.08.2016

Lehet, hogy nem hiszel az angyali üzenetekben és az angyalok létezésében, de ők mégis irányították a kezed, hogy rákattints erre a cikkre.

Ha meg szeretnél győződni a létezésükről, akkor a cikk elolvasása előtt kattints IDE!

A mai napon az angyali üzenet az, hogy adj egy második esélyt. Ha ismersz olyan  személyt, akit azért száműztél az életedből, mert valamivel megbántott vagy valami számodra elfogadhatatlan dolgot tett, például becsapott, megcsalt stb., akkor most keresd meg és adj neki egy második esélyt. Engedd, hogy bebizonyítsa, hogy valóban megváltozott, mert az angyalok azt üzenik, hogy a közhiedelemmel ellentétben az emberek igenis képesek változni, és sokszor akaratuk ellenére megváltoznak. Egy haragossal kevesebb az életedben egy szívdobbanással meghosszabbítja az életed.

angyali üzenet

Az angyalok folyamatosan vigyáznak rád. IDE kattintva többet is megtudhatsz erről! 

 

Angyali üzenet még erre a napra, hogy óvatosan használd az elektronikus kütyüket, mert magas energiaszint ingadozás miatt sok minden elromolhat, látszólag érthetetlen okból hibásodnak meg a különböző készülékek. Ha nem muszáj, ma ne használj robotgépet, ne nézz tévét és ne moss a mosógépeddel. Holnap már sokkal biztonságosabb lesz ezeknek a berendezéseknek a használata.

 

Tudd meg ITT, hogy a 12 atlantiszi angyal közül ki az, aki szemmel tart téged, és akinek a segítségét kérned kell még ma!

angyali üzenet

Ha tömegközlekedéssel utazol, lyukassz jegyet, ha autóval közlekedsz, fizesd be a parkolási díjat és tartsd be a sebesség korlátozó táblákat, mert a mai napon büntetések sorozata várható azoknak, akik nincsenek résen.

Az angyali üzenet figyelmeztet még az egészséged megóvására is. Egy erős vitaminturmix megóvhat a megbetegedésektől, erősítsd a szervezeted sok gyümölccsel és igyál több vizet. Az őrangyalodat kérd, hogy óvjon téged, mert az angyalok csak akkor léphetnek közbe és segíthetnek neked, ha te felkérted őket erre.

Ha tudni szeretnéd az őrangyalod személyes üzenetét, ami csak Neked és csak a mai napra szól, akkor kérdezd kollégáinkat, és ők tolmácsolják neked ezeket a másik dimenzióból érkező üzeneteket!

 

Tudd meg személyes angyali üzenetedet, olyan nagyszerű angyalkommunikátoroktól, mint Fortuna vagy Eugénia jósnők! Kiváló szakemberek és általuk kérheted az angyalok segítségét is, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Eléred jósainkat külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*