Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

angyali üzenet

Napi angyali üzenet

Dátum: 21.10.2016

Az év minden napján kapsz legalább egy angyali üzenetet, ez azt jelenti, hogy minden évben minimum 365 üzenet érkezik hozzád. Ha eddig nem tudtad értelmezni ezeket az angyali üzeneteket, akkor eljött az idő, hogy figyelj az angyalokra. Az angyalok mindig abban segítenek, amiben a legnagyobb szükséged van rá. Az is fontos, hogy kérd a segítséget, mert maguktól nem avatkozhatnak az életedbe.

Így kérd az angyalokat például akkor, ha pénzre van szükséged, kattints IDE!

angyali üzenet

A mai napon arra figyelmeztetnek, hogy ne halogasd a dolgaidat, hanem, amit megtehetsz, azt intézd el még ma, főleg, ha hivatalos ügyekről van szó. A hivatalos ügyek intézésére a legalkalmasabb a délelőtt, ekkor még a sorbanállást is megúszhatod.

 

Angyali üzenet egészen hihetetlen módon is érkezhet. Ezt NE hagyd ki, kattints IDE!

 

Angyali üzenet még, hogy ha álláskeresésben vagy, akkor ma délben küldj önéletrajzokat, és megtalálhatod álmaid munkahelyét.

 

Emkiel, az atlantiszi angyalok közül a pénzért felelős angyal, azt üzeni, ma ne spórolj s ne számolgass, bízd magad az angyali gondviselésre. Vegyél meg mindent, amire szükséged van, és a nap végén ajándékozd meg magad valami aprósággal.

angyali üzenet

Ha érdekel, hogy a 12 atlantiszi angyal közül melyik vigyáz rád, kattints IDE!

Az angyalok arra kérnek, hogy ma tölts sok időt a szabad levegőn, és mozogj többet, mint máskor. Ha választhatsz a lift és a lépcső között, akkor inkább lépcsőzz, mert a mai napon minden mozgás hatása tízszeres a szervezetedre.

 

Játssz, mert a játék által visszatalálsz a gyerekkori önmagadhoz, és talán emlékszel, miről álmodoztál annak idején, mi leszel, ha nagy leszel. Vesd össze azt az álmot a valósággal, és tarts egy kis önértékelést, nézd meg, honnan indultál, mi volt a terved és ehhez képest merre tartasz. A mai napon a kollégáink is hatékonyabban tudnak neked segíteni a régi tervek megvalósításában, hívd őket bizalommal!

 

Ha régóta töröd a fejed egy vállalkozás elindításán, akkor lehet, hogy ez a megfelelő időpont, kérdezd kollégáinkat, és ők elárulják neked!

 

Szeretnéd megtudni az angyali üzenetedet, vagy pénzhozó angyalszámokat szeretnél kérni? Akkor Ezo vagy Machita jósnőket kell keresned a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*