Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

NEM mindegy, milyen színű a pénztárcád!

Dátum: 26.05.2017

A színek hatalmas erővel, energiahordozó képességgel rendelkeznek, ezért nem mindegy a pénztárca színe sem. Az ősi Feng Shui tanítás szerint a legmegfelelőbb, ha a pénztárcánk fekete vagy vörös színű. A vörös a siker, a szerencse és a bőség színe. A fekete pedig a nyereség, az üzleti siker, és szintén a bőség színe. Nem véletlen, hogy a gazdag üzletemberek nagy része fekete pénztárcával rendelkezik. Ahhoz azonban, hogy mi is sikeres üzletemberek, vagy üzletasszonyok legyünk, nem elég a pénztárca színe, némi üzleti érzékkel is rendelkeznünk kell.

 

Mi a kedvenc színed? Fontos jelentése van a jövőddel kapcsolatban, amit meg kell tudnod! Részletek ITT!

Szeretnéd, ha a pénztárcádból pénzmágnes válna? Ha a cikkben felsorolt színek valamelyikét beavatod egy tanácsadóval, akkor Fortuna biztosan melléd szegődik, és elvezet a pénzügyi bőséghez! Ráerősítésként végezz el egy otthoni pénzmágiát gyertya segítségével, így nagyobb nyereményekre is szert tehetsz. Hogyan is végezheted el ezt a személyre szabott mágiát? Jósainktól ezt is megtudhatod!

 

A szakemberek szerint bármi, ami kék színű, vagy tartalmazza a kék bármely árnyalatát, az szerencsés fordulatot hoz. A kék szín a gyarapodást, a rossz jóra fordulását, a védelmet, a pozitív anyagi változást jelképezi. Amennyiben ilyen színű a pénztárcád, avattasd be most a a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

Szeretnéd tudni, hogy miért jöttél a világra? Mindenkinek van egy küldetése. ITT megtudhatod a sajátodat!

 

A pénztárca színe ezen felül még a zöld és ezüst színű is lehet, mert ezek mind a bőség és a szerencse színei. A legtöbb ezoterikus tanítás pozitív energiákat tulajdonít ezeknek a színeknek. Vásárolj ilyen színű bukszát, és meglátod, sokkal több jóra számíthatsz majd az anyagiak tekintetében!

 

A keleti ezoterikusok szerint pedig a pénztárca színe jó, ha sárga és arany színű, mert szerencsésebb anyagi helyzetet eredményezhet tulajdonosának.

pénztárca színe

ITT pedig megtudhatod a kínai horoszkópodat is, hogy naprakész legyél a jövőddel kapcsolatban!

 

A felsorolt pénztárca színek mindegyike olyan rezgéssel rendelkeznek, amelyek bevonzzák a bőséget az életedbe. Nincs más dolgod, mint beruházni egy új pénztárcába és beavatni a kollégáinkkal, hogy a pénzügyi felemelkedés és gazdagság ne csak álom legyen többé!
Úgy érzed, hogy a pénztárcádon átok ül? Akármennyit dolgozol, állandóan üres? Itt az ideje, hogy lépj! Liliom vagy Matt jósok pénztárca blokkoldást végezhetnek neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), amelynek köszönhetően megindulhat a pénz áramlása feléd! Hívd őket bizalommal!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*