Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Számold ki a sorsfordító dátumodat!

Neked mi a 2019-es sorsfeladatod?

Dátum: 19.03.2019

A sorsfeladat minden esztendőben más és más. A 2019-es esztendőben sokaknak nem lesz könnyű teljesíteni azt, amit az univerzum és a karma megkövetel tőle. Lehetséges, hogy a te sorsfeladatod sem könnyű, amit az idén teljesítened kell. Abban esetben, ha karmád szerint éltél, akkor a szerencse is veled van, hiszen egyszerű sorsfeladat vár rád. Most megismerhetsz pár olyan sorsfeladatot, ami a legtöbb embernek fontos lenne követnie.

 

Nevedben is benne van a sorsod! Ingyenes névmisztikai elemzést találsz ITT!

 

Hogy miért kell ismerned és követned a sorsfeladatod 2019-ben? A sorsfeladat teljesítése után következnek az úgynevezett sors bónuszok, hiszen ha adsz valamit, akkor valamit vissza is kapsz a karma törvénye szerint. Természetesen nem mindegy az, hogy mit is, és hogyan adsz. A szerencse és a sorsfeladat komoly kapcsolatban állnak. Nem igazán lehet annak az embernek szerencséje, aki a sorsfeladatait évről-évre kihagyja. Éppen ezért érdemes neked teljesíteni azt. Minél többször hanyagolod el a karmád, az életed annál nehezebb lesz. A gazdagság sem minden, hiszen a sorsfeladat gazdag és szegény számára egyformán megvan. Bárki legyen bármilyen gazdag, a sorsfeladatot, ha elmulasztja, a boldogság messze fog állni tőle.

 

Számold ki a sorsfordító dátumod ITT!

 

 

2019-ben, a „bátraké lesz a szerencse”, azaz aki mer, az nyer.

Próbáld meg belső vágyaid jobban megélni. Lehet, olyan ember vagy, akinek ami a szívén, az a száján, de attól függetlenül még túl sok áldozatot hozol másokért, miközben önmagad elhanyagolod. Többet kell foglalkoznod magaddal ebben az esztendőben. Nem szabad elnyomni azt, amit szeretnél, amire szükséged van! Lépj ki végre a fénybe, ne csak a munka és a taposómalom legyen az életed, hanem törekedj végre a szabadságra is! A szerencse, a bőség és a siker csak akkor lesznek veled, ha végre te magad is önmagad mellett leszel!

 

Vedd elő a magyar kártyád! Mert most ITT megmutatjuk, hogyan jósolhatsz belőle magadnak!

penzugy_rtl

 

A sorsfeladat szerint nem szabad hezitálnod, ha valamilyen egészségi gondot veszel észre magadon. Azonnal menj orvoshoz, mindennek járj utána alaposan! Ez az esztendő rólad kell, hogy szóljon, így egészségedben is az a legfontosabb, hogy figyelj önmagadra. A sport és a mozgás akkor tesznek jót, ha élvezed is azt, amit csinálsz. Most fontos, hogy a nyáron eleget mozogj, de ne feledd, hogy a sport, nem pedig a munka számít mozgásnak! Kerüld az egészségtelen ételeket, mert 2019. a változás éve, mindenképpen, hiszen hamarosan kezdődik az új évtized!

 

A sorsfeladat szerelemben nem könnyű. Haladnia kell még annak a kapcsolatnak is előre, amely már több éve stabil és biztos. Az emberekre egyre erősebb kozmikus energiák hatnak. Most nagyon össze kell fognia a pároknak, ha nem akarnak állandóan civakodni. Érjen bármilyen sérelem is, érdemes elgondolkodnod a megbocsátáson. Ha szerelmet keresel, olvasd a szerelmi horoszkóp sorait, mert bizony minden az időzítésen múlik majd!

 

Érdemes megismerned személyes sorsfeladatod is, hiszen nem vagyunk egyformák! Több technika is létezik arra, hogy meg lehessen állapítani a sorsfeladatod 2019-re. Ezek a technikák utat mutatnak neked, illetve azt is megmondják, hogyan pótold a hiányzó eszközöket sorsfeladatod teljesítéséhez, mint például a pénzt! Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485Ft/perc), ismerd meg, mi is a te sorsfeladatod 2019-ben!   

 

Még akkor is segíthetünk, ha úgy érzed, hogy egy erő folyamatosan visszahúz, hiába teszel bármit, minden csak egyre rosszabb! Nézesd meg Megmondóval vagy Xalennel a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc), hogy hoztál-e egy előző életedből bármilyen karmikus terhet! Ha igen, akkor attól mindenképp meg kell szabadulnod!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*