Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nem működik a nemi életed?Ezt tedd, hogy újra jó legyen!

Dátum: 28.09.2017

Ha már rég együtt vagy a pároddal és nem úgy működik a szexuális életed, ahogyan szeretnéd, a szex nem olyan mint az elején, vagy ahogyan szeretnéd, akkor mindenképpen fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy miért van ez?
Mi változott meg? Lehetséges, hogy nem a párod változott, hanem benned változott meg valami.

Ha a feltett kérdésre nem tudod a választ, akkor se csüggedj, mindenre van megoldás, és ha elvégzed az alábbi mágiát, akkor a szex újra olyan őrülten jó lesz, mint volt, vagy amilyen még sosem volt!

Mi az életfeladatod? Tudd meg ITT !

A szex-mágia kellékei:

Egy fém tál, rózsaszirmok, piros gyertya, levendula olaj, fénykép.

Keress egy olyan fényképet, amelyen mindketten szerepeltek. Ha nincs ilyen kép, az is jó, ha két fényképet használsz. A fém tálba tegyél vizet, úgy, hogy a tál csak félig legyen tele, csöppents bele az illóolajból 3 cseppet és helyezd bele a piros rózsaszirmokat.
A fénykép hátuljára, a fénykép azon részére, ahol a párod szerepel, írd a te neved, a másik oldalra, ahol te szerepelsz, oda meg a párod nevét. Értelemszerűen, ha két fotód van, akkor a párod fotójának a hátára írd a te neved, a te fotód hátoldalára meg az ő nevét.

Csillagjegyed alapján vajon nyerhetsz az elkövetkező időszakban? ITT kiderül!

Mindkét fotót helyezd a tál vízbe, engedd alámerülni őket, majd csúsztasd őket egymásra úgy, ahogy a szexet szereted. Ha te szeretsz alul lenni, akkor a te fotód legyen alul, ha felül szeretsz lenni szeretkezés közben, akkor a te fotód legyen felül.

Gyújts meg a piros gyertyát és cseppentsd a viaszt a vízbe, közben pedig mondd hangosan azt a titkos mantrát, amit Virág átad neked a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc),
akár várakozás nélkül!

Háromszor ismételd el a szöveget és közben gondolj arra a szeretkezésre, ami a legemlékezetesebb volt. Fontos, hogy miközben a szöveget ismétled, végig a szexre koncentrálja és arra, amit szeretsz benne.

INGYENES sorselemzést olvashatsz ITT !

Kattints ide és találd meg a legjobb jóst, aki szerelmi témában segít Neked!

Kellemetlen szexuális emlékeidet erre az időre száműznöd kell a gondolataidból. Ha ez nem megy, akkor kérd a szakembereink segítségét!
Ha már háromszor elmondtad a mantrát, vedd ki a képeket a vízből és hagyd őket megszáradni, úgy ahogy vannak, egymáshoz tapadva. A gyertyát hagyd leégni, a képet pedig tedd el, a szekrényedbe a fehérneműid közé.
A hatás nem marad el! Az első szeretkezést időzítsd újholdra és ez lehet életed legszuperebb szexuális élménye!

Ellaposodott a szexuális életed, nem vágysz már a párod közeledésére, sőt már a szex gondolatától is padlóra kerülsz? Először is lelkiekben kell rendbe tenni a dolgokat! Matt vagy Ágnes jósokat keresd a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik segíthetnek a lelki és testi dolgok, problémák feldolgozásában!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*