Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ne feledd el 2016 karmikus feladatait!

Dátum: 07.07.2016

A 2016-os év a lezárás és a sikeres újrakezdés, a karmikus feladatok teljesítésének éve.

Már a félidőben járunk, az energiák egyre magasabbra csapnak a fejünk felett, de csak páran használtuk fel ezeket az erőket, hogy lezárjuk a múltat, a minket nem szolgáló dolgokat elengedjük, és elvégezzük az év karmikus feladatait.

A csillagjegyek karmikus feladatairól ITT olvashatsz!

 

Nincs alkalmasabb idő a jelenleginél, hogy könnyen vedd a változást, kikerülj az ördögi körből, amiben már évek óta megrekedtél. Ne tapogatózz a sötétben többé, ismerd fel a körülötted lévő lehetőségeket, és merj változtatni.

És, hogy milyen nehézségekkel, akadályokkal szembesülhetsz a mindennapjaidban? Íme néhány példa, hogy magadra ismerj!

karmikus feladat

Megrekedsz a társas kapcsolataidban, az érzelmeidben. Tapasztalhatsz önbizalomhiányt, belső feszültséget, magányosságot. Belekeveredhetsz megalázó szituációkba, és gyakori lehet a családi konfliktusok jelenléte.

Munkahelyeden hiába dolgozol kitartóan, mégsem jutsz előre. Váratlan események, vagy egy nemkívánatos személy közbenjárásának köszönhetően folyton újabb és újabb akadályokba ütközöl.

Ha nyitottak vagyunk a változásra, az idei évben rendkívül nagy segítséget kaphatunk karmikus feladataink teljesítéséhez.

 

Fel kell ismernünk, miért fontos a karma, az előző élet. Kattints IDE és tudd meg!

Nem várhatsz tovább az elengedéssel. Minden berögzült mintát, minden félelmedet, minden olyan múltbéli történést, ami fájdalmat okozott, el kell engedned. Így kell tenned a hátráltató személyekkel, akik nem engedik a felemelkedést, az előrejutást.

Sokszor szeretnéd megoldani a mások életében keletkezett problémát, de ezzel valójában nem segítesz nekik, és a saját életedet is háttérbe szorítod. Az egyéni fejlődésüket azzal segíted igazán, ha megmutatod nekik az utat, aztán elengeded a kezüket, hogy ők is egyedül teljesítsék az idei év karmikus feladatait. Amennyiben továbbra is oltalmazod őket, soha nem fogják megérteni azt, amiért a jelen inkarnációban a földi életet választották, ezért a karmikus feladataikat sem tudják elvégezni.

karmikus feladat

Szeretnéd megtudni, hogy csillagjegyed alapján milyen specifikus karmikus küldetésed van? Kattints IDE!

 

Az első és legfontosabb lépés az önismeret, az önvizsgálat és a belső lelki béke megteremtése azáltal, hogy felismerjük hiányosságainkat, és azt, ami már nem szolgálja a fejlődésünket.

 

Legyél bátor, tedd félre az ismeretlentől való félelmed, és fedezd fel a lehetőségeket. Cselekedj minél előbb, ugyanis a közelgő energiák mindenkinek azt fogják adni, amit felismert és elhatározott. Érezni fogod döntéseid és döntésképtelen helyzeteid hozadékát, és ha későn ismered fel a lehetőséget, akkor a következmények nem minden esetben lesznek hálásak.

Tudd meg, milyen karmikus problémákat hoztál magaddal egy olyan életből, amire már nem is emlékszel! A karma mindenkire visszaszáll, ezt már biztosan hallottad! Ha most sok a gondod, problémád, akkor lehet, hogy ebben az életedben törlesztesz! Kérj segítséget Ágnes vagy Virág jósnőktől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segíthetnek ezektől a terhektől megszabadulni!

Eléred szakembereinket még: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Beatrix a 14.07.2017

szeretnem tudni mi a kulddetes.

    Asztro Show a 15.07.2017

    A cikkben leírtuk a legfontosabb karmikus feladatokat 2016-ra, kedves Beatrix. Azonban, ha szeretné tudni, hogy ebben az évben mit kell tennie, hogy pozitív változásokat érhessen el anyagiakban, párkapcsolatban, akár egészségben, személyre szabott feladatát megtudhatja jósainktól a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Hívja őket bizalommal! Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*