Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nem tudja eladni ingatlanát.Segít a feng -shui

Nem tudod eladni az ingatlanod? Segít a feng-shui

Dátum: 10.12.2015

Régóta el szeretnéd adni a lakásod, de egyetlen komoly érdeklődő sem érkezett, amióta hirdeted?

Íme néhány tuti feng-shui tipp, amely garantáltan segít megtalálni az ideális vevőt a legrövidebb időn belül!

 

1. Helyezz el a lakásban narancssárga, sárga és zöld színű tárgyakat, textileket és úgy fotózd a szobákat, tereket, hogy ezek a színek látszódjanak a fotókon. Ez a három szín kedvező Chi áramlást eredményez, a fotókon pedig megakad mindenki tekintete.

 

2. Száműzd a lakásból az éles, szögletes tárgyakat. A négyszögletű asztal például akadályozza az energia áramlását és ezzel negatívan befolyásolja az eladást is. Ha nem tudod hová tenni a szögletes dolgokat, akkor takard le őket egy terítővel.

 

3. Ha az ablakkal szemben tükör helyezkedik el, akkor takard azt le, mert kiáramoltatja a pozitív energiát az ablakon.

4. Írd fel egy piros cetlire, hogy mennyiért szeretnéd értékesíteni az ingatlant, és azt a dátumot, ameddig szeretnéd eladni, majd helyezd el a cetlit a lakás legészakkeletibb sarkába.

 

5. A lakás délnyugati részébe helyezz el valami sárgát, lehet ez virág, váza, dísztárgy, teljesen mindegy, csak a sárga domináljon.

 

6. Egy piros terítőre szórj néhány – bárhol beszerezhető – kínai pénzérmét. Kérd a szakembereinket, hogy avassák be ezeket az érméket! A pénzeket helyezd el kör alakban és a kör közepére is tegyél egy érmét.

 

7. Szerezz be egy zöld gyertyát, rajzold rá a Jin és a Jang jelét, majd égesd el félig. Mielőtt megmutatnád a lakást egy érdeklődőnek, mindig gyújtsd meg a gyertyát körülbelül 5 percre.

 

A felsorolt tippeken kívül érdemes elolvasnod azt is, hogy miként juthatsz sok pénzhez a feng-shui segítségével! Kattints ide!

A bőséghozó lakberendezési tippekből is szemezgethetsz kedvedre ide kattintva.

Ha a fenti tippeket betartva sem értél el sikert, akkor sajnos olyan negatív energiák, esetleg entitások tapadtak az eladni kívánt ingatlanhoz, amelyektől csak szakember tudja megtisztítani a lakásodat! Fontos kérned ezt a tisztítást, mert ha egy eltávozott lélek ragaszkodik ehhez a helyhez, akkor a lakást addig nem fogod tudni eladni, amíg a lelket el nem küldi valaki a fénybe!

Xalen jósnő pontosan el tudja mondani Neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy milyen negatív energia, blokk, esetleg rontás vagy átok akadályozza az ingatlan eladást. Ne várj holnapig, hívd Xalent ma, hogy már holnap megérkezzen a vevő az ingatlanodra!

Eléred őt külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*