Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

angyali üzenet

Napi angyali üzenet

Dátum: 15.09.2016

Az angyali üzenet megoldás lehet az éppen foglalkoztató problémáidra, válasz az aktuális kérdéseidre.

Ha nem hiszel az angyalok létezésében, IDE kattintva meggyőződhetsz a létezésükről a saját szemeddel!

 

Ők a hét minden napján és a nap minden percében vigyáznak rád. Üzennek is neked sokszor, de sajnos ezeknek az angyali üzeneteknek nagy része nem jut el hozzád, vagy azért, mert még nem elég fejlett a telepatikus képességed, nem érzékeled az angyalok finom rezgéseit, vagy nagyon el vagy foglalva életed ügyes-bajos dolgaival.

 

Az angyalok ma azt üzenik neked, hogy lazíts és 10 percet szánj arra, hogy végig gondolod, mi az, amit magadért szeretnél megtenni, és mi az, amit mások elvárásai miatt teszel. Például, ha a fejedbe vetted, hogy rendet raksz a lakásban, akkor az azért van, mert úgy érzed jól magad, ha rend van körülötted, vagy mert vendégeket vársz és azt szeretnéd, ha úgy látnák, rendes vagy.

Ha az utóbbi, akkor komoly önvizsgálatot kell tartanod, ugyanis az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy semmit ne tegyél csak azért, mert ezt a környezted elvárja, vagy mert te úgy gondolod, hogy elvárják tőled.

 

Ha nem vagy biztos benne, hogy vannak-e őrangyalaid, akkor IDE kattintva kiderítheted az igazságot!
rtl_angyal

Ma csak azt tedd, ami számodra örömet szerez, vagy amivel másoknak tudsz örömet szerezni.

Mihály arkangyal arra kér, gondold végig, melyik volt gyerekkorod kedvenc olvasmánya, vedd a kezedbe a kötetet, üsd fel találomra és olvass bele. Ott, ahol kinyitod, lesz számodra egy fontos angyali üzenet.

 

Ne haragudj senkire, és semmire. Űzd ki a haragot szívedből egy reggeli meditációval. Kelj úgy, hogy arra gondolsz, mindent és mindenkit szeretsz, lélegezz mélyeket, s kérd Metatront, hogy fogja a kezed a meditáció során.

 

ITT egy olyan ember történetét olvashatod, akik az angyalok mentettek meg a haláltól!

angyali üzenet

Az angyalok azt üzenik, hogy vegyél ma egy csokor virágot magadnak. Tedd a virágot egy központi helyre a lakásba. Ez a csokor virág harmóniát hoz az életedbe a mai napon.

 

Az őrangyalod arra figyelmeztet, hogy közlekedj ma óvatosan, még a zebránál is nézz szét, figyelj a környezetedre is. Ma megmentheted valaki életét, az angyalok közreműködésével.

 

Ha részletes, személyre szabott angyali üzenetet szeretnél, végezz egy angyalkártya jóslást. Ha nincs angyalkártyád, vagy úgy érzed, segítségre van szükséged a lapok értelmezésében, akkor hívd kollégáinkat bátran, ők segítenek!

 

A személyes angyali üzenetedet szeptemberre vagy októberre Marcus Mágustól kell elkérned, vagy pedig Amarita jósnőtől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik az angyali számaidat is ki tudják Neked számolni!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Margit a 16.09.2016

mindenkinek van orzoangyala aki vigyaz rank

    Asztro Show a 11.01.2017

    Így van, kedves Margit! Ha szeretné személyre szabott angyali üzenetét, hívja a legjobb angyalkommunikátorokat a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), és átadják Önnek! Keresheti Tündér Lilit a 954-es kódon, többek között. Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*