Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nőnapi horoszkóp

Nőnapi horoszkóp

Dátum: 07.03.2013

Kos

Hogy reagálsz most Tüzes temészeteddel a Nőnapra?  Ide a legtöbb virágot nekem. Neked a legszebbek és a legtöbb férfitól. Árgus szemmel lesed, ki mennyit kap. Párod kitalálja mit szeretnél a legjobban,melyik a legkedvesebb virágod. Jaj neki  ha nem. Oltsd el ezt a nagy tüzet kissé magadban és lágyulj  le, tedd gyorsan vízbe a sok virágot hátha eloltja a nagy vehemenciát.

 

Bika

Földbe gyökerezel ennyi virág láttán, ezt mind Te kapod?  Precízen elrendezed az asztalon egy se lógjon ki a sorból, szín szerint álljanak szépen. Mindenkinek egyenként megköszönöd a kedvességet és kínálod finomsággal cserébe a virágokért.

 

Ikrek

Bizonytalan vagy: sok a virág vagy kevés amit kaptál? Felkavarodik minden, felpörög a nyelv, a sok udvarlótól csak úgy áradnak szebbnél szebb csokrok. Nem lesz unalmas a nap az egyszer biztos, lesz mesélni való bőven,csak legyen aki követi.

 

Rák

A szeretetre való képesség virágözönben teljesedik ki. A táplálás, a gondoskodás most vissza adja ami jár, ezer szebbnél szebb virággal hálálják meg az egész évi törődést. Fogadd örömmel és legyen házad ékessége, asztalod dísze, egy szép halk zenével együtt álmodozz tovább.

 

Oroszlán

Harcias Oroszlán énedből ma a kiscica bújjon elő és kedvesen, hízelegve, dorombolva fogadd a sok szép virágot. A tűz energiáját melegítésre használd ma, a dicséretekre. Nincs ma szükség a keménységre és elutasításra. Az ölelés és szeretet, elismerés neked is jár.

 

Szűz

Vannak ehető virágok és gyógynövényboltban kapható szárított virágok,ám ma ne ezzel a szemmel nézzétek a virágokat. Sőt allergiát sem okoznak. A csodás virágokat türelemmel rendezgesd amíg  a legmegfelelőbb képet és összhangot mutatja. Gyönyörködj benne.

 

Mérleg

Csak kedvesen és játékosan. Most nem tárgyaláson vagy. Nem kell elsimítani semmit. Csupán elfogadni a bókokat , a harmóniát és a szépséget,ami amúgy is lényed része. Ma ne tulajdoníts jelentőséget annak, ki mit mond, kitől kaptál virágot és miért. Csak örülj.

 

Skorpió

Engedd szabadon az érzelmeket, mert a külvilágból érkező szeretet fennakad a hálón! Ki lehet mutatni az örömet ami a sok virág láttán belőled feltör. Igen. Szeretnek . Sokan. Áramoltasd ezt az érzést, meglátod még barátságok is köttetnek majd.

 

Nyilas

Ne csupán az óriási csokrot vedd észre. A pici szál virág is ad üzenetet. Nem mindig a legnagyobb hordozza a legnagyobb szeretetet, az csupán külsőség. Bár a szuper és a legnagyobb a mérce, ma mégis vedd észre a legapróbba is a legnagyobbat.

 

Bak

Ide nekem minél többet, ha nem akkor lehatárolódok. Megsértődök. Inkább ma ne. Fogadd el és ne a mennyiséget nézd, hanem a minőséget. Ami a Baknak amúgy is jár, egész életében. Pont ma nem?

 

Vízöntő

Repkedsz az örömtől és kitársz minden ablakot,  jöjjön be az illat, a fény. Magadhoz ölelsz minden kis csokrot, virágszálat és gondosan a megfelelő módon rakod őket vízbe, még véletlenül sem kerül egybe olyan virág ami nem szereti egymást.

 

Halak

Mindenki megtapasztalja ma milyen amikor úgy igazán árad a szeretet. Minden kis csokor, virágszál olyan érzelmi hullámot indít el, hogy férfi legyen a talpán, aki ellen tud ennek állni. Ölelés és puszi. Ez a minimum ami kijár.

Hagyj hozzászólást

*